Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet. Please take a second, Click here to register, and in a few simple steps you will be able to enjoy our community and use our OpenViX support section.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: Not recording - Random.

  1. #1

    Title
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2023
    Posts
    105
    Thanks
    5
    Thanked 32 Times in 29 Posts

    Not recording - Random.

    Hi all , So I have a recording set for everyday for the wifes casualty. Its record most of them but then I have had 2 that have not recorded. If I FTP onto the Vu+ it gives me this :-

    Capture.jpg

    Both dates have the CUTS & META , But only the one from yesterday has the TS.AP & TS so there is no video file.

    If I look at the box it tells me that the recording is complete :-

    Capture33.jpg

    I have checked its not it the deleted in case her indoors was deleting but she does not delete the ones she has watched let alone the ones she hasn't ! lol

    Any help appreciated ,

    Dave.

    ADDITIONAL :- Where the hell is the trashcan folder in FTP ?? I assumed it was :- /hdd/movie/trashcan but not there (I normally look in the trashcan on the PVR screen)
    Last edited by TheRealDaddy; 23-05-23 at 14:04.

  2. #2

    Title
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2023
    Posts
    105
    Thanks
    5
    Thanked 32 Times in 29 Posts
    Anyone any ideas ??

    Dave.

  3. #3
    bellejt's Avatar
    Title
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    1,716
    Thanks
    58
    Thanked 313 Times in 269 Posts
    media/hdd/movie/dot Trash
    VU+ DUO2 quad tuner with HDD 1 TB + Latest Openvix and VU+ DUO2 FB tuner + Octagon SF8008 FB tuner
    Triax 88 cm rotor single LNB 30 E- 40 W
    1 Gibertini 1.00 m fixed - 3 quad LNB 19E-23.5E-28.2E

  4. #4

    Title
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2023
    Posts
    105
    Thanks
    5
    Thanked 32 Times in 29 Posts
    Get and error with media/hdd/movie/trash - Unsure what you mean dot trash ??

    Error (So it see's the fodler) :-

    Screenshot 2023-05-25 200242.jpg

    It does not show on the PVR / Trash eiether.

    Dave.

  5. #5
    adm's Avatar
    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Southend on Sea, UK
    Posts
    1,613
    Thanks
    62
    Thanked 630 Times in 492 Posts
    Quote Originally Posted by TheRealDaddy View Post
    Get and error with media/hdd/movie/trash - Unsure what you mean dot trash ??

    Error (So it see's the fodler) :-

    Screenshot 2023-05-25 200242.jpg

    It does not show on the PVR / Trash eiether.

    Dave.
    The folder name is ".Trash" (without the quotation marks) and not just Trash

    It's called Deleted items on the box (Trash can)

    If you have Samba enabled, in windows network it will show up as .Trash but only if you go to the windows menu bar and select show hidden items

    trash.jpg
    Xtrend ET10K, 2 x satellite tuners 28.2 (Sky FTA), 2 x hybrid (UK Freeview), Zgemma H9S (satellite)

  6. #6
    birdman's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Hitchin, UK
    Posts
    7,758
    Thanks
    235
    Thanked 1,653 Times in 1,302 Posts
    Quote Originally Posted by TheRealDaddy View Post
    Capture.jpg

    Both dates have the CUTS & META , But only the one from yesterday has the TS.AP & TS so there is no video file.
    You've only shown 6 files, and they appear to be sorted by increasing size(?). Sorting by name woudl make things more clear.
    MiracleBox Prem Twin HD - 2@DVB-T2 + Xtrend et8000 - 5(incl. 2 different USBs)@DVB-T2[terrestrial - UK Freeview HD, Sandy Heath] - LAN/USB-stick/HDD

  7. #7

    Title
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2023
    Posts
    105
    Thanks
    5
    Thanked 32 Times in 29 Posts
    Hi all , Larger sorted image as requested :-

    Screenshot 2023-05-26 101437.jpg

    There is no .trash as far as I can see. SMB is enambled & hidden files is on !!! What am I missing ?

    Dave.

  8. #8

    Title
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2023
    Posts
    105
    Thanks
    5
    Thanked 32 Times in 29 Posts
    Hi all , Larger sorted image as requested :-

    Screenshot 2023-05-26 101437.jpg

    This is from the PVR to prove I am not gng mad !

    20230526_102331.jpg

    There is no .trash as far as I can see. SMB is enambled & hidden files is on !!! What am I missing ?

    Dave.

    P.S The classic casualty in there is not the one missing ! I deleted that so you could see something in the trash / deleted.

  9. #9

    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ireland
    Posts
    2,049
    Thanks
    404
    Thanked 668 Times in 547 Posts
    The .trash folder is not in the movie folder - it is in the root of the hard drive. I would suggest using an ftp program like filezilla to access the box (enable showing hidden files on the server tab of the program). Also it would be helpful if you enabled debug logs on your stb and upload the logs after a failed recording otherwise everyone is just guessing at the issue.
    Zgemma H7S running OpenVIX 6.2, Darkmotor, Triax TD110 dish, Inverto Black Ultra dual lnb
    LG 50UM7450 4K TV, Pioneer VSX-534 Atmos AVR , Panasonic UB820 region free 4K Bluray & a PS4.

  10. #10

    Title
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2023
    Posts
    105
    Thanks
    5
    Thanked 32 Times in 29 Posts
    WIll have to look at filezilla I normally use FTP on windwos, No biggy its clearly there I just cant see it for some reason.

    Have logs turned on but there is never an error - The box says its recorded but there is no recording. It assumes its done the job correctly. Like everything in my life its another strange anomoly !

    Dave.

  11. #11

    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ireland
    Posts
    2,049
    Thanks
    404
    Thanked 668 Times in 547 Posts
    Any chance of uploading the debug logs then? Just stick them in a zip file before uploading
    Zgemma H7S running OpenVIX 6.2, Darkmotor, Triax TD110 dish, Inverto Black Ultra dual lnb
    LG 50UM7450 4K TV, Pioneer VSX-534 Atmos AVR , Panasonic UB820 region free 4K Bluray & a PS4.

  12. #12

    Title
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2023
    Posts
    105
    Thanks
    5
    Thanked 32 Times in 29 Posts
    Sorry Yeh here, Donr them all as there is a few :-

    Debug.zip

    Dave.

  13. #13

    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ireland
    Posts
    2,049
    Thanks
    404
    Thanked 668 Times in 547 Posts
    Thanks for that. There is a lot to go through there. It might be easier to set your logging to local time rather than boot time (in the logs menu) and upload a log that covers a FAILED recording (together with the recording time/details)
    Zgemma H7S running OpenVIX 6.2, Darkmotor, Triax TD110 dish, Inverto Black Ultra dual lnb
    LG 50UM7450 4K TV, Pioneer VSX-534 Atmos AVR , Panasonic UB820 region free 4K Bluray & a PS4.

  14. #14
    birdman's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Hitchin, UK
    Posts
    7,758
    Thanks
    235
    Thanked 1,653 Times in 1,302 Posts
    Quote Originally Posted by TheRealDaddy View Post
    Hi all , Larger sorted image as requested :-
    Except that doesn't show any missing files.


    There is no .trash as far as I can see. SMB is enambled & hidden files is on !!! What am I missing ?
    but there is a .Trash. It's mentioned in the top-line of the image you posted.

    One of the logs you posted is odd.

    Enigma2_debug_2023-05-19_18-05-41.log has a mod time of May 26 11:24 and, despite the timestamp in the name, appears to follow the other 5.

    It contains:
    < 35.2679> [Timezones] Setting time zone to 'Europe/London'.
    < 35.2692> [Timezones] Local time is 'Fri 19-May-2023 18:05:48' - UTC time is 'Fri 19-May-2023 17:05:48'.
    then
    < 45.3589> [eDVBLocalTimerHandler] dont have correction.. set Transponder Diff
    < 45.4690> [eDVBLocalTimerHandler] update RTC
    < 45.4693> [eDVBLocalTimerHandler] time update to 07:51:45
    < 45.4695> [eDVBLocalTimerHandler] m_time_difference is 567947
    < 45.4698> [eDVBLocalTimerHandler] stepped Linux Time to 07:51:45
    so something set the clock to be about 6.5 days behind at start-up.
    MiracleBox Prem Twin HD - 2@DVB-T2 + Xtrend et8000 - 5(incl. 2 different USBs)@DVB-T2[terrestrial - UK Freeview HD, Sandy Heath] - LAN/USB-stick/HDD

  15. The Following User Says Thank You to birdman For This Useful Post:

    ronand (26-05-23)

  16. #15

    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ireland
    Posts
    2,049
    Thanks
    404
    Thanked 668 Times in 547 Posts
    Thats probably the issue - unreliable transponder time. I use NTP for sync and never have any issues
    Zgemma H7S running OpenVIX 6.2, Darkmotor, Triax TD110 dish, Inverto Black Ultra dual lnb
    LG 50UM7450 4K TV, Pioneer VSX-534 Atmos AVR , Panasonic UB820 region free 4K Bluray & a PS4.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.