Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet. Please take a second, Click here to register, and in a few simple steps you will be able to enjoy our community and use our OpenViX support section.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Stream not working

  1. #1

    Title
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Stream not working

    Hi, I have completed all the steps istalling plugin

    My plex media server is updated to latest version 1.10.1.4602 , using openvix 5.0.032 and plugin 3.2 (c) version
    Tuner is detected (Vu+ duo 2) , channel list is loaded including epg but when I click on a program to start streaming nothing happens
    Appear error "Playback error, unable to tune channel (timeout)"

    Any idea?
    Last edited by tulkar; 28-12-17 at 09:25.

  2. #2

    Title
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    If I retry sometimes I also get this error:
    shaka1001 (Red)

  3. #3
    Ashley69's Avatar
    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1,099
    Thanks
    205
    Thanked 290 Times in 246 Posts
    Do you have a plex premium account?
    Octagon SF8008 4K, VU+Duo 2..
    Edision OS MINI,

  4. #4

    Title
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes, i am gold.
    The issue has been fixed, was related with Vu+ configuration.
    Thanks

  5. #5

    Title
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2023
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by tulkar View Post
    Yes, i am gold.
    The issue has been fixed, was related with Vu+ configuration.
    Thanks
    Can you set out the configuration you used. I'm new to this and having the same identical problem.
    Thanks.

  6. #6
    Joe_90's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Wicklow, Ireland
    Posts
    4,125
    Thanks
    1,280
    Thanked 1,126 Times in 888 Posts
    This thread is over 5 years old. You might be better off starting a new one.
    GB Quad Plus, Mut@nt HD51, AX HD61, 80cm dish and Supreme Dark motor. Sony STR-DN 1060, Sony UHP-H1 Bluray, Odroid N2+ (CoreElec), Monitor Audio Bronze 5.1 speakers

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.