Results 1 to 11 of 11

Thread: Upgraded to latest firmware, now box reboots.

  1. #1
    witchy's Avatar
    Title
    Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    79
    Thanks
    71
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Upgraded to latest firmware, now box reboots.

    I recently upgraded to the latest patched firmware but now my Mini has started rebooting every time I try to view an encrypted channel.

    I did a Factory Reset before and after the update, then did a blind-scan to get my channels.

    FTA channels are fine but as soon as I select a Pay channel, the machine reboots.

    I have enabled CCcam and entered my details correctly.

    Does anyone know what I'm doing wrong?

  2. #2

    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have the same problem

  3. #3

    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    383
    Thanks
    14
    Thanked 14 Times in 13 Posts
    Me too - in fact its never worked properly ever.....last firmware 1.21 it would freeze every minute or so. This firmware update renders it completely useless instead of mostly useless.

  4. #4

    Title
    Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    36
    Thanks
    14
    Thanked 7 Times in 5 Posts
    well this sounds promising I just bought one

  5. #5

    Title
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    233
    Thanks
    51
    Thanked 9 Times in 7 Posts
    Quote Originally Posted by witchy View Post
    I recently upgraded to the latest patched firmware but now my Mini has started rebooting every time I try to view an encrypted channel.

    I did a Factory Reset before and after the update, then did a blind-scan to get my channels.

    FTA channels are fine but as soon as I select a Pay channel, the machine reboots.




    I have enabled CCcam and entered my details correctly.

    Does anyone know what I'm doing wrong?
    Mine has died completely after doing this upgrade I have tried the recovery software and I keep getting "memory error" I have contacted the forum sponsor whom I purchased it from and he says it will probably be unrecoverable but he will try for 10 and if successful it will cost 15 . I purchased it last year to use for holidays but have never got to use it for various health reasons and last month dug it out of the cupboard and updated it for this year and now it is f@@ked

  6. #6
    witchy's Avatar
    Title
    Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    79
    Thanks
    71
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Did you manage to get it fixed edogg?

  7. #7

    Title
    Junior Member
    Join Date
    May 2014
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    nepišeš typ boxa a jaky firmware?

  8. #8
    Rob van der Does's Avatar
    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    34,927
    Thanks
    1,579
    Thanked 9,298 Times in 6,554 Posts
    Quote Originally Posted by julius52 View Post
    nepišeš typ boxa a jaky firmware?
    Meaning 'You did not tell box-type, and what firmware?'
    Please in English here.

    Help asked via PM will be ignored.
    The forum is there for help and all will benefit from your questions.
    NO CARD SHARING TALK WILL BE TOLERATED, LAN OR WAN, IN OPEN FORUM OR PM !

    English is not my native tongue.
    I apologise for all my grammar, spelling and idiom errors.

  9. #9

    Title
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    233
    Thanks
    51
    Thanked 9 Times in 7 Posts
    Quote Originally Posted by witchy View Post
    Did you manage to get it fixed edogg?
    No witchy I decided after several emails to the forum sponsor that is was probably not worth the postage to get a negative answer ie the box was unrecoverable I wonder if replacing the chip would work as I keep getting [SET stb memory error press back to try again] every time i have tried the recovery software

  10. #10
    witchy's Avatar
    Title
    Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    79
    Thanks
    71
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    I decided to dig this wee box out the cupboard and have a play with it, I flashed the latest firmware, enabled the Cam and Bingo it's all working again!

  11. #11

    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2,258
    Thanks
    786
    Thanked 310 Times in 287 Posts
    how come the wonders of a good spell hocus pocus

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.