Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Osd menu gone mad and unreadable

    Hi guys

    Using tm single 4d openpli3.0 3.5.3

    All was fine until I decided to use the default skin
    Restarted the box and since the Menu display is totally gone ballistic
    All writing squeezed and shifted
    Although the menu background remain correct and so is the highlighting when you go through the menu but the font etc... Is misplaced and totally unreadable

    My hope would be from someone to post pictures of his menu
    One by one to change skin options

    I should be able to count and navigate through by looking at you pics

    I can still get the video on the tv just the menu gone crazy

    Regards
    Last edited by Thiof2000; 01-12-13 at 15:01.

  2. #2
    Junior Member

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am unsure whether I explained my issue properly

    this is what I get on my tv
    IMG_1264.jpg

    I would need the following but for TM-Single as the screenshot I got is from TM-800HD I think

    there should something like 4 screenshot to do to get to the skin area
    IMG_1260.jpg
    IMG_1261.jpg
    IMG_1262.jpg
    IMG_1263.jpg

  3. #3
    V.I.P
    Donated Member
    Larry-G's Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    32,545
    Thanks
    7,822
    Thanked 22,897 Times in 12,375 Posts
    Not many here use the 4D image to be able to offer help, most here use ViX.
    My posts contain my own personal thoughts and opinions, they do not represent those of any organisation or group but my own.

    If you don't like what I post, Don't read it.

    SIMPLES.

  4. #4
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    19,498
    Thanks
    5,050
    Thanked 7,692 Times in 5,159 Posts
    If you want to stick to 4D, what iamge date are you using? May be easier to reflash.

    Try the Vix image,

  5. #5
    Junior Member

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I was hoping since both use openpli (at least I think) it would be the same menus.

    I don't want to mess up the box even more, it came with 4d preinstalled (V3.5.3 latest I believe)

    this is so frustrating.

    I tried too to ftp the box so I could try to remove the skin or something like editing etc...

    but when I telnet it I get the username prompt which is fine I ve used root but when comes the password prompt my keyboard become "frozen", nothing I type is displayed.

    I m jinxed really

  6. #6
    ViX Beta Tester Rob van der Does's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    34,895
    Thanks
    1,579
    Thanked 9,288 Times in 6,548 Posts
    Hearing that: installing VIX will be a relief for you

    Help asked via PM will be ignored.
    The forum is there for help and all will benefit from your questions.
    NO CARD SHARING TALK WILL BE TOLERATED, LAN OR WAN, IN OPEN FORUM OR PM !

    English is not my native tongue.
    I apologise for all my grammar, spelling and idiom errors.

  7. #7
    V.I.P
    Donated Member
    Larry-G's Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    32,545
    Thanks
    7,822
    Thanked 22,897 Times in 12,375 Posts
    Quote Originally Posted by Thiof2000 View Post
    I was hoping since both use openpli (at least I think) it would be the same menus.

    I don't want to mess up the box even more, it came with 4d preinstalled (V3.5.3 latest I believe)

    this is so frustrating.

    I tried too to ftp the box so I could try to remove the skin or something like editing etc...

    but when I telnet it I get the username prompt which is fine I ve used root but when comes the password prompt my keyboard become "frozen", nothing I type is displayed.

    I m jinxed really
    No mate it does not work like that.

    4D is pretty much just pli with a few minor tweaks, ViX however is only loosely based on pli and moving further and further away from pli with time the two are no where near the same thing.

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    My posts contain my own personal thoughts and opinions, they do not represent those of any organisation or group but my own.

    If you don't like what I post, Don't read it.

    SIMPLES.

  8. #8
    Junior Member

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I guess I ll have to investigate openvix then.

    more reading to do about it in perspective.

  9. #9
    ViX Beta Tester Rob van der Does's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    34,895
    Thanks
    1,579
    Thanked 9,288 Times in 6,548 Posts
    Oops, we're under investigation now

    Help asked via PM will be ignored.
    The forum is there for help and all will benefit from your questions.
    NO CARD SHARING TALK WILL BE TOLERATED, LAN OR WAN, IN OPEN FORUM OR PM !

    English is not my native tongue.
    I apologise for all my grammar, spelling and idiom errors.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.