Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
  1. #16
    Junior Member

    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    20
    Thanks
    14
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    its not unless I cant see it when you go to tuner config there is nothing but your tuners there

  2. #17
    Senior Member

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    1,351
    Thanks
    136
    Thanked 267 Times in 234 Posts
    ... sorry, thought you were using ViX

  3. #18
    Junior Member

    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    20
    Thanks
    14
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    no probs someone will point me in right direction soon , I hope lol

  4. #19
    Junior Member

    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    20
    Thanks
    14
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    can anyone guide me please to getting a program that will put my channels into categories and have a good epg please

  5. #20
    Forum Supporter
    Donated Member
    Ashley69's Avatar

    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    830
    Thanks
    152
    Thanked 215 Times in 182 Posts
    Quote Originally Posted by delta1 View Post
    can anyone guide me please to getting a program that will put my channels into categories and have a good epg please
    What image are you using?
    Mut@nt HD51 4K, VU+Duo 2..
    Edision OS MINI, Fire TV Box. New Apple TV
    Amazon Echo, Amazon Dot


  6. The Following User Says Thank You to Ashley69 For This Useful Post:

    delta1 (14-08-17)

  7. #21
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    15,478
    Thanks
    4,290
    Thanked 5,988 Times in 4,053 Posts
    AutoBouquets C2 and AutoBouquetsMaker will create your bouquets.

    If using LraiZer's plugin, you need to run it while on a channel. The GUI asks you to select your area. I am sure the download post has screenshots showing this.

    You may want to install flashexpander plugin first if you are running out of memory.

  8. The Following User Says Thank You to abu baniaz For This Useful Post:

    delta1 (14-08-17)

  9. #22
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    15,478
    Thanks
    4,290
    Thanked 5,988 Times in 4,053 Posts

  10. The Following User Says Thank You to abu baniaz For This Useful Post:

    delta1 (14-08-17)

  11. #23
    Junior Member

    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    20
    Thanks
    14
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi , I have followed the thread and I have installed autobouquets for cable , when I run it I go to bbc2 set net id then press start it says it will take about 5min mine took about 5 seconds I seen a few fails in the script and when it was finished I went to bouquets and they were there but nothing in them I don't know were I am going wrong but its cracking me up if anyone can correct me

  12. #24
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    15,478
    Thanks
    4,290
    Thanked 5,988 Times in 4,053 Posts
    The failure message should stay on the screen until you close it. What does it say?

  13. The Following User Says Thank You to abu baniaz For This Useful Post:

    delta1 (15-08-17)

  14. #25
    Junior Member

    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    20
    Thanks
    14
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It said error 145 if that means anything to you

  15. #26
    Junior Member

    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    20
    Thanks
    14
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sorry for the late reply

  16. #27
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    15,478
    Thanks
    4,290
    Thanked 5,988 Times in 4,053 Posts
    I don't think you answered which image you were on. If you had said, I could maybe try if it exists for my receivers.

    Anyway, I suggest you flash OpenATV 6.0, install AutoBouquetsMaker from the plugin server (not a manually downloaded one) and use that instead of AutoBouquets.

    If you want to persevere with AB cable, perhaps you can post on ukcvs and LraiZer can assist. It is possible the service check is failing.

  17. The Following User Says Thank You to abu baniaz For This Useful Post:

    delta1 (15-08-17)

  18. #28
    Junior Member

    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    20
    Thanks
    14
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks for the help , I have dm8000 box with dream elite 4 image if that's of any help

  19. #29
    Junior Member

    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    20
    Thanks
    14
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    will that image and autobouquetmaker all work fo cable
    Quote Originally Posted by abu baniaz View Post
    I don't think you answered which image you were on. If you had said, I could maybe try if it exists for my receivers.

    Anyway, I suggest you flash OpenATV 6.0, install AutoBouquetsMaker from the plugin server (not a manually downloaded one) and use that instead of AutoBouquets.

    If you want to persevere with AB cable, perhaps you can post on ukcvs and LraiZer can assist. It is possible the service check is failing.

  20. #30
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    15,478
    Thanks
    4,290
    Thanked 5,988 Times in 4,053 Posts
    Yes and yes.

  21. The Following User Says Thank You to abu baniaz For This Useful Post:

    delta1 (15-08-17)

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •