Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31

Thread: Usb Connected Hdd Could Not Mount

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    71
    Thanks
    67
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Usb Connected Hdd Could Not Mount

    Hi Everyone, I had been trying to transfer files from a 3Tb internal Hdd in Et10k to a 5Tb external Hdd through Usb connection. I go to Blue Button>Vix>Mount Manager, it only show the 3Tb internal Hdd.
    Please help
    Thanks very much

  2. #2
    Senior Member ccs's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    1,457
    Thanks
    140
    Thanked 298 Times in 261 Posts
    What format is the 5Tb disc, and I assume it has its own power supply?

  3. The Following User Says Thank You to ccs For This Useful Post:

    bumperbee (19-05-17)

  4. #3
    Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    71
    Thanks
    67
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi CCS, thanks very much for your quick reply!
    Yes, it has its own power supply and is in Ext4. I had no problem using it previously.
    Best Regards

  5. #4
    ViX Beta Tester birdman's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Hitchin, UK
    Posts
    3,793
    Thanks
    75
    Thanked 826 Times in 655 Posts
    Can you plug anything else (spare USB stick?) into that USB socket to see whether it is seen (you don't have to format it, just check whether the hardware is available)?
    MiracleBox Prem Twin HD - 2@DVB-T2 + Xtrend et8000 - 4(1 USB)@DVB-T2[terrestrial - UK Freeview HD, Sandy Heath] - LAN/USB-stick/HDD

  6. The Following User Says Thank You to birdman For This Useful Post:

    bumperbee (19-05-17)

  7. #5
    Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    71
    Thanks
    67
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi Birdman, it is working alright, only 2 days back I done a totally new installation of the image and without restoring any backup. I tried to mount the external hdd, still canít. In fact, I also did tried on all other Usb terminals but still fail.
    Last edited by bumperbee; 19-05-17 at 09:51.

  8. #6
    ViX Beta Tester birdman's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Hitchin, UK
    Posts
    3,793
    Thanks
    75
    Thanked 826 Times in 655 Posts
    Quote Originally Posted by bumperbee View Post
    Hi Birdman, it is working alright, only 2 days back I done a totally new installation of the image and without restoring any backup. I tried to mount the external hdd, still can’t. In fact, I also did tried on all other Usb terminals but still fail.
    None of which actually checks what happens when you plug a USB stick in.
    All you are reporting is a 5TB disk that can;t be seen - it could be that he 5TB disk is non-functional in some way.
    Can you plug that 5TGB disk into a PC (or similar) and check whether it is seen by that?
    MiracleBox Prem Twin HD - 2@DVB-T2 + Xtrend et8000 - 4(1 USB)@DVB-T2[terrestrial - UK Freeview HD, Sandy Heath] - LAN/USB-stick/HDD

  9. The Following User Says Thank You to birdman For This Useful Post:

    bumperbee (19-05-17)

  10. #7
    Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    71
    Thanks
    67
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I did a new complete flash with no restoration of the settings from the backup that was created with a Usb stick and is working fine. My Pc is in Windows Os which would not be able to detect it. But I had tried the 5Tb Hdd on other stb and is it detected and mounted. I use this Hdd once a while when my Stbís internal Hdd when full, to backup all the timer recorded files.
    Please help
    Thanks very much

  11. #8
    ViX Beta Tester birdman's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Hitchin, UK
    Posts
    3,793
    Thanks
    75
    Thanked 826 Times in 655 Posts
    Quote Originally Posted by bumperbee View Post
    My Pc is in Windows Os which would not be able to detect it.
    It would. It wouldn't be able to mount the file-system, but that's a separate issue. It would show up in the device manager as a disk device (you might even be prompted to format it - not sure what MS Windows does in such cases).

    But I had tried the 5Tb Hdd on other stb and is it detected and mounted.
    Have you done that since it failed to be seen by your box.
    I'm trying to get some confirmation that it is working now - not just that it was working at some point in the past.
    MiracleBox Prem Twin HD - 2@DVB-T2 + Xtrend et8000 - 4(1 USB)@DVB-T2[terrestrial - UK Freeview HD, Sandy Heath] - LAN/USB-stick/HDD

  12. The Following User Says Thank You to birdman For This Useful Post:

    bumperbee (20-05-17)

  13. #9
    Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    71
    Thanks
    67
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thanks very much, Birdman. I try again

  14. #10
    Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    71
    Thanks
    67
    Thanked 1 Time in 1 Post
    It's still not working. I also did tried on my other stb,it can detect and read all the files inside. Please help!

  15. #11
    ViX Beta Tester birdman's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Hitchin, UK
    Posts
    3,793
    Thanks
    75
    Thanked 826 Times in 655 Posts
    Could you copy off the file /var/log/dmesg.log or /var/log/messages (or boh) from the system (with the 5TB disk actually plugged in to the system) and post it here?
    Last edited by birdman; 21-05-17 at 02:37.
    MiracleBox Prem Twin HD - 2@DVB-T2 + Xtrend et8000 - 4(1 USB)@DVB-T2[terrestrial - UK Freeview HD, Sandy Heath] - LAN/USB-stick/HDD

  16. The Following User Says Thank You to birdman For This Useful Post:

    bumperbee (22-05-17)

  17. #12
    Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    71
    Thanks
    67
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I am sorry for not able to attached the file, it seem your website does not allow me, so I will just append below the content in this file.
    Thanks very much
    22hash table entries: 16384 (order: 5, 131072 bytes)
    [ 0.102000] TCP: Hash tables configured (established 16384 bind 16384)
    [ 0.102000] TCP reno registered
    [ 0.103000] UDP hash table entries: 256 (order: 1, 8192 bytes)
    [ 0.104000] UDP-Lite hash table entries: 256 (order: 1, 8192 bytes)
    [ 0.105000] NET: Registered protocol family 1
    [ 0.106000] RPC: Registered named UNIX socket transport module.
    [ 0.107000] RPC: Registered udp transport module.
    [ 0.107000] RPC: Registered tcp transport module.
    [ 0.108000] RPC: Registered tcp NFSv4.1 backchannel transport module.
    [ 0.109000] PCI: CLS 0 bytes, default 64
    [ 0.112000] JFFS2 version 2.2. (NAND) (SUMMARY) © 2001-2006 Red Hat, Inc.
    [ 0.113000] fuse init (API version 7.17)
    [ 0.114000] msgmni has been set to 620
    [ 0.116000] io scheduler noop registered
    [ 0.117000] io scheduler cfq registered (default)
    [ 0.118000] Serial: 8250/16550 driver, 4 ports, IRQ sharing disabled
    [ 0.140000] serial8250.0: ttyS0 at MMIO 0x10400b00 (irq = 22) is a 16550A
    [ 0.141000] console [ttyS0] enabled, bootconsole disabled
    [ 0.163000] serial8250.0: ttyS1 at MMIO 0x10400b80 (irq = 67) is a 16550A
    [ 0.165000] loop: module loaded
    [ 0.166000] sata_brcmstb 0000:01:00.0: version 4.0
    [ 0.166000] brcm-pm: enabling sata clocks
    [ 0.167000] PCI: Enabling device 0000:01:00.0 (0000 -> 0003)
    [ 0.167000] PCI: Setting latency timer of device 0000:01:00.0 to 64
    [ 0.363000] scsi0 : sata_brcmstb
    [ 0.364000] scsi1 : sata_brcmstb
    [ 0.365000] ata1: SATA max UDMA7 mmio m4096@0x10510000 port 0x10510000 irq 42
    [ 0.366000] ata2: SATA max UDMA7 mmio m4096@0x10510000 port 0x10510100 irq 42
    [ 0.367000] Broadcom STB NAND controller (BrcmNand Controller)
    [ 0.368000] bcmemac: Broadcom STB 10/100 EMAC driver v3.0
    [ 0.372000] bcmemac: registered interface #0 at 0x10080000 as 'eth0' (00:09:34:2e:b0:f9)
    [ 0.373000] ehci_hcd: USB 2.0 'Enhanced' Host Controller (EHCI) Driver
    [ 0.374000] brcm-pm: enabling usb clocks
    [ 0.374000] ehci-brcm ehci-brcm.0: Broadcom STB EHCI
    [ 0.375000] ehci-brcm ehci-brcm.0: new USB bus registered, assigned bus number 1
    [ 0.407000] ehci-brcm ehci-brcm.0: irq 62, io mem 0x10480300
    [ 0.413000] ehci-brcm ehci-brcm.0: USB 0.0 started, EHCI 1.00
    [ 0.414000] hub 1-0:1.0: USB hub found
    [ 0.415000] hub 1-0:1.0: 2 ports detected
    [ 0.415000] ehci-brcm ehci-brcm.1: Broadcom STB EHCI
    [ 0.416000] ehci-brcm ehci-brcm.1: new USB bus registered, assigned bus number 2
    [ 0.448000] ehci-brcm ehci-brcm.1: irq 57, io mem 0x10480500
    [ 0.454000] ehci-brcm ehci-brcm.1: USB 0.0 started, EHCI 1.00
    [ 0.455000] hub 2-0:1.0: USB hub found
    [ 0.456000] hub 2-0:1.0: 2 ports detected
    [ 0.456000] ohci_hcd: USB 1.1 'Open' Host Controller (OHCI) Driver
    [ 0.457000] ohci-brcm ohci-brcm.0: Broadcom STB OHCI
    [ 0.458000] ohci-brcm ohci-brcm.0: new USB bus registered, assigned bus number 3
    [ 0.459000] ohci-brcm ohci-brcm.0: irq 63, io mem 0x10480400
    [ 0.524000] hub 3-0:1.0: USB hub found
    [ 0.525000] hub 3-0:1.0: 2 ports detected
    [ 0.526000] ohci-brcm ohci-brcm.1: Broadcom STB OHCI
    [ 0.526000] ohci-brcm ohci-brcm.1: new USB bus registered, assigned bus number 4
    [ 0.527000] ohci-brcm ohci-brcm.1: irq 64, io mem 0x10480600
    [ 0.593000] hub 4-0:1.0: USB hub found
    [ 0.594000] hub 4-0:1.0: 2 ports detected
    [ 0.595000] Initializing USB Mass Storage driver...
    [ 0.595000] usbcore: registered new interface driver usb-storage
    [ 0.596000] USB Mass Storage support registered.
    [ 0.597000] i2c /dev entries driver
    [ 0.597000] ALSA device list:
    [ 0.598000] No soundcards found.
    [ 0.598000] TCP cubic registered
    [ 0.599000] NET: Registered protocol family 17
    [ 0.599000] Registering the dns_resolver key type
    [ 0.600000] EBI CS1: setting up NAND flash (primary)
    [ 0.601000] mtd->oobsize=0, mtd->eccOobSize=0
    [ 0.602000] NAND_CS_NAND_XOR=00000000
    [ 0.602000] B4: NandSelect=40000202, nandConfig=18152300, chipSelect=1
    [ 0.603000] brcmnand_read_id: CS1: dev_id=ecd35195
    [ 0.604000] After: NandSelect=40000202, nandConfig=18152300
    [ 0.604000] Block size=00020000, erase shift=17
    [ 0.605000] NAND Config: Reg=18152300, chipSize=1024 MB, blockSize=128K, erase_shift=11
    [ 0.606000] busWidth=1, pageSize=2048B, page_shift=11, page_mask=000007ff
    [ 0.607000] timing1 not adjusted: 5363444f
    [ 0.607000] timing2 not adjusted: 00000fc6
    [ 0.608000] eccLevel=15, 1Ksector=0, oob=16
    [ 0.608000] nbrBitsPerCell=2, cellinfo=0, chip->cellinfo=00000000
    [ 0.609000] <--brcmnand_set_acccontrol: acc b4: f7ff1010, after: f7ff1010
    [ 0.610000] BrcmNAND mfg ec d3 Samsung K9F8G08U0M 1024MB on CS1
    [ 0.610000]
    [ 0.610000] Found NAND on CS1: ACC=f7ff1010, cfg=18152300, flashId=ecd35195, tim1=5363444f, tim2=00000fc6
    [ 0.612000] BrcmNAND version = 0x0302 1024MB @00000000
    [ 0.612000] B4: NandSelect=40000202, nandConfig=18152300, chipSelect=1
    [ 0.613000] brcmnand_read_id: CS1: dev_id=ecd35195
    [ 0.614000] After: NandSelect=40000202, nandConfig=18152300
    [ 0.614000] Found NAND flash on Chip Select 1, chipSize=1024MB, usable size=1024MB, base=0
    [ 0.615000] brcmnand_scan: B4 nand_select = 40000202
    [ 0.616000] brcmnand_scan: After nand_select = 40000202
    [ 0.617000] page_shift=11, bbt_erase_shift=17, chip_shift=30, phys_erase_shift=17
    [ 0.618000] Brcm NAND controller version = 3.2 NAND flash size 1024MB @00000000
    [ 0.618000] ECC layout=brcmnand_oob_64
    [ 0.619000] brcmnand_scan: mtd->oobsize=64
    [ 0.619000] brcmnand_scan: oobavail=50, eccsize=512, writesize=2048
    [ 0.620000] brcmnand_scan, eccsize=512, writesize=2048, eccsteps=4, ecclevel=15, eccbytes=3
    [ 0.621000] -->brcmnand_default_bbt
    [ 0.622000] brcmnand_default_bbt: bbt_td = bbt_main_descr
    [ 0.622000] Bad block table Bbt0 found at page 0007ffc0, version 0x01 for chip on CS1
    [ 0.623000] Bad block table 1tbB found at page 0007ff80, version 0x01 for chip on CS1
    [ 0.623000] nand_read_bbt: Bad block at 0x01860000
    [ 0.623000] nand_read_bbt: Bad block at 0x16460000
    [ 0.623000] nand_read_bbt: Bad block at 0x18e00000
    [ 0.623000] nand_read_bbt: Bad block at 0x1f6a0000
    [ 0.623000] nand_read_bbt: Bad block at 0x28220000
    [ 0.624000] nand_read_bbt: Bad block at 0x38e60000
    [ 0.624000] brcmnandCET: Did not find CET, recreating
    [ 0.627000] brcmnandCET: Status -> Deferred
    [ 0.628000] Adjust partition complete size from 40000000 to 3ff80000 to avoid overlap with BBT reserved space
    [ 0.629000] Adjust partition root size from 3f800000 to 3f780000 to avoid overlap with BBT reserved space
    [ 0.630000] Creating 4 MTD partitions on "brcmnand.0":
    [ 0.631000] 0x000000000000-0x00003ff80000 : "complete"
    [ 0.640000] 0x000000000000-0x000000100000 : "loader"
    [ 0.642000] 0x000000100000-0x000000800000 : "boot"
    [ 0.644000] 0x000000800000-0x00003ff80000 : "root"
    [ 0.655000] UBI: attaching mtd3 to ubi0
    [ 0.656000] UBI: physical eraseblock size: 131072 bytes (128 KiB)
    [ 0.656000] UBI: logical eraseblock size: 126976 bytes
    [ 0.657000] UBI: smallest flash I/O unit: 2048
    [ 0.658000] UBI: VID header offset: 2048 (aligned 2048)
    [ 0.658000] UBI: data offset: 4096
    [ 0.981000] ata1: SATA link up 1.5 Gbps (SStatus 113 SControl 300)
    [ 0.985000] ata1.00: ATA-8: TOSHIBA MQ01ABD100, AX001A, max UDMA/100
    [ 0.986000] ata1.00: 1953525168 sectors, multi 16: LBA48 NCQ (depth 0/32)
    [ 0.993000] ata1.00: configured for UDMA/100
    [ 0.994000] scsi 0:0:0:0: Direct-Access ATA TOSHIBA MQ01ABD1 AX00 PQ: 0 ANSI: 5
    [ 0.996000] sd 0:0:0:0: [sda] 1953525168 512-byte logical blocks: (1.00 TB/931 GiB)
    [ 0.997000] sd 0:0:0:0: [sda] 4096-byte physical blocks
    [ 0.998000] sd 0:0:0:0: [sda] Write Protect is off
    [ 0.999000] sd 0:0:0:0: [sda] Mode Sense: 00 3a 00 00
    [ 0.999000] sd 0:0:0:0: [sda] Write cache: enabled, read cache: enabled, doesn't support DPO or FUA
    [ 1.005000] sda: sda1
    [ 1.007000] sd 0:0:0:0: [sda] Attached SCSI disk
    [ 1.322000] ata2: SATA link down (SStatus 4 SControl 300)
    [ 5.194000] UBI: max. sequence number: 1857
    [ 5.227000] UBI: attached mtd3 to ubi0
    [ 5.227000] UBI: MTD device name: "root"
    [ 5.228000] UBI: MTD device size: 1015 MiB
    [ 5.229000] UBI: number of good PEBs: 8118
    [ 5.229000] UBI: number of bad PEBs: 6
    [ 5.230000] UBI: number of corrupted PEBs: 0
    [ 5.230000] UBI: max. allowed volumes: 128
    [ 5.231000] UBI: wear-leveling threshold: 4096
    [ 5.231000] UBI: number of internal volumes: 1
    [ 5.232000] UBI: number of user volumes: 2
    [ 5.232000] UBI: available PEBs: 0
    [ 5.233000] UBI: total number of reserved PEBs: 8118
    [ 5.234000] UBI: number of PEBs reserved for bad PEB handling: 81
    [ 5.234000] UBI: max/mean erase counter: 2/1
    [ 5.235000] UBI: image sequence number: 124760597
    [ 5.238000] UBI: background thread "ubi_bgt0d" started, PID 47
    [ 5.307000] UBIFS: mounted UBI device 0, volume 0, name "rootfs"
    [ 5.307000] UBIFS: file system size: 420163584 bytes (410316 KiB, 400 MiB, 3309 LEBs)
    [ 5.308000] UBIFS: journal size: 9023488 bytes (8812 KiB, 8 MiB, 72 LEBs)
    [ 5.309000] UBIFS: media format: w4/r0 (latest is w4/r0)
    [ 5.310000] UBIFS: default compressor: lzo
    [ 5.310000] UBIFS: reserved for root: 0 bytes (0 KiB)
    [ 5.312000] VFS: Mounted root (ubifs filesystem) on device 0:13.
    [ 5.315000] devtmpfs: mounted
    [ 5.315000] Freeing unused kernel memory: 220k freed
    [ 6.377000] UBIFS: parse nofail
    [ 6.378000] UBIFS error (pid 65): ubifs_parse_options: unrecognized mount option "nofail" or missing value
    [ 7.838000] EXT4-fs (sda1): mounted filesystem with ordered data mode. Opts: (null)
    [ 8.025000] stb_core: module license 'Proprietary' taints kernel.
    [ 8.026000] Disabling lock debugging due to kernel taint
    [ 9.824000] enter base init, xvd 20100413, vdc 20100413, rap 20100719, xpt 20110228
    [ 10.292000] 10:292013285 SMCA: controller reset timed out
    [ 10.302000] 10:302005460 SMCB: controller reset timed out
    [ 10.920000] register adapter
    [ 10.923000] register adapter
    [ 10.935000] register adapter
    [ 10.950000] register adapter
    [ 10.966000] FP Version 6
    [ 10.977000] input: dreambox front panel as /devices/virtual/input/input0
    [ 10.988000] fpga init
    [ 12.359000] done OK 0
    [ 12.360000] using fpga version 47
    [ 12.361000] tsmux set tsports reg 00 to val 00
    [ 12.361000] tsmux set tsports reg 01 to val 01
    [ 12.362000] tsmux set tsports reg 02 to val 02
    [ 12.362000] tsmux set tsports reg 03 to val 03
    [ 12.363000] tsmux set tsports reg 04 to val 04
    [ 12.363000] tsmux set tsports reg 05 to val 05
    [ 12.364000] tsmux set ciclk reg 34 to val 00
    [ 12.364000] tsmux set cisource reg 06 to val 00
    [ 12.365000] tsmux set ciclk reg 34 to val 00
    [ 12.365000] tsmux set cisource reg 07 to val 01
    [ 12.368000] set sb to 3(2)
    [ 12.368000] set fb to 2(-1)
    [ 12.369000] set input to 0
    [ 12.369000] set fb to 2(-1)
    [ 12.375000] bcm_video_analog_port_setup (fmt=7)
    [ 12.376000] SET FORMAT: display[1], format=7
    [ 12.377000] display 0 uses vbi path 1
    [ 12.377000] display 1 uses vbi path 0
    [ 12.379000] HDMI: ignore false positive disconnect!
    [ 12.380000] HDMI: now powered down
    [ 12.380000] HDMI: Unable to retrieve Rx EDID info.. no rx device
    [ 12.381000] using 50.00Hz as MonitorRefreshRate
    [ 12.382000] SET FORMAT: display[0], format=37
    [ 12.383000] set fb to 2(0)
    [ 12.383000] bcm_video_analog_port_setup (fmt=7)
    [ 12.384000] SET FORMAT: display[1], format=7
    [ 12.386000] keys c7
    [ 12.425000] disable wss on display 0
    [ 12.426000] disable wss on display 1
    [ 12.427000] bcmfb: creating surface with pixel format 0x07e48888 (BPXL_eA8_R8_G8_B8)
    [ 12.440000] HDMI: use logical CEC address 3
    [ 12.515000] CEC send ok!
    [ 12.566000] enable mad
    [ 12.626000] VIDEO0: set fallback framerate to 60000
    [ 12.626000] VIDEO0: set progressive override mode to 1
    [ 12.627000] VIDEO0: set streamtype!
    [ 12.627000] set MPEG2
    [ 12.628000] sw rave disabled!
    [ 12.630000] enable mad
    [ 12.630000] VIDEO1: set fallback framerate to 60000
    [ 12.631000] VIDEO1: set progressive override mode to 1
    [ 12.632000] VIDEO1: set streamtype!
    [ 12.632000] set MPEG2
    [ 12.632000] sw rave disabled!
    [ 12.636000] sync is off so we enable it
    [ 12.637000] playback!
    [ 12.637000] total video delay: 0 (0 ms)
    [ 12.641000] VIDEO0: start decode
    [ 12.641000] flush video decoder
    [ 12.642000] VIDEO0 got pts failed !!!! (ret 0)
    [ 13.989000] set ac3 to downmix
    [ 13.990000] set ac3plus to use_hdmi_caps
    [ 13.990000] set aac to downmix
    [ 13.990000] init ALSA!
    [ 14.025000] VIDEO0: first pts 0x0
    [ 14.072000] DVB: registering new adapter (BCM7405)
    [ 14.176000] enable tsm0
    [ 14.242000] autodetecting NIMs...
    [ 14.242000] slot 0
    [ 14.248000] ret: 2, feid: 13
    [ 14.248000] Found: Slot 0, ID: 13 (by CA)
    [ 14.249000] slot 1
    [ 14.250000] ret: 2, feid: 15
    [ 14.251000] Found: Slot 1, ID: 15 (by CA)
    [ 14.251000] Initializing adapter 0 (BCM4505-DVB-S2)
    [ 14.333000] bcm4506: found 4505, revision 0(b0)
    [ 14.334000] bcm4506: bcm_initAP
    [ 14.340000] bcm4506: upload & start firmware
    [ 16.507000] bcm4506: bcm4506: ap not running - start now
    [ 16.558000] bcm4506: uCode 0x61
    [ 16.575000] bcm4506: no bcm3445 detected
    [ 16.588000] DVB: registering adapter 0 frontend 0 (bcm4506)...
    [ 16.620000] Initializing adapter 2 (CXD1981-(null))
    [ 16.632000] DVB: registering adapter 0 frontend 0 (CXD1981)...
    [ 17.887000] VIDEO0: stop decode
    [ 17.887000] no decoder left in sync handling so disable xpt_sync
    [ 17.898000] CI stopped...
    [ 17.908000] CI stopped...
    [ 17.920000] registered vtuner misc/vtuner0, minor 54
    [ 17.923000] registered vtuner misc/vtuner1, minor 53
    [ 17.924000] IR-TX init!
    [ 40.777000] input: dreambox remote control (native) as /devices/virtual/input/input1
    [ 40.795000] input: dreambox advanced remote control (native) as /devices/virtual/input/input2
    [ 40.820000] input: dreambox ir keyboard as /devices/virtual/input/input3
    [ 40.833000] input: dreambox ir mouse as /devices/virtual/input/input4
    [ 41.213000] SGI XFS with security attributes, realtime, large block/inode numbers, no debug enabled
    [ 41.324000] 4036291 ms:
    [ 41.930000] 606 ms: 10
    [ 41.983000] 53 ms: 12
    [ 41.995000] VIDEO0: set blank to 0
    [ 41.996000] sync is off so we enable it
    [ 41.997000] playback!
    [ 41.997000] total video delay: 0 (0 ms)
    [ 42.001000] VIDEO0: start decode
    [ 42.002000] flush video decoder
    [ 42.065000] VIDEO0: first pts 0x0
    [ 42.066000] VIDEO0: framerate changed 3
    [ 42.066000] VIDEO0: resolution changed (1280 720)
    [ 42.067000] VIDEO0: aspect changed 3
    [ 42.082000] 98 ms: 13
    [ 42.126000] set current avs auto aspect to 16:9
    [ 42.127000] disable wss on display 0
    [ 42.127000] disable wss on display 1
    [ 42.128000] set current avs auto aspect to 16:9
    [ 42.129000] disable wss on display 0
    [ 42.130000] disable wss on display 1
    [ 42.130000] set sb to 3(1)
    [ 42.149000] 66 ms: 15
    [ 42.167000] 18 ms: 17
    [ 42.196000] 29 ms: 19
    [ 42.280000] enable tsm0
    [ 42.282000] VIDEO0: set blank to 0
    [ 42.283000] VIDEO0: stop decode
    [ 42.283000] VIDEO0: set blank to 0
    [ 42.284000] no decoder left in sync handling so disable xpt_sync
    [ 43.127000] 931 ms: 20

  18. #13
    ViX Beta Tester birdman's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Hitchin, UK
    Posts
    3,793
    Thanks
    75
    Thanked 826 Times in 655 Posts
    Quote Originally Posted by bumperbee View Post
    I am sorry for not able to attached the file, it seem your website does not allow me,
    You have to zip it.

    Anyway, it shows that you system can't see the USB drive at all.
    Which is why it would be helpful if you could put a USB stick into the USB slot on the running system and check that it is seen.
    MiracleBox Prem Twin HD - 2@DVB-T2 + Xtrend et8000 - 4(1 USB)@DVB-T2[terrestrial - UK Freeview HD, Sandy Heath] - LAN/USB-stick/HDD

  19. The Following User Says Thank You to birdman For This Useful Post:

    bumperbee (22-05-17)

  20. #14
    Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    71
    Thanks
    67
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi Birdman, thanks for the info. Now I know it accept zip file.
    I had also taken a photo (in device manager) showing both my Internal and Usb connected 5Tb Hdd (mounted) on my other Stb. I tried many ways to attach the photo by changing the format to png, jpg, zip but still failed to upload.
    Please help

  21. #15
    ViX Beta Tester Andy_Hazza's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Derbyshire, UK
    Posts
    5,427
    Thanks
    1,300
    Thanked 1,579 Times in 1,285 Posts
    Quote Originally Posted by bumperbee View Post
    Hi Birdman, thanks for the info. Now I know it accept zip file.
    I had also taken a photo (in device manager) showing both my Internal and Usb connected 5Tb Hdd (mounted) on my other Stb. I tried many ways to attach the photo by changing the format to png, jpg, zip but still failed to upload.
    Please help
    You need to click on the Advanced tab to upload/attach pictures etc.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Vu+ Ultimo 4K with 3TB HDD, Dual FBC (Sat) tuners, 1x Twin Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 4K with 1TB HDD, Dual FBC (Sat) tuners, 1x Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 2 with 1TB HDD 'White Edition', 2x DVB-S2 tuners
    Mut@nt HD2400 with 1TB HDD, 4x DVB-S2 tuners
    Fixed 28.2E Technomate 65cm Mesh Satellite Dish with Inverto Unicable II/JESS LNB and Inverto Unicable Splitter
    Fixed 28.2E Sky Zone 1 45cm Satellite Dish with Octo LNB
    (All receivers installed with the latest Dev build)

  22. The Following User Says Thank You to Andy_Hazza For This Useful Post:

    bumperbee (22-05-17)

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •