Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet. Please take a second, Click here to register, and in a few simple steps you will be able to enjoy our community and use our OpenViX support section.

View Entry Info: IPTV Recording

Category:
Possible Bug
What ViX Image build number are you using?
Please provide your ViX Team image build number. Menu > Information > About > Build number > ENTER THIS NUMBER e.g. 4.2.028
6.6.003
Have you tried a flash WITHOUT settings restore?
Have you tried this? PLEASE SELECT YES OR NO.
Yes
Have you tried a flash WITH settings restore?
Have you tried this? PLEASE SELECT YES OR NO.
Yes
Attachments
Results 1 to 5 of 5

Thread: IPTV Recording

  1. #1

    Title
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    14
    Thanks
    14
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    IPTV Recording

    Hi

    Wonder if you can help , there seems to be an issue recording IPTV streams , I have had a re-occurring recording for months which started to fail a few weeks ago. I put this down to my internet connection , but on further analysis , it seems to be an issue with the box or the software.

    Attached are 2 screen grabs , the first is a 2 minute test timer and the second is the resultant recording , this recording is completely empty. I have tried test recordings of other IPTV channels both radio and tv , and the problem persists. If I run the same test on release 6.3.007 everything is fine

    I have also attached my latest debug log

    Any assistance would be gratefully received

    Thanks in advance

    Nigel
    Attached Images Attached Images
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    twol's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    8,499
    Thanks
    1,001
    Thanked 2,925 Times in 2,272 Posts
    Quote Originally Posted by nigel_p View Post
    Hi

    Wonder if you can help , there seems to be an issue recording IPTV streams , I have had a re-occurring recording for months which started to fail a few weeks ago. I put this down to my internet connection , but on further analysis , it seems to be an issue with the box or the software.

    Attached are 2 screen grabs , the first is a 2 minute test timer and the second is the resultant recording , this recording is completely empty. I have tried test recordings of other IPTV channels both radio and tv , and the problem persists. If I run the same test on release 6.3.007 everything is fine

    I have also attached my latest debug log

    Any assistance would be gratefully received

    Thanks in advance

    Nigel
    I will have a test later once I get back home
    Gigablue Quad 4K & UE 4K
    .........FBC Tuners:
    ------------------> GT-Sat unicable LNB to 1.5M dish(28.2E)
    ------------------> Gigablue unicable LNB to 80 cm dish(19.2E)
    .......................
    Vu+ Uno4KSE, Dreambox dm900
    AX HD61, Edision Osmio 4K+, Zgemma H9Combo, Octagon SF8008 , gbtrio4k, h9se using unicable ports
    Zgemma H9 C/S into Giga4K

  3. The Following 2 Users Say Thank You to twol For This Useful Post:

    Clabs (15-07-24),nigel_p (09-07-24)

  4. #3
    Huevos's Avatar
    Title
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    13,779
    Thanks
    2,029
    Thanked 5,046 Times in 3,322 Posts
    No problem here. Are you watching the channel you are trying to record? Does your provide allow multiple streams?
    Help keep OpenViX servers online.Please donate!

  5. #4

    Title
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    14
    Thanks
    14
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Thanks for the feedback, this channel is not from any provider , I have a bouquet of IPTV channels created from various sources , the channel used in this example is a live feed (https://www.radioeins.de/livemp3) and is set to record in the early hours of Sunday morning, when the box is in standby. The test recording in the OP was also attempted whilst in standby.

  6. #5
    twol's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    8,499
    Thanks
    1,001
    Thanked 2,925 Times in 2,272 Posts
    Quote Originally Posted by nigel_p View Post
    Hi

    Wonder if you can help , there seems to be an issue recording IPTV streams , I have had a re-occurring recording for months which started to fail a few weeks ago. I put this down to my internet connection , but on further analysis , it seems to be an issue with the box or the software.

    Attached are 2 screen grabs , the first is a 2 minute test timer and the second is the resultant recording , this recording is completely empty. I have tried test recordings of other IPTV channels both radio and tv , and the problem persists. If I run the same test on release 6.3.007 everything is fine

    I have also attached my latest debug log

    Any assistance would be gratefully received

    Thanks in advance

    Nigel
    so radio station via satellite plays & records ... stream plays, does not record. Will have to look into it - but will take a few days at the moment.
    Gigablue Quad 4K & UE 4K
    .........FBC Tuners:
    ------------------> GT-Sat unicable LNB to 1.5M dish(28.2E)
    ------------------> Gigablue unicable LNB to 80 cm dish(19.2E)
    .......................
    Vu+ Uno4KSE, Dreambox dm900
    AX HD61, Edision Osmio 4K+, Zgemma H9Combo, Octagon SF8008 , gbtrio4k, h9se using unicable ports
    Zgemma H9 C/S into Giga4K

  7. The Following 2 Users Say Thank You to twol For This Useful Post:

    Clabs (15-07-24),nigel_p (12-07-24)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.