Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet. Please take a second, Click here to register, and in a few simple steps you will be able to enjoy our community and use our OpenViX support section.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Installation problem.....

  1. #1

    Title
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    22
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Installation problem.....

    Hi everyone, I have not been able to install your images on my Octagon sf8008 for some time, they are all stuck at 49%...I am in multiboot, I tried on various locations, even on the first four original ones , it does not install.....

  2. #2
    twol's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    8,274
    Thanks
    970
    Thanked 2,851 Times in 2,210 Posts
    Quote Originally Posted by raoul74 View Post
    Hi everyone, I have not been able to install your images on my Octagon sf8008 for some time, they are all stuck at 49%...I am in multiboot, I tried on various locations, even on the first four original ones , it does not install.....
    How are you trying to install them? … and what image are you using currently
    Gigablue Quad 4K & UE 4K
    .........FBC Tuners:
    ------------------> DUR-Line DCR 5-1-8-L4 Multiswitch to 1.5M dish(28.2E)
    ------------------> Spaun SUS 5581/33 NFA Multiswitch to 80 cm dish(19.2E)
    .......................> FBC & DVB-S2X into 90cm dish (27.5W) Opticum robust Unicable LNB
    AX HD61, Edision Osmio 4K+, Zgemma H9Combo, Octagon SF8008 , gbtrio4k, h9se using Legacy ports on multiswitches
    Zgemma H9 C/S into Giga4K

  3. #3

    Title
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    22
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Forget it, I'll put another image that works and that's it....

  4. #4
    twol's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    8,274
    Thanks
    970
    Thanked 2,851 Times in 2,210 Posts
    Quote Originally Posted by raoul74 View Post
    Forget it, I'll put another image that works and that's it....
    OK, just trying to help, no issues on either my sf8008 or gbtrio4K (similar box)
    Gigablue Quad 4K & UE 4K
    .........FBC Tuners:
    ------------------> DUR-Line DCR 5-1-8-L4 Multiswitch to 1.5M dish(28.2E)
    ------------------> Spaun SUS 5581/33 NFA Multiswitch to 80 cm dish(19.2E)
    .......................> FBC & DVB-S2X into 90cm dish (27.5W) Opticum robust Unicable LNB
    AX HD61, Edision Osmio 4K+, Zgemma H9Combo, Octagon SF8008 , gbtrio4k, h9se using Legacy ports on multiswitches
    Zgemma H9 C/S into Giga4K

  5. #5
    bellejt's Avatar
    Title
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    1,699
    Thanks
    57
    Thanked 311 Times in 267 Posts
    fresh install works fine on SF8008 with usb stick
    VU+ DUO2 quad tuner with HDD 1 TB + Latest Openvix and VU+ DUO2 FB tuner + Octagon SF8008 FB tuner
    Triax 88 cm rotor single LNB 30 E- 40 W
    1 Gibertini 1.00 m fixed - 3 quad LNB 19E-23.5E-28.2E

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.