Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet. Please take a second, Click here to register, and in a few simple steps you will be able to enjoy our community and use our OpenViX support section.
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37

Thread: blindscan

  1. #31

    Title
    Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    38
    Thanks
    8
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    nothing, only plugin.py (SR scope) should probably take into account the use of the image in the octagon as well

  2. #32
    Huevos's Avatar
    Title
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    13,061
    Thanks
    1,961
    Thanked 4,629 Times in 3,068 Posts
    Quote Originally Posted by EnoSat View Post
    nothing, only plugin.py (SR scope) should probably take into account the use of the image in the octagon as well
    There aren't any DTH transponders available anywhere in the world with that SR. In the whole of the geostationary are there are just 5 transponders with SR > 46000, none visible from Europe and none anywhere with SR > 52000.

    Regarding the Octagon, show me the tuner spec where it says that. Go to Menu > Setup > Tuner Setup > press INFO. Send screen grab.

  3. #33

    Title
    Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    38
    Thanks
    8
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Post

    small update post #29
    Code:
    (NULL device *): DVB: adapter 0 frontend 0 symbol rate 133000000 out of range (100000..80000000)
    Attached Images Attached Images

  4. #34
    Huevos's Avatar
    Title
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    13,061
    Thanks
    1,961
    Thanked 4,629 Times in 3,068 Posts
    Please point me to a transponder with a symbol rate of 133000000.

  5. #35

    Title
    Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    38
    Thanks
    8
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Lightbulb

    47,7 East Eutelsat Quantum
    Attached Images Attached Images

  6. #36
    Huevos's Avatar
    Title
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    13,061
    Thanks
    1,961
    Thanked 4,629 Times in 3,068 Posts
    Good job you have a TBS. What is on the transport stream that a DTH box code process? Can sf8008 handle ACM/VCM?

  7. #37

    Title
    Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    38
    Thanks
    8
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    SF8008 uses old Silicon and it doesn't have good properties for ACM/VCM processing, Availink or Montage are better (which was evident in recent DVB-S2X tests on 13E/11199.66V)

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.