Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet. Please take a second, Click here to register, and in a few simple steps you will be able to enjoy our community and use our OpenViX support section.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18

Thread: Kodi doesn't launch after install

  1. #16
    deltec's Avatar
    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    555
    Thanks
    433
    Thanked 17 Times in 16 Posts
    Kodi might down load and start but it dose not work Iíve tried it over and over again it dose not work believe me thereís nothing rong with the image at all

  2. #17

    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Jun 2020
    Location
    Earth
    Posts
    103
    Thanks
    40
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    I guess I have to get a KODI only receiver then or use a PC, pfff

  3. The Following User Says Thank You to Mundosat For This Useful Post:

    deltec (28-04-23)

  4. #18
    deltec's Avatar
    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    555
    Thanks
    433
    Thanked 17 Times in 16 Posts
    I would if I was u honest regards deltec I used it so many times on liniux vu boxís and found out there do not work

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.