Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet. Please take a second, Click here to register, and in a few simple steps you will be able to enjoy our community and use our OpenViX support section.

View Entry Info: IMDb broken (again)

Category:
Possible Bug
What ViX Image build number are you using?
Please provide your ViX Team image build number. Menu > Information > About > Build number > ENTER THIS NUMBER e.g. 4.2.028
6.2.011
Have you tried a flash WITHOUT settings restore?
Have you tried this? PLEASE SELECT YES OR NO.
No
Have you tried a flash WITH settings restore?
Have you tried this? PLEASE SELECT YES OR NO.
No
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: IMDb broken (again)

  1. #1
    adm's Avatar
    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Southend on Sea, UK
    Posts
    1,474
    Thanks
    55
    Thanked 553 Times in 430 Posts

    IMDb broken (again)

    IMDb appears to be broken again

    From the GRID EPG pressing red (IMDb) results in the message "IMDb download completed" but results in zero data being displayed. Also the text usually associated with the green/yellow/blue buttons is missing in the IMDb screen.
    Xtrend ET10K, 2 x satellite tuners 28.2 (Sky FTA), 2 x hybrid (UK Freeview), Zgemma H9S (satellite)

  2. The Following User Says Thank You to adm For This Useful Post:

    Orlandox (22-11-22)

  3. #2
    twol's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    7,736
    Thanks
    931
    Thanked 2,682 Times in 2,054 Posts
    Quote Originally Posted by adm View Post
    IMDb appears to be broken again

    From the GRID EPG pressing red (IMDb) results in the message "IMDb download completed" but results in zero data being displayed. Also the text usually associated with the green/yellow/blue buttons is missing in the IMDb screen.
    Unfortunately, IMDB screen scrapes and the source is often changed -I believe its being looked at.
    Gigablue Quad 4K & UE 4K
    .........FBC Tuners:
    ------------------> DUR-Line DCR 5-1-8-L4 Multiswitch to 1.5M dish(28.2E)
    ------------------> Spaun SUS 5581/33 NFA Multiswitch to 80 cm dish(19.2E)
    .......................> FBC & DVB-S2X into 90cm dish (27.5W) Opticum robust Unicable LNB
    AX HD61, Edision Osmio 4K+, Zgemma H9Combo, Octagon SF8008 using Legacy ports on multiswitches
    Zgemma H9 C/S into Giga4K

  4. The Following 3 Users Say Thank You to twol For This Useful Post:

    adm (22-11-22),Joe_90 (22-11-22),Mickkie (22-11-22)

  5. #3
    Huevos's Avatar
    Title
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    12,482
    Thanks
    1,942
    Thanked 4,410 Times in 2,911 Posts
    Maybe should be changed to use beautiful soup.

  6. #4

    Title
    Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    32
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Do it is not time to move over to TMDB? Or at least we could set to use either IMDB or TMDB. This constantly IMDB broken links is very annoying!

  7. #5
    Huevos's Avatar
    Title
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    12,482
    Thanks
    1,942
    Thanked 4,410 Times in 2,911 Posts
    Quote Originally Posted by relaxibus View Post
    Do it is not time to move over to TMDB? Or at least we could set to use either IMDB or TMDB. This constantly IMDB broken links is very annoying!
    Yes, please supply a patch. Thank you.

  8. #6

    Title
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    184
    Thanks
    32
    Thanked 21 Times in 19 Posts
    I just checked again today and it now works. Perhaps it was experiencing a temporary downtime?
    Kind regards,

    Mick

  9. The Following User Says Thank You to Mickkie For This Useful Post:

    adm (26-11-22)

  10. #7
    adm's Avatar
    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Southend on Sea, UK
    Posts
    1,474
    Thanks
    55
    Thanked 553 Times in 430 Posts
    Quote Originally Posted by Mickkie View Post
    I just checked again today and it now works. Perhaps it was experiencing a temporary downtime?
    Yes - confirmed - it's working again for me.
    Xtrend ET10K, 2 x satellite tuners 28.2 (Sky FTA), 2 x hybrid (UK Freeview), Zgemma H9S (satellite)

  11. #8
    adm's Avatar
    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Southend on Sea, UK
    Posts
    1,474
    Thanks
    55
    Thanked 553 Times in 430 Posts
    Quote Originally Posted by adm View Post
    Yes - confirmed - it's working again for me.
    And 30/11/22 broken again
    Xtrend ET10K, 2 x satellite tuners 28.2 (Sky FTA), 2 x hybrid (UK Freeview), Zgemma H9S (satellite)

  12. The Following User Says Thank You to adm For This Useful Post:

    MikeF (30-11-22)

  13. #9
    Huevos's Avatar
    Title
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    12,482
    Thanks
    1,942
    Thanked 4,410 Times in 2,911 Posts
    Quote Originally Posted by adm View Post
    And 30/11/22 broken again
    TBH, I think there are multiple servers and load balancing and not all of them output the same code.

  14. #10

    Title
    Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    32
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Yes, I confirm! Hey boys... what about to move to TMDB??? I'm using the Movie Browser plugin since the beginning and still works with TMDB. The IMDB has to be discontinued as it is useless and very annoying.

  15. #11
    Huevos's Avatar
    Title
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    12,482
    Thanks
    1,942
    Thanked 4,410 Times in 2,911 Posts
    Quote Originally Posted by relaxibus View Post
    Yes, I confirm! Hey boys... what about to move to TMDB??? I'm using the Movie Browser plugin since the beginning and still works with TMDB. The IMDB has to be discontinued as it is useless and very annoying.
    Yes, please provide a patch.

  16. #12
    Huevos's Avatar
    Title
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    12,482
    Thanks
    1,942
    Thanked 4,410 Times in 2,911 Posts
    Quote Originally Posted by relaxibus View Post
    Yes, I confirm! Hey boys... what about to move to TMDB??? I'm using the Movie Browser plugin since the beginning and still works with TMDB. The IMDB has to be discontinued as it is useless and very annoying.
    I've checked out TMDB compared to IMDB and it seems to be incomplete.

  17. #13

    Title
    Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    32
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    What do you mean "incomplete"? I'm using TMDB with the Movie Browser plugin and get >90% of the data. And it seems working. What will you do with a "complete" IMDB if it continues not working?

  18. #14
    twol's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    7,736
    Thanks
    931
    Thanked 2,682 Times in 2,054 Posts
    Quote Originally Posted by relaxibus View Post
    What do you mean "incomplete"? I'm using TMDB with the Movie Browser plugin and get >90% of the data. And it seems working. What will you do with a "complete" IMDB if it continues not working?
    well, IMDB was fixed pretty quickly, and the latest change should help to resolve some of the issues - just that the feeds are only updated when a build occurs.
    TMDB, well I am also playing with MovieBrowser (I have provided some python 3 changes on the other WEB site, whether Lulallawill integrate them is a leading question) and on my 300 or so movies/TV series going back quite a few years, its about 75% correct, so not that wonderful.
    Gigablue Quad 4K & UE 4K
    .........FBC Tuners:
    ------------------> DUR-Line DCR 5-1-8-L4 Multiswitch to 1.5M dish(28.2E)
    ------------------> Spaun SUS 5581/33 NFA Multiswitch to 80 cm dish(19.2E)
    .......................> FBC & DVB-S2X into 90cm dish (27.5W) Opticum robust Unicable LNB
    AX HD61, Edision Osmio 4K+, Zgemma H9Combo, Octagon SF8008 using Legacy ports on multiswitches
    Zgemma H9 C/S into Giga4K

  19. #15

    Title
    Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    32
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Can you post link where to copy the working plugin.pyc file to replace the old one?

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.