Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet. Please take a second, Click here to register, and in a few simple steps you will be able to enjoy our community and use our OpenViX support section.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: Downloads missing Vix Gigablue Quad images

  1. #1

    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2,605
    Thanks
    1,072
    Thanked 362 Times in 332 Posts

    Downloads missing Vix Gigablue Quad images

    What happened to the Quad images in downloads as i need to reflash box but no section for the older 5.4
    There used to be an archive section also not seen .

  2. #2
    Willo3092's Avatar
    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    East Midlands
    Posts
    839
    Thanks
    655
    Thanked 330 Times in 246 Posts
    I think all of the 5.4 images and feeds have gone now.
    Willo
    #######################
    GigaBlue UHD UE 4K
    Octagon SF8008 4K UHD
    Zgemma H9 Twin
    Xtrend ET8500
    Edision OS mio+ 4K UHD
    AX HD61 4K UHD Twin
    Vu+ Uno4K
    GT-Sat GT-S3DCSS24 Unicable II LNB
    GT-Sat GT-dLNB1-DY Unicable II LNB
    #######################

  3. The Following User Says Thank You to Willo3092 For This Useful Post:

    cactikid (05-08-22)

  4. #3

    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2,605
    Thanks
    1,072
    Thanked 362 Times in 332 Posts
    I know they were not supporting older boxes but no way am i going to ATV.
    I need to reflash because NFS has a bug and to contact WOS lol .
    Some boxes wont access it via Samba and used NFS.

  5. #4
    Willo3092's Avatar
    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    East Midlands
    Posts
    839
    Thanks
    655
    Thanked 330 Times in 246 Posts
    Maybe someone has a copy of the last image saved?
    Willo
    #######################
    GigaBlue UHD UE 4K
    Octagon SF8008 4K UHD
    Zgemma H9 Twin
    Xtrend ET8500
    Edision OS mio+ 4K UHD
    AX HD61 4K UHD Twin
    Vu+ Uno4K
    GT-Sat GT-S3DCSS24 Unicable II LNB
    GT-Sat GT-dLNB1-DY Unicable II LNB
    #######################

  6. #5
    dsayers's Avatar
    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    1,501
    Thanks
    424
    Thanked 552 Times in 387 Posts
    Only problem if NFS or samba needs installing feeds won't work

  7. The Following User Says Thank You to dsayers For This Useful Post:

    cactikid (05-08-22)

  8. #6

    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2,605
    Thanks
    1,072
    Thanked 362 Times in 332 Posts
    Are they not built into the image as never had to download either and just enabled them and rebooted box.

  9. #7
    Huevos's Avatar
    Title
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    12,121
    Thanks
    1,927
    Thanked 4,272 Times in 2,828 Posts
    If you need images for unsupported hardware just build them yourself. It is not difficult and there are instructions in the enigma repo.

  10. The Following User Says Thank You to Huevos For This Useful Post:

    cactikid (06-08-22)

  11. #8

    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2,605
    Thanks
    1,072
    Thanked 362 Times in 332 Posts
    Sorry not into that .

  12. #9
    ccs's Avatar
    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    5,836
    Thanks
    554
    Thanked 1,267 Times in 1,081 Posts
    Quote Originally Posted by cactikid View Post
    I know they were not supporting older boxes but no way am i going to ATV.
    I need to reflash because NFS has a bug and to contact WOS lol .
    Some boxes wont access it via Samba and used NFS.
    I don't remember any bugs in nfs/samba in 5.4

    What are they, and why would refreshing help?

    Sent from my SM-G998B using Tapatalk

  13. #10
    ccs's Avatar
    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    5,836
    Thanks
    554
    Thanked 1,267 Times in 1,081 Posts
    Quote Originally Posted by ccs View Post
    I don't remember any bugs in nfs/samba in 5.4

    What are they, and why would refreshing help?

    Sent from my SM-G998B using Tapatalk
    Reflashing, not refreshing

    Sent from my SM-G998B using Tapatalk

  14. #11

    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2,605
    Thanks
    1,072
    Thanked 362 Times in 332 Posts
    Every now and again i need to reflash a fresh image to fix issues that crop up.
    Attached Images Attached Images

  15. #12
    ccs's Avatar
    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    5,836
    Thanks
    554
    Thanked 1,267 Times in 1,081 Posts
    So you used to download the image, flash it, an then delete the image you've just downloaded?

    Sent from my SM-G998B using Tapatalk

  16. #13

    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2,605
    Thanks
    1,072
    Thanked 362 Times in 332 Posts
    I am sure i had it on external hdd and had backups but cannot find them. I flashed with ATV via usb and went downhill from there as lost my images on hdd.
    Laptop is old and slow and deleted many things including downloaded files to keep it running.
    I never imagined OpenVix deleting Image files and missed that one as many users might have to try other Images and have stuck with them for 12 years +
    Must be due to storage and not many users having old boxes. They work as needed for me and used to setting them up.
    I wont / cannot buy anymore boxes and have to stick what i have got. Cheers

  17. #14

    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ireland
    Posts
    1,954
    Thanks
    399
    Thanked 646 Times in 527 Posts
    Openvix does not delete anything from the hard drive unless you initialised it yourself.
    Zgemma H7S running OpenVIX 5.4, Darkmotor, Triax TD110 dish, Inverto Black Ultra dual lnb
    LG 50UM7450 4K TV, Pioneer VSX-534 Atmos AVR , Panasonic DP-UB450 4K Bluray & a Playstation 4.

  18. #15

    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2,605
    Thanks
    1,072
    Thanked 362 Times in 332 Posts
    I have never initialised or formatted a drive with files as my Openvix recordings and backups were stored there.

    I flashed ATV with a later image via usb and lost sight of my OpenVix images unless it moved it somewhere i not checked?

    I can see Image backup folder is empty as well as other folders.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.