Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet. Please take a second, Click here to register, and in a few simple steps you will be able to enjoy our community and use our OpenViX support section.

View Entry Info: Xe 3.1.1

Category:
Possible Bug
What ViX Image build number are you using?
Please provide your ViX Team image build number. Menu > Information > About > Build number > ENTER THIS NUMBER e.g. 4.2.028
6.2.005
Have you tried a flash WITHOUT settings restore?
Have you tried this? PLEASE SELECT YES OR NO.
Yes
Have you tried a flash WITH settings restore?
Have you tried this? PLEASE SELECT YES OR NO.
No
Attachments
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: Xe 3.1.1

  1. #1

    Title
    Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    32
    Thanks
    40
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Xe 3.1.1

    Good morning

    Having just installed the latest build on my vu solo 4k and installing xeev enigma plugin, the epg downloads fine but does not display.
    the log says (XE) *** IMPORTEVENTS EXCEPTION BUILT-IN FUNCTION eEPGCACHE_ IMPORTEVENTS > returned a result with an exception set .

    I have raised a ticket with XEEV and await there response.

    I have reverted back to 6.0.004 and all is fine.

    regards

  2. #2
    twol's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    7,491
    Thanks
    910
    Thanked 2,607 Times in 1,999 Posts
    Quote Originally Posted by craig1979 View Post
    Good morning

    Having just installed the latest build on my vu solo 4k and installing xeev enigma plugin, the epg downloads fine but does not display.
    the log says (XE) *** IMPORTEVENTS EXCEPTION BUILT-IN FUNCTION eEPGCACHE_ IMPORTEVENTS > returned a result with an exception set .

    I have raised a ticket with XEEV and await there response.

    I have reverted back to 6.0.004 and all is fine.

    regards
    Means epgcache has been called with invalid input
    Gigablue Quad 4K & UE 4K
    .........FBC Tuners:
    ------------------> DUR-Line DCR 5-1-8-L4 Multiswitch to 1.5M dish(28.2E)
    ------------------> Spaun SUS 5581/33 NFA Multiswitch to 80 cm dish(19.2E)
    .......................> FBC & DVB-S2X into 90cm dish (27.5W) Opticum robust Unicable LNB
    AX HD61, Edision Osmio 4K+, Zgemma H9Combo, Octagon SF8008 using Legacy ports on multiswitches
    Zgemma H9 C/S into Giga4K

  3. #3

    Title
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have the same issue.

    6.2 is not supported - I just raised a call. Was told 6.1 will be supported in a few days time (developer is doing some work).

  4. #4

    Title
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    112
    Thanks
    34
    Thanked 7 Times in 5 Posts
    I look to be having the same issue with my Solo2 and latest Openvix build 6.2.005.

    Gone back to 6.0.001 for now, EPG populates fine on that
    VU+ Solo2, Vix 6.2.005. (miss Apollo.153 though)
    Triax TD110
    Darkmotor Superior
    Inverto Black Ultra
    TH50PF10
    Lumagen 2021
    Arcam 888/ P7
    Harmony Elite
    B&W 803N, HTM2, 805N, AWS800

  5. #5

    Title
    Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    32
    Thanks
    40
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    good evening

    I've just had a response from my ticket,

    New version 3.1.2 has just been released

    we should be all good to go now.

  6. The Following 2 Users Say Thank You to craig1979 For This Useful Post:

    twol (21-06-22),vuesolo (22-06-22)

  7. #6

    Title
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    112
    Thanks
    34
    Thanked 7 Times in 5 Posts
    Great stuff. How do you install 3.1.2?

  8. #7

    Title
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    112
    Thanks
    34
    Thanked 7 Times in 5 Posts
    Quote Originally Posted by vuesolo View Post
    Great stuff. How do you install 3.1.2?
    managed to install XE 3.1.2 via Telnet: wget -O /tmp/install.sh "http://xeev.net/files/ipk/install3.sh" && chmod 755 /tmp/install.sh && /tmp/install.sh

    Happy to say openvix 6.2.005 working perfectly now with Xtream Editor 3.1.2, including EPG populating as well
    VU+ Solo2, Vix 6.2.005. (miss Apollo.153 though)
    Triax TD110
    Darkmotor Superior
    Inverto Black Ultra
    TH50PF10
    Lumagen 2021
    Arcam 888/ P7
    Harmony Elite
    B&W 803N, HTM2, 805N, AWS800

  9. The Following 2 Users Say Thank You to vuesolo For This Useful Post:

    spevs (23-06-22),twol (22-06-22)

  10. #8

    Title
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    107
    Thanks
    31
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Hi Guys, has anyone managed to get XE 3.1.2 to work with 6.0.005 including XEVPN. If I use previous settings my box crashes when I try to go into XEVpn settings. I have now cleared all previous XE setting and I'm waiting for my line to be linked........?

  11. #9

    Title
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    107
    Thanks
    31
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    I've been getting Some Plugins are not available: Extensions/XE (bad magic number in Plugins.extensions.XE':b'o') on Vix build 6.0.008 only been happening for last few days.

  12. #10

    Title
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    112
    Thanks
    34
    Thanked 7 Times in 5 Posts
    I had the same problem, you need to upgrade to openvix 6.2.005

    Then install XE 3.1.2 via Telnet: wget -O /tmp/install.sh "http://xeev.net/files/ipk/install3.sh" && chmod 755 /tmp/install.sh && /tmp/install.sh
    VU+ Solo2, Vix 6.2.005. (miss Apollo.153 though)
    Triax TD110
    Darkmotor Superior
    Inverto Black Ultra
    TH50PF10
    Lumagen 2021
    Arcam 888/ P7
    Harmony Elite
    B&W 803N, HTM2, 805N, AWS800

  13. The Following User Says Thank You to vuesolo For This Useful Post:

    twol (23-06-22)

  14. #11

    Title
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    107
    Thanks
    31
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Hi Vuesolo, i have done that today and installed a fresh version of XE 3.1.2 via Telnet and most of it works, but when I go into XEVpn within Plugins menu once I launch it my box crashes, can you try this on yours and let me know........IMG_20220623_152503963.jpg IMG_20220623_152514320.jpg IMG_20220623_152520669.jpg
    Last edited by spevs; 23-06-22 at 15:30.

  15. #12
    twol's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    7,491
    Thanks
    910
    Thanked 2,607 Times in 1,999 Posts
    Quote Originally Posted by spevs View Post
    Hi Vuesolo, i have done that today and installed a fresh version of XE 3.1.2 via Telnet and most of it works, but when I go into XEVpn within Plugins menu once I launch it my box crashes, can you try this on yours and let me know........IMG_20220623_152503963.jpg IMG_20220623_152514320.jpg IMG_20220623_152520669.jpg
    Crash logs default location is in /home/logs …. Find the crash log and post it here
    Gigablue Quad 4K & UE 4K
    .........FBC Tuners:
    ------------------> DUR-Line DCR 5-1-8-L4 Multiswitch to 1.5M dish(28.2E)
    ------------------> Spaun SUS 5581/33 NFA Multiswitch to 80 cm dish(19.2E)
    .......................> FBC & DVB-S2X into 90cm dish (27.5W) Opticum robust Unicable LNB
    AX HD61, Edision Osmio 4K+, Zgemma H9Combo, Octagon SF8008 using Legacy ports on multiswitches
    Zgemma H9 C/S into Giga4K

  16. #13

    Title
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    112
    Thanks
    34
    Thanked 7 Times in 5 Posts
    Hiya I donít use the XE VPN. Because in the past I also had issues like box crashing etc.

    Try to use XE without the VPN and see how it performs

  17. #14

    Title
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    107
    Thanks
    31
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Hi Twol, latest crash log Enigma2_crash_2022-06-24_09-14-36.zip
    Attached Files Attached Files

  18. #15

    Title
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    107
    Thanks
    31
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Hi Vuesolo, can you try just once for me and go into XE VPN from Plugins Menu to see if you box behaves the same as mine...............Spevs

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.