Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet. Please take a second, Click here to register, and in a few simple steps you will be able to enjoy our community and use our OpenViX support section.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Subititle Button Doesn't Work Zgemma H92HSE

  1. #1

    Title
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2021
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Subititle Button Doesn't Work Zgemma H92HSE

    I am using the Zgemma H92HSE box in Client Mode streaming from a GigaBlue UE 4K also running 6.0.03 which has no problems activating subtitles.
    On Zgemma H92HSE I press the subtitle key & get the 'X' in the top right hand corner as if I've pressed a wrong key. However if I watch back a Recording via 'Mounts' from the GigaBlue on the Zgemma I can select & watch subtitles. Confused??
    Everything worked fine on 5.4.16.

  2. #2
    twol's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    6,988
    Thanks
    860
    Thanked 2,469 Times in 1,888 Posts
    Quote Originally Posted by bionicman View Post
    I am using the Zgemma H92HSE box in Client Mode streaming from a GigaBlue UE 4K also running 6.0.03 which has no problems activating subtitles.
    On Zgemma H92HSE I press the subtitle key & get the 'X' in the top right hand corner as if I've pressed a wrong key. However if I watch back a Recording via 'Mounts' from the GigaBlue on the Zgemma I can select & watch subtitles. Confused??
    Everything worked fine on 5.4.16.
    Update to latest, there were changes to subtitle support later than your build, which may be a fix.
    Gigablue Quad 4K & UE 4K
    .........FBC Tuners:
    ------------------> DUR-Line DCR 5-1-8-L4 Multiswitch to 1.5M dish(28.2E)
    ------------------> Spaun SUS 5581/33 NFA Multiswitch to 80 cm dish(19.2E)
    .......................> FBC & DVB-S2X into 90cm dish (27.5W) Opticum robust Unicable LNB
    AX HD61, Edision Osmio 4K+, Zgemma H9Combo, Octagon SF8008 using Legacy ports on multiswitches
    Zgemma H9 C/S into Giga4K

  3. #3

    Title
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2021
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for response.
    Ok. I'm guessing I need to change the feeds from Stable to something else. I've trawled these pages & the manual but can find nothing. I'm sure it's something simple I've missed somewhere.
    Apologies.

  4. #4
    BefuddledBrian's Avatar
    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Sep 2020
    Location
    near Reading, England
    Posts
    534
    Thanks
    375
    Thanked 73 Times in 61 Posts
    You may have to wait until 6.0.004 arrives.
    But do see if any updates are offered if you do [Menu] [Information] [About] and press yellow for software update.
    Zgemma H7S 2x28.2E, 1xFreeview

  5. #5

    Title
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2021
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for help. Think your right for next image.
    Just glad still have 5.4.0016 on another partition.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.