Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet. Please take a second, Click here to register, and in a few simple steps you will be able to enjoy our community and use our OpenViX support section.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: Auto Timer issue

  1. #1

    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1,214
    Thanks
    36
    Thanked 96 Times in 89 Posts

    Auto Timer issue

    Hi

    Currenltly using xtrend 8000. OpenViX 5.4.012 (2021-05-14)

    For some reason i keep getting this error message every time i set an auto timer. I have factory resettled and still keeps happening.

    i dont know why its not working.

    Anyone know
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    ccs's Avatar
    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    4,810
    Thanks
    484
    Thanked 1,129 Times in 962 Posts
    Difficult to see, if it causes a crash post the crash log, if not, switch on debug logs and post the results.

  3. #3

    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1,214
    Thanks
    36
    Thanked 96 Times in 89 Posts
    Quote Originally Posted by ccs View Post
    Difficult to see, if it causes a crash post the crash log, if not, switch on debug logs and post the results.
    Oh ok.

    It does not cause a crash so will have to look the this debug log. How do i upload this?

  4. #4

    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1,214
    Thanks
    36
    Thanked 96 Times in 89 Posts
    Quote Originally Posted by joysleep1 View Post
    Oh ok.

    It does not cause a crash so will have to look the this debug log. How do i upload this?
    There is no debug log for this.
    I updated to latest Openvix and its still doing it.

  5. #5
    ccs's Avatar
    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    4,810
    Thanks
    484
    Thanked 1,129 Times in 962 Posts
    The you'll need to switch debug logs on, and restart the GUI.

    Guessing at Menu/Setup/System/Logs

  6. #6

    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1,214
    Thanks
    36
    Thanked 96 Times in 89 Posts
    Ok i have found the log. How do i upload it. I have gone thourgh filezilla . Where is it saved?

  7. #7
    ccs's Avatar
    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    4,810
    Thanks
    484
    Thanked 1,129 Times in 962 Posts
    It depends what you set it to, try /media/hdd/logs and attach the file using advanced options when posting.

  8. #8

    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1,214
    Thanks
    36
    Thanked 96 Times in 89 Posts
    Ok


    Please see attached logs about this issue

    I dont understand why its doing it
    Attached Files Attached Files

  9. #9

    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1,214
    Thanks
    36
    Thanked 96 Times in 89 Posts
    I have tried everything and its constantly doing it.

  10. #10
    ccs's Avatar
    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    4,810
    Thanks
    484
    Thanked 1,129 Times in 962 Posts
    No idea, not seen anything like this.....

    Code:
    <   370.9780> [Skin] Processing screen 'AutoTimerOverview', position=(0, 0), size=(541 x 720) for module 'AutoTimerOverview'.
    <   371.0633> [Skin] Parsing embedded skin '<embedded-in-AutoTimerOverviewSummary>'.
    <   371.0647> [Skin] Processing screen '<embedded-in-AutoTimerOverviewSummary>', position=(0, 0), size=(132 x 64) for module 'AutoTimerOverviewSummary'.
    <   371.0718> [Screen] Showing screen 'AutoTimerOverviewSummary'.
    <   371.0778> [Screen] Showing screen 'AutoTimerOverview'.
    <   371.1156> [eConsoleAppContainer] Starting /usr/bin/grab
    <   371.1488> [eInputDeviceInit] 0 160 (352) 1
    <   371.1488> [eRCDeviceInputDev] emit: 0
    <   371.1514> [InfoBarGenerics] Key: 352 (Break) KeyID='KEY_OK' Binding='('OK',)'.
    <   373.0431> [eConsoleAppContainer] Starting /usr/bin/grab
    <   373.6522> [eInputDeviceInit] 1 18f (399) 1
    <   373.6523> [eRCDeviceInputDev] emit: 1
    <   373.6549> [InfoBarGenerics] Key: 399 (Make) KeyID='KEY_GREEN' Binding='('GREEN',)'.
    <   373.8551> [eInputDeviceInit] 0 18f (399) 1
    <   373.8552> [eRCDeviceInputDev] emit: 0
    <   373.8577> [InfoBarGenerics] Key: 399 (Break) KeyID='KEY_GREEN' Binding='('GREEN',)'.
    <   373.8583> [ActionMap] Keymap 'ColorActions' -> Action = 'green'.
    <   373.8632> [Screen] Showing screen '['menu_timermenuSummary', 'MenuSummary', 'ScreenSummary', 'menu_timermenu_summary', 'Menu_summary', 'SimpleSummary']'.
    <   373.8713> [Screen] Showing screen '['menu_timermenu', 'Menu']'.
    <   373.8926> [Task] >>> Error: [<Components.Task.FailedPostcondition instance at 0x705b85d0>]
    <   373.8936> [Task] job Components.Task.Job name=AutoTimer #tasks=2 completed with [<Components.Task.FailedPostcondition instance at 0x705b85d0>] in Components.Task.Task name=Anupamaa_0
    <   373.8941> [Task] unrecoverable task failure
    <   373.8953> AutoTimer
    Error: [Failure instance: Traceback: <type 'exceptions.AttributeError'>: enable_multiple_timer
    /usr/lib/python2.7/threading.py:801:__bootstrap_inner
    /usr/lib/python2.7/threading.py:754:run
    /usr/lib/python2.7/site-packages/twisted/_threads/_threadworker.py:46:work
    /usr/lib/python2.7/site-packages/twisted/_threads/_team.py:190:doWork
    --- <exception caught here> ---
    /usr/lib/python2.7/site-packages/twisted/python/threadpool.py:250:inContext
    /usr/lib/python2.7/site-packages/twisted/python/threadpool.py:266:<lambda>
    /usr/lib/python2.7/site-packages/twisted/python/context.py:122:callWithContext
    /usr/lib/python2.7/site-packages/twisted/python/context.py:85:callWithContext
    /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/AutoTimer/AutoTimer.py:339:JobStart
    /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/AutoTimer/AutoTimer.py:349:parseTimer
    /usr/lib/enigma2/python/Components/config.py:2022:__getattr__
    ]<   373.8954> 
    <   373.8964> [Task] not retrying job.
    <   374.4976> [eInputDeviceInit] 1 ae (174) 1
    <   374.4976> [eRCDeviceInputDev] emit: 1
    <   374.5005> [InfoBarGenerics] Key: 174 (Make) KeyID='KEY_EXIT' Binding='('EXIT',)'.
    <   374.7031> [eInputDeviceInit] 0 ae (174) 1
    <   374.7031> [eRCDeviceInputDev] emit: 0
    <   374.7058> [InfoBarGenerics] Key: 174 (Break) KeyID='KEY_EXIT' Binding='('EXIT',)'.
    <   374.7064> [ActionMap] Keymap 'OkCancelActions' -> Action = 'cancel'.
    <   374.7095> [Screen] Showing screen '['menu_mainmenuSummary', 'MenuSummary', 'ScreenSummary', 'menu_mainmenu_summary', 'Menu_summary', 'SimpleSummary']'.
    <   374.7145> [Screen] Showing screen '['menu_mainmenu', 'Menu']'.
    <   374.9624> [eInputDeviceInit] 1 ae (174) 1
    <   374.9624> [eRCDeviceInputDev] emit: 1
    <   374.9653> [InfoBarGenerics] Key: 174 (Make) KeyID='KEY_EXIT' Binding='('EXIT',)'.
    <   375.0344> [eConsoleAppContainer] Starting /usr/bin/grab
    <   375.1672> [eInputDeviceInit] 0 ae (174) 1
    <   375.1672> [eRCDeviceInputDev] emit: 0
    <   375.1703> [InfoBarGenerics] Key: 174 (Break) KeyID='KEY_EXIT' Binding='('EXIT',)'.
    <   375.1708> [ActionMap] Keymap 'OkCancelActions' -> Action = 'cancel'.
    <   375.1804> [Screen] Showing screen 'InfoBarSummary'.
    <   375.1932> [Skin] Processing screen 'MessageBoxSimple' from list 'MessageBoxSimple, MessageBox', position=(380, 355), size=(520 x 10) for module 'MessageBox'.
    <   375.2187> [ePNG] loadSVG /usr/share/enigma2/skin_default/icons/input_error.svg 53x53 from 53x53
    <   375.2273> [ePNG] loadSVG /usr/share/enigma2/skin_default/icons/input_info.svg 53x53 from 53x53
    <   375.2341> [ePNG] loadSVG /usr/share/enigma2/skin_default/icons/input_question.svg 53x53 from 53x53
    <   375.2386> [Screen] Warning: Skin is missing element 'icon' in <class 'Screens.MessageBox.MessageBox'>(AutoTimer
    Error: [Failure instance: Traceback: <type 'exceptions.AttributeError'>: enable_multiple_timer
    /usr/lib/python2.7/threading.py:801:__bootstrap_inner
    /usr/lib/python2.7/threading.py:754:run
    /usr/lib/python2.7/site-packages/twisted/_threads/_threadworker.py:46:work
    /usr/lib/python2.7/site-packages/twisted/_threads/_team.py:190:doWork
    --- <exception caught here> ---
    /usr/lib/python2.7/site-packages/twisted/python/threadpool.py:250:inContext
    /usr/lib/python2.7/site-packages/twisted/python/threadpool.py:266:<lambda>
    /usr/lib/python2.7/site-packages/twisted/python/context.py:122:callWithContext
    /usr/lib/python2.7/site-packages/twisted/python/context.py:85:callWithContext
    /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/AutoTimer/AutoTimer.py:339:JobStart
    /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/AutoTimer/AutoTimer.py:349:parseTimer
    /usr/lib/enigma2/python/Components/config.py:2022:__getattr__
    ]).<   375.2388> 
    <   375.2392> [Pixmap] setPixmapNum(3) failed! defined pixmaps: []
    <   375.2522> [Skin] Processing screen 'MessageBoxSimple_summary' from list 'MessageBoxSimpleSummary, MessageBoxSummary, ScreenSummary, MessageBoxSimple_summary, MessageBox_summary, SimpleSummary', position=(0, 0), size=(132 x 64) for module 'ScreenSummary'.
    <   375.2572> [Screen] Showing screen '['MessageBoxSimpleSummary', 'MessageBoxSummary', 'ScreenSummary', 'MessageBoxSimple_summary', 'MessageBox_summary', 'SimpleSummary']'.
    <   375.2587> [Screen] Showing screen '['MessageBoxSimple', 'MessageBox']'.
    <   377.0271> [eConsoleAppContainer] Starting /usr/bin/grab
    <   377.2101> [eInputDeviceInit] 1 160 (352) 1
    <   377.2102> [eRCDeviceInputDev] emit: 1
    <   377.2133> [InfoBarGenerics] Key: 352 (Make) KeyID='KEY_OK' Binding='('OK',)'.
    <   377.2137> [ActionMap] Keymap 'MsgBoxActions' -> Action = 'ok'.
    <   377.2197> [Screen] Showing screen 'InfoBarSummary'.
    <   377.4161> [eInputDeviceInit] 0 160 (352) 1
    <   377.4161> [eRCDeviceInputDev] emit: 0
    <   377.4191> [InfoBarGenerics] Key: 352 (Break) KeyID='KEY_OK' Binding='('OK',)'.
    <   377.6633> [eInputDeviceInit] 1 8b (139) 1
    <   377.6633> [eRCDeviceInputDev] emit: 1
    <   377.6662> [InfoBarGenerics] Key: 139 (Make) KeyID='KEY_MENU' Binding='('MENU',)'.
    <   377.6666> [ActionMap] Keymap 'InfobarMenuActions' -> Action = 'mainMenu'.
    <   377.6882> [Skin] Processing screen 'Menu' from list 'menu_mainmenu, Menu', position=(0, 0), size=(541 x 720) for module 'MainMenu'.
    <   377.7231> [Skin] Processing screen 'MenuSummary' from list 'menu_mainmenuSummary, MenuSummary, ScreenSummary, menu_mainmenu_summary, Menu_summary, SimpleSummary', position=(0, 0), size=(16 x 1) for module 'MenuSummary'.
    <   377.7272> [Screen] Showing screen '['menu_mainmenuSummary', 'MenuSummary', 'ScreenSummary', 'menu_mainmenu_summary', 'Menu_summary', 'SimpleSummary']'.
    <   377.7288> [Screen] Showing screen '['menu_mainmenu', 'Menu']'.
    <   377.8632> [eInputDeviceInit] 0 8b (139) 1
    <   377.8633> [eRCDeviceInputDev] emit: 0
    <   377.8659> [InfoBarGenerics] Key: 139 (Break) KeyID='KEY_MENU' Binding='('MENU',)'.
    <   378.0710> [eInputDeviceInit] 1 160 (352) 1
    <   378.0711> [eRCDeviceInputDev] emit: 1
    <   378.0737> [InfoBarGenerics] Key: 352 (Make) KeyID='KEY_OK' Binding='('OK',)'.

  11. #11

    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1,214
    Thanks
    36
    Thanked 96 Times in 89 Posts
    Yh it's strange. All of a sudden too

  12. #12

    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1,214
    Thanks
    36
    Thanked 96 Times in 89 Posts
    OK so strangest thing. I realised this happened after I installed vpn plug in.
    I uninstalled that plug in and now it's fine. No error. Had no idea a plug in can cause auto timer issues

  13. #13
    ccs's Avatar
    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    4,810
    Thanks
    484
    Thanked 1,129 Times in 962 Posts
    Autotimer has a setting "Allow double timer for different services" defaulting to No, maybe that was set to Yes?

  14. #14
    ccs's Avatar
    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    4,810
    Thanks
    484
    Thanked 1,129 Times in 962 Posts
    Quote Originally Posted by joysleep1 View Post
    OK so strangest thing. I realised this happened after I installed vpn plug in.
    I uninstalled that plug in and now it's fine. No error. Had no idea a plug in can cause auto timer issues
    Ahhhh, that probably needs looking into.

  15. #15

    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1,214
    Thanks
    36
    Thanked 96 Times in 89 Posts
    Quote Originally Posted by ccs View Post
    Ahhhh, that probably needs looking into.
    Yh really strange.
    I thought it couldn't be a coincidence so that must have been the issue.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.