Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet. Please take a second, Click here to register, and in a few simple steps you will be able to enjoy our community and use our OpenViX support section.
Results 1 to 10 of 10

Thread: ITV 1 SD channels off?

  1. #1

    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    162
    Thanks
    86
    Thanked 15 Times in 15 Posts

    ITV 1 SD channels off?

    hi been trying to sort out if anglia east 10758 V 22000 5/6 is having problems as i keep getting 10758 V 22000 5/6 service not found sid not found in pat?anyone else getting problem of this please?thanks

  2. #2
    abu baniaz's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    21,995
    Thanks
    5,900
    Thanked 8,629 Times in 5,820 Posts
    Code:
    https://helpforum.sky.com/t5/Sky-TV/ITV-SD-closes-on-13-April/ba-p/3661715


    As per hedges2016 on another forum:


    ITV SD closes in Anglia East, Meridian South, Yorkshire West, Westcountry, Tyne Tees, West and Central East. See ITV SD closes on 13 April for more info.


    ITV Be+1 (231) closes
    ITV Anglia East SD (103) closes - replaced by ITV Meridian East SD at 103
    ITV West SD (103) closes - replaced by ITV Central West SD at 103
    ITV Meridian South SD (103) closes - replaced by ITV Meridian East SD at 103
    ITV Westcountry SD (103) closes - replaced by ITV Central West SD at 103
    ITV Yorkshire West SD (103) closes - replaced by ITV Granada SD at 103
    ITV Tyne Tees SD (103) closes - replaced by ITV Granada SD at 103
    ITV Central East SD (103) closes - replaced by ITV Central West SD at 103
    UTV+1 SD closes (203) - replaced by ITV+1 Granada SD


    If you have a HD box, ITV HD is available at 103 in Anglia East, Anglia West, Border England, Central East, Central West, Granada, London, Meridian East, Meridian North, Meridian South, Tyne Tees, Wales, West, Westcountry, Yorkshire East, Yorkshire West and UTV.

    The Anglia HD channels are on
    11097 V 2300
    11067 V 2300


    Edit:
    Adapted from
    Code:
    https://www.sky.com/help/articles/itv-service-changes


    ITV SD
    On 13 April 2021, ITV SD closes in the following regions that are currently all available in HD. These closing ITV SD services will be replaced by larger SD regions at 103 if you are using an SD or SD custom region in ABM.


    Anglia East
    Meridian South
    Yorkshire West
    Westcountry
    Tyne Tees
    West
    Central East

    ITV HD
    If you have an HD area/region, ITV HD is available at 103 for following areas
    Anglia East
    Anglia West
    Border England
    Central East
    Central West
    Granada
    London
    Meridian East
    Meridian North
    Meridian South
    Tyne Tees
    Wales
    West
    Westcountry
    Yorkshire East
    Yorkshire West
    UTV




    UTV+1 is replaced by ITV+1 Granada in Northern Ireland.


    ITVbe+1 will also close on 13 April
    Last edited by abu baniaz; 18-04-21 at 00:52. Reason: HD channels frequencies. Different Link

  3. The Following 3 Users Say Thank You to abu baniaz For This Useful Post:

    dsayers (08-05-21),Willo3092 (15-05-21),zenith (16-04-21)

  4. #3

    Title
    Member
    Join Date
    May 2018
    Posts
    45
    Thanks
    8
    Thanked 5 Times in 3 Posts
    Do you know if this switch-off will affect 28.2 East satellite in the future?

  5. #4
    BefuddledBrian's Avatar
    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Sep 2020
    Location
    near Reading, England
    Posts
    318
    Thanks
    226
    Thanked 43 Times in 35 Posts
    These changes are all done now.

    Will there be further changes at some point? Yes, almost definitely.

  6. #5
    BefuddledBrian's Avatar
    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Sep 2020
    Location
    near Reading, England
    Posts
    318
    Thanks
    226
    Thanked 43 Times in 35 Posts
    ITV3 SD seems to have changed transponder today.

  7. #6
    Huevos's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    9,979
    Thanks
    1,773
    Thanked 3,677 Times in 2,415 Posts
    Quote Originally Posted by BefuddledBrian View Post
    ITV3 SD seems to have changed transponder today.
    We can now watch it at the worst bitrate ever.
    Attached Images Attached Images
    • File Type: jpg 3.jpg (29.8 KB, 29 views)

  8. #7

    Title
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    243
    Thanks
    11
    Thanked 35 Times in 29 Posts
    I lost ITV HD today, just after I did the latest update, did not have a good backup so ended up resetting from scratch on 5.1.009, as that was the image I started on and worked fine. still had the same issue with ITV HD (service not found). So trying to eliminate tuner issues swapped the cables over and the F lug came off in my hand, after screwing ot back on everything is working again, have ordered a compression tool to do the job properly

  9. #8

    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ireland
    Posts
    1,707
    Thanks
    355
    Thanked 563 Times in 456 Posts
    Some ITV variants have changed frequency recently. Have a look on kingofsat for the correct frequencies

    Code:
    en.kingofsat.net/find.php?question=itv+hd
    Zgemma H7S running OpenVIX 5.4, Darkmotor, Triax TD110 dish, Inverto Black Ultra dual lnb
    LG 50UM7450 4K TV, Pioneer VSX-534 AVR , LG UBK80 4K Bluray & a Playstation 4.

  10. #9
    abu baniaz's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    21,995
    Thanks
    5,900
    Thanked 8,629 Times in 5,820 Posts
    Quote Originally Posted by JonMMM View Post
    I lost ITV HD today, just after I did the latest update, did not have a good backup so ended up resetting from scratch on 5.1.009, as that was the image I started on and worked fine. still had the same issue with ITV HD (service not found). So trying to eliminate tuner issues swapped the cables over and the F lug came off in my hand, after screwing ot back on everything is working again, have ordered a compression tool to do the job properly
    On which frequency? Have you done the easier thing first? i.e clear/remove channel data and then rescan?

  11. #10

    Title
    Forum Supporter
    Donated Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2,498
    Thanks
    962
    Thanked 353 Times in 323 Posts

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.