Hello Guest, if you are reading this it means you have not registered yet. Please take a second, Click here to register, and in a few simple steps you will be able to enjoy our community and use our OpenViX support section.
Results 1 to 11 of 11

Thread: tivusat card problem

  1. #1

    Title
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    25
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    tivusat card problem

    Hi all, I am having problems with my tivusat card on my twin 4k, I tryed to install various cccam but not joy..... On a previous post i read that I have to install oscam instead of cccam? is it correct? will this solve my problem?
    many thanks in advance

  2. #2
    Sicilian's Avatar
    Title
    The Boss
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    29,363
    Thanks
    23,226
    Thanked 25,805 Times in 7,552 Posts
    Quote Originally Posted by tempo321 View Post
    Hi all, I am having problems with my tivusat card on my twin 4k, I tryed to install various cccam but not joy..... On a previous post i read that I have to install oscam instead of cccam? is it correct? will this solve my problem?
    many thanks in advance
    What version card do you have? What colour is it?
    D I S C L A I M E R

    My right to post information is protected under the rights for freedom act. In all instances, information discussed here on my posts are either hypothetical in nature, out of general curiosity, common knowledge, public knowledge, or role-play. Any use of the collective descriptions and shared knowledge from any of my posts are at the sole discretion of the reader. I am not responsible for what you do with it!

    Follow us on Twitter 0penViX
    Rules can be found
    HERE
    Support our sponsor World-Of-Satellite
    HERE
    GIGABLUE UHD QUAD 4K, AX HD61 COMBO, ZGEMMA H9 TWIN, VU+ ULTIMO 4K
    Triax 1.1m Powered by TM2600, Technomate 80cm Powered by TM-2600 and Fixed 28.2 Zone 2 dish





  3. #3

    Title
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    25
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Sicilian View Post
    What version card do you have? What colour is it?
    blu and white

  4. #4

    Title
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    25
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    it is an old card (blu and white) that it was in daily use on a technomate nano oe without problems on the hd channels, now that I have upgraded to twin 4k I would like to still use and possibly watch the rai 4k channel that before i could not on the old box....

  5. #5
    Sicilian's Avatar
    Title
    The Boss
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    29,363
    Thanks
    23,226
    Thanked 25,805 Times in 7,552 Posts
    Try CCcam for arm here: https://www.openvix.co.uk/index.php/downloads/softcams/

    You'll need a blank CCcam.cfg in /etc
    D I S C L A I M E R

    My right to post information is protected under the rights for freedom act. In all instances, information discussed here on my posts are either hypothetical in nature, out of general curiosity, common knowledge, public knowledge, or role-play. Any use of the collective descriptions and shared knowledge from any of my posts are at the sole discretion of the reader. I am not responsible for what you do with it!

    Follow us on Twitter 0penViX
    Rules can be found
    HERE
    Support our sponsor World-Of-Satellite
    HERE
    GIGABLUE UHD QUAD 4K, AX HD61 COMBO, ZGEMMA H9 TWIN, VU+ ULTIMO 4K
    Triax 1.1m Powered by TM2600, Technomate 80cm Powered by TM-2600 and Fixed 28.2 Zone 2 dish





  6. #6

    Title
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    25
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Sicilian View Post
    Try CCcam for arm here: https://www.openvix.co.uk/index.php/downloads/softcams/

    You'll need a blank CCcam.cfg in /etc
    I have now installed oscam-latest from the downloadable plugins, my cline works fine and the softcam works... but my card is not read by the decoder
    what can I do?
    I have tried to install before the only arm-softcam from the download section in here, and again my cline works fine but my tivusat card not...
    any idea? am I missing something?

  7. #7

    Title
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    25
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Please can someone give me the config file for oscam so my box can read my old tivusat card
    Many thanks

  8. #8

    Title
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    25
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    this is my log file if someone can point me in the right direction please
    Attached Files Attached Files

  9. #9

    Title
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    26
    Thanks
    18
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    your oscam server config would help

  10. The Following User Says Thank You to x 5 For This Useful Post:

    tempo321 (10-11-20)

  11. #10

    Title
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    25
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by x 5 View Post
    your oscam server config would help
    this is my config folder
    Attached Files Attached Files

  12. #11
    abu baniaz's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    21,350
    Thanks
    5,671
    Thanked 8,397 Times in 5,651 Posts

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.