Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 55

Thread: Picons by name why dont they show up on openatv and vti images

  1. #1
    markus625's Avatar
    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1,104
    Thanks
    208
    Thanked 709 Times in 266 Posts

    Picons by name why dont they show up on openatv and vti images

    Hey strange Problem here with picons.

    I have a mutant and vu solo2 so after looking on the vti forum I noticed they have some cool features and so I thought I'd reimage the solo2 to the latest vti image.

    Anyway I've noticed my picons don't show up even after setting the path.
    On vix they show up instantly even all my iptv channels get picons but not in the vti image.

    Just wondering if they need to be in a specific format at all.


    Would appreciate any help from those who experiment with different images.

  2. #2
    Huevos's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    8,844
    Thanks
    1,674
    Thanked 3,303 Times in 2,172 Posts
    VTi probably does not have the patch.

    https://github.com/OpenViX/enigma2/b...on.py#L93-L103

  3. #3
    markus625's Avatar
    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1,104
    Thanks
    208
    Thanked 709 Times in 266 Posts
    Thanks is this something that can just be copied over.

  4. #4
    Huevos's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    8,844
    Thanks
    1,674
    Thanked 3,303 Times in 2,172 Posts
    No idea. VTi is not a PLi based image. Have a look in the folder on the receiver to check if patch is present.

  5. #5
    Huevos's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    8,844
    Thanks
    1,674
    Thanked 3,303 Times in 2,172 Posts
    BTW, patch is by OpenViX but is now in most PLi based images including PLi.

  6. The Following User Says Thank You to Huevos For This Useful Post:

    markus625 (01-12-19)

  7. #6
    markus625's Avatar
    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1,104
    Thanks
    208
    Thanked 709 Times in 266 Posts
    Just to confirm that vti does have the Picon.pyo but copying over the vix version causes a boot loop, not sure if i can get a version of the vti Picon.py

  8. #7
    abu baniaz's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    20,746
    Thanks
    5,505
    Thanked 8,167 Times in 5,492 Posts

    Picons by name why dont they show up on open

    can you decompile the original vti .pyo file and then compare?

  9. #8
    Huevos's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    8,844
    Thanks
    1,674
    Thanked 3,303 Times in 2,172 Posts
    I thought VTi had the .py's present in the folder.

  10. #9
    markus625's Avatar
    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1,104
    Thanks
    208
    Thanked 709 Times in 266 Posts
    Yeh vti got some good gui on there's skins there's one called fluid next which has horizontal icons in the menu and uses a plugin called epg share which can put TV episode images in the channel selection and the guide.

    Pitt they can't sort the picons out

  11. #10
    markus625's Avatar
    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1,104
    Thanks
    208
    Thanked 709 Times in 266 Posts
    According to this site below snp picons are not supported with Vti even thru the guy has amended the picon.py ive tried it and it does boot but still the picons dont show.
    [QUOTE]https://www.vuplus-support.org/wbb4/...icons-z-b-von/[QUOTE]

    So not sure if the picons need to have the service reference or if it need to be 8bit rather than 32bit

  12. #11
    abu baniaz's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    20,746
    Thanks
    5,505
    Thanked 8,167 Times in 5,492 Posts
    Can you please upload the official picon.py from their image?

  13. #12
    markus625's Avatar
    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1,104
    Thanks
    208
    Thanked 709 Times in 266 Posts
    Quote Originally Posted by abu baniaz View Post
    Can you please upload the official picon.py from their image?
    Ive attached the pyo as i dont have the Py.
    Attached Files Attached Files

  14. The Following User Says Thank You to markus625 For This Useful Post:

    abu baniaz (02-12-19)

  15. #13
    Huevos's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    8,844
    Thanks
    1,674
    Thanked 3,303 Times in 2,172 Posts
    Please decompile it and then someone can take a look.

  16. #14
    markus625's Avatar
    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1,104
    Thanks
    208
    Thanked 709 Times in 266 Posts
    Quote Originally Posted by Huevos View Post
    Please decompile it and then someone can take a look.
    Not sure how to decomplle but had a fix from the vuplus support.
    #SERVICE 4097:0:1:8569:148:8913:0:0:0:0:http%3a//iptv provider/username/password/307:AnimalPlnt HD
    #DESCRIPTION AnimalPlnt HD
    If i rename the picon 4097_0_1_8569_148_8913_0_0_0_0.png it shows up.

  17. #15
    twol's Avatar
    Title
    Moderator
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    5,909
    Thanks
    770
    Thanked 2,063 Times in 1,573 Posts
    Quote Originally Posted by markus625 View Post
    Not sure how to decomplle but had a fix from the vuplus support.


    If i rename the picon 4097_0_1_8569_148_8913_0_0_0_0.png it shows up.
    ..... sorry too dumb for this, rename to what???
    Gigablue Quad 4K & UE 4K
    .........FBC Tuners:
    ------------------> DUR-Line DCR 5-1-8-L4 Multiswitch to 1.5M dish(28.2E)
    ------------------> Spaun SUS 5581/33 NFA Multiswitch to 80 cm dish(19.2E)
    .......................> FBC & DVB-S2X into 90cm dish (27.5W) Opticum robust Unicable LNB
    AX HD61, Edision Osmio 4K+, Zgemma H9Combo, Octagon SF8008 using Legacy ports on multiswitches
    Zgemma H9 C/S into Giga4K

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.