Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member

    Join Date
    May 2016
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problem with Really

    Hi,
    Would appreciate any help on this one. I am using Nano3t with Open ATV 6.3 image and all was fine but the the Really channel disappeared.
    I have checked online and I'm using the correct frequency etc but I cannot get it to tune in.
    I also have another receiver Amiko Alien and it tunes it with no problem.
    Thought the image file might be the problem so I tried Open Vix but the same thing happened.
    The frequency I'm using is:
    12129 vertical 27500 2/3
    All other channels on the same transponder are tuning in fine.
    I have checked the connections at back of receiver and everything is ok.
    Thanks in advance.

  2. #2
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2,173
    Thanks
    728
    Thanked 288 Times in 268 Posts
    You are using the wrong info as i have 4 listings and this works.
    Attached Images Attached Images

  3. #3
    Junior Member

    Join Date
    May 2016
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for reply. I have tried this and it's just telling me no channels found when I scan.screenshot_20191006152759.jpg
    It isn't picking up that transponder on an automatic scan.
    Also tried in on System..DVB-S and same result.
    Last edited by liam23; 06-10-19 at 15:44.

  4. #4
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    19,218
    Thanks
    5,005
    Thanked 7,595 Times in 5,093 Posts
    I would use ABM to obtain your services instead of scanning. You don't have to let it create bouquets if you don't want to.

    I would remove your 28.2 services first (this will remove dead channels)
    Up (next to OK) > Green (satellites/reception lists) > Highlight 28.2 > Menu > remove selected satellite > restart

    Then run ABM


    BTW, what skin are you using?

    If you want to scan manually, it is

  5. The Following User Says Thank You to abu baniaz For This Useful Post:

    cactikid (06-10-19)

  6. #5
    Junior Member

    Join Date
    May 2016
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    For some reason it has just returned so I assume it may have been a glitch in transmission...but thanks for your help

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.