Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    simultaneus video output hdmi 4k + cvbs jack 3,5

    Hello,

    i need double video output on the mutant hd51. It is possible to have 4k hdmi video out and cvbs out simultaneus? If i set video out on hdmi the cvbs has no signal....but if i switch to scart i can get it

    with the old gigablue hd800se i can get hdmi 1080i + scart simultaneus

    Thanks

  2. #2
    The Boss Sicilian's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    28,339
    Thanks
    22,382
    Thanked 25,063 Times in 7,186 Posts
    Try saving the correct scart settings, the switch back to HDMI.
    D I S C L A I M E R

    My right to post information is protected under the rights for freedom act. In all instances, information discussed here on my posts are either hypothetical in nature, out of general curiosity, common knowledge, public knowledge, or role-play. Any use of the collective descriptions and shared knowledge from any of my posts are at the sole discretion of the reader. I am not responsible for what you do with it!

    Follow us on Twitter 0penViX
    Rules can be found
    HERE
    Support our sponsor World-Of-Satellite
    HERE
    GIGABLUE UHD QUAD 4K, GIGABLUE UHD UE 4K, MUTANT HD51, VU+ ULTIMO 4K
    Triax 1.1m Powered by TM2600, Technomate 80cm Powered by TM-2600 and Fixed 28.2 Zone 2 dish





  3. #3
    Junior Member

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    it work with an old gigablue hd800se but not working with mutant

  4. #4
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1,978
    Thanks
    592
    Thanked 246 Times in 231 Posts
    Would a hdmi splitter work as your getting both then?

  5. #5
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    18,326
    Thanks
    4,841
    Thanked 7,150 Times in 4,833 Posts
    There was a post some time ago stating what the wiring is for the 3.5mm connector. It is not standard.

  6. #6
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    2,370
    Thanks
    209
    Thanked 514 Times in 450 Posts

  7. The Following User Says Thank You to ccs For This Useful Post:

    abu baniaz (18-03-19)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.