Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
  1. #16
    Senior Member

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    200
    Thanks
    94
    Thanked 29 Times in 19 Posts
    Many thanks Sicilian for your prompt update.

    I am currently using a VU+Uno 4KSE with software version 5.2.027 and checking through the image manager on line update no new software visablecfor me to download at this moment in time, is the currently correct?

    Kind Regards
    John.

  2. #17
    The Boss Sicilian's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    28,330
    Thanks
    22,382
    Thanked 25,057 Times in 7,183 Posts
    Menu > Information > About > Press YELLOW to Software Update.
    D I S C L A I M E R

    My right to post information is protected under the rights for freedom act. In all instances, information discussed here on my posts are either hypothetical in nature, out of general curiosity, common knowledge, public knowledge, or role-play. Any use of the collective descriptions and shared knowledge from any of my posts are at the sole discretion of the reader. I am not responsible for what you do with it!

    Follow us on Twitter 0penViX
    Rules can be found
    HERE
    Support our sponsor World-Of-Satellite
    HERE
    GIGABLUE UHD QUAD 4K, GIGABLUE UHD UE 4K, MUTANT HD51, VU+ ULTIMO 4K
    Triax 1.1m Powered by TM2600, Technomate 80cm Powered by TM-2600 and Fixed 28.2 Zone 2 dish





  3. The Following User Says Thank You to Sicilian For This Useful Post:

    John57 (15-03-19)

  4. #18
    Senior Member

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    200
    Thanks
    94
    Thanked 29 Times in 19 Posts
    Sicilian,

    Many thanks for the above information that you supplied I should have read your first post in more detail (my mistake)
    I never knew this option was available (Menu > Information > About > Press YELLOW to Software Update.)
    While looking at the options listed I noticed it said "Break Cam support" amongst the other changes, can I ask what exactly does this mean.

    Once again many thanks for the information you kindly provided.
    Regards
    John

  5. #19
    Senior Member bellejt's Avatar

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    1,220
    Thanks
    20
    Thanked 221 Times in 191 Posts
    done online update on both duo 2's and working fine
    VU+ DUO2 quad tuner with HDD 1 TB + Latest Openvix and VU+ DUO2 remote stream and Edision OS1 openvix apollo
    1 triax 88 cm rotor single LNB 30 E- 40 W
    1 triax 88 cm fixed - 4 quad LNB 13E-19E-23.5E-28.2E

  6. #20
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    2,370
    Thanks
    209
    Thanked 514 Times in 450 Posts
    @cactikid - I still do a settings restore.

    Another way to have avoided a usb flash (and software update) would have been to do a settings backup of 5.2.<032,
    then do a software update, download and flash 5.2.032, followed by a settings restore.
    Last edited by ccs; 16-03-19 at 11:37. Reason: typo

  7. #21
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    18,322
    Thanks
    4,838
    Thanked 7,150 Times in 4,833 Posts
    If you are restoring settings, that is not a clean setup.

  8. The Following User Says Thank You to abu baniaz For This Useful Post:

    Sicilian (16-03-19)

  9. #22
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    2,370
    Thanks
    209
    Thanked 514 Times in 450 Posts
    Quote Originally Posted by abu baniaz View Post
    If you are restoring settings, that is not a clean setup.
    Clean enough for me, I start with a fresh image and update it using the settings I had before.

  10. #23
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    18,322
    Thanks
    4,838
    Thanked 7,150 Times in 4,833 Posts
    Most people perform a software update. This is the most common method of going to a newer image. It works without a problem most of the time. My main receiver has been doing updates since December without a problem.

    Method 1
    Menu > Setup > System > Software update

    Method 2 (as posted earlier)
    Menu > Information > About > Press YELLOW

    This thread only affects the people who want to download an image using Image Manager and are on a build that does not a have the new location. They will only be able to see the old location on the website.

  11. The Following User Says Thank You to abu baniaz For This Useful Post:

    Sicilian (16-03-19)

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.