Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 91
  1. #1
    Member

    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    82
    Thanks
    2
    Thanked 36 Times in 22 Posts

    Multiboot error - no startup in boot partition

    Heads up guys on latest OpenVIX, flashed into startup_3 when I press menu - multiboot and try go back to startup1 or startup2 I get that message in title.

    Only on latest vix, easily solved as turned off, held power button, booted back to startup1, then multiboot from PurE2 in to OpenATV, then into OpenVIX, then same error when try go back.

    All startups was in /boot also.

    So this is more a heads up just incase anyone else experiences same issue on latest release in multiboot on Vix.

    VIX.jpg
    Last edited by danny121pt; 25-01-19 at 00:51.

  2. #2
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    18,138
    Thanks
    4,809
    Thanked 7,092 Times in 4,791 Posts
    What does latest mean? Can you please give the number

  3. #3
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    18,138
    Thanks
    4,809
    Thanked 7,092 Times in 4,791 Posts
    This issue is being looked into

  4. #4
    ViX Beta Tester twol's Avatar

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4,441
    Thanks
    548
    Thanked 1,407 Times in 1,100 Posts
    Quote Originally Posted by danny121pt View Post
    Heads up guys on latest OpenVIX, flashed into startup_3 when I press menu - multiboot and try go back to startup1 or startup2 I get that message in title.

    Only on latest vix, easily solved as turned off, held power button, booted back to startup1, then multiboot from PurE2 in to OpenATV, then into OpenVIX, then same error when try go back.

    All startups was in /boot also.

    So this is more a heads up just incase anyone else experiences same issue on latest release in multiboot on Vix.

    VIX.jpg
    Apologies - forgot that sf8008 has different mount volume from anything else!
    Fixed - if you need a resolution before next build release let me know.
    Gigablue Quad 4K & UE 4K
    .........FBC Tuners:
    ------------------> DUR-Line DCR 5-1-8-L4 Multiswitch to 1.5M dish(28.2E)
    ------------------> Spaun SUS 5581/33 NFA Multiswitch to 80 cm dish(19.2E)
    Edision Osmio 4K using Legacy ports on multiswitches
    Octagon SF8008 DVB-S2X tuner using Legacy ports on multiswitches
    Dinobot Mini 4K (C/S) into Giga 4K.

  5. The Following 2 Users Say Thank You to twol For This Useful Post:

    abu baniaz (25-01-19),Sicilian (25-01-19)

  6. #5
    Member

    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    82
    Thanks
    2
    Thanked 36 Times in 22 Posts
    Quote Originally Posted by twol View Post
    Apologies - forgot that sf8008 has different mount volume from anything else!
    Fixed - if you need a resolution before next build release let me know.
    Thanks, yes if you do have the fix prior to release be handy as left the image in startup3 anyways.

  7. #6
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    18,138
    Thanks
    4,809
    Thanked 7,092 Times in 4,791 Posts
    If you cant be bothered to state which image you are on, thread closed.

    PM a moderator when you are ready to state the image version and thread will be re-opened.

  8. #7

  9. #8
    Senior Member

    Join Date
    May 2013
    Posts
    152
    Thanks
    9
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    Using 5 2 025 also getting no startup in boot partition

  10. #9
    The Boss Sicilian's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    28,176
    Thanks
    22,315
    Thanked 24,948 Times in 7,125 Posts
    Fixed in next release.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    D I S C L A I M E R

    My right to post information is protected under the rights for freedom act. In all instances, information discussed here on my posts are either hypothetical in nature, out of general curiosity, common knowledge, public knowledge, or role-play. Any use of the collective descriptions and shared knowledge from any of my posts are at the sole discretion of the reader. I am not responsible for what you do with it!

    Follow us on Twitter 0penViX
    Rules can be found
    HERE
    Support our sponsor World-Of-Satellite
    HERE
    GIGABLUE UHD QUAD 4K, GIGABLUE UHD UE 4K, MUTANT HD51, VU+ ULTIMO 4K
    Triax 1.1m Powered by TM2600, Technomate 80cm Powered by TM-2600 and Fixed 28.2 Zone 2 dish





  11. #10
    Senior Member

    Join Date
    May 2013
    Posts
    152
    Thanks
    9
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    Quote Originally Posted by Sicilian View Post
    Fixed in next release.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Is it ok to leave it as it is for now then and next release it will just work?

  12. #11
    ViX Beta Tester twol's Avatar

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4,441
    Thanks
    548
    Thanked 1,407 Times in 1,100 Posts
    Quote Originally Posted by Coldfire View Post
    Is it ok to leave it as it is for now then and next release it will just work?
    Yes. Nothing in the current slots will be erased..... its just been a bit of a slog to sort out a few SF8008 challenges.
    Depending on which Image you are currently running, you have a couple of options:
    If you are currently running another image then you can download the next ViX version to your PC and then copy it to the receivers HDD/usb and use the images flashing software to flash the OpenVix release(assuming you have backed up your ViX settings) or
    if you know which slot is OPenViX then copy that STARTUP_X (where X is the slot) to STARTUP and reboot back to ViX, then run software update.
    Or if you are on OPenViX then run software update to move to the new version..
    Gigablue Quad 4K & UE 4K
    .........FBC Tuners:
    ------------------> DUR-Line DCR 5-1-8-L4 Multiswitch to 1.5M dish(28.2E)
    ------------------> Spaun SUS 5581/33 NFA Multiswitch to 80 cm dish(19.2E)
    Edision Osmio 4K using Legacy ports on multiswitches
    Octagon SF8008 DVB-S2X tuner using Legacy ports on multiswitches
    Dinobot Mini 4K (C/S) into Giga 4K.

  13. The Following User Says Thank You to twol For This Useful Post:

    Sicilian (30-01-19)

  14. #12
    Senior Member

    Join Date
    May 2013
    Posts
    152
    Thanks
    9
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    Only really use openvix but wanted to try another as a backup. I have tried to update openvix but there is no download?

  15. #13
    ViX Beta Tester twol's Avatar

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4,441
    Thanks
    548
    Thanked 1,407 Times in 1,100 Posts
    ....... you are too fast! I believe a new build will be run over next few days
    Gigablue Quad 4K & UE 4K
    .........FBC Tuners:
    ------------------> DUR-Line DCR 5-1-8-L4 Multiswitch to 1.5M dish(28.2E)
    ------------------> Spaun SUS 5581/33 NFA Multiswitch to 80 cm dish(19.2E)
    Edision Osmio 4K using Legacy ports on multiswitches
    Octagon SF8008 DVB-S2X tuner using Legacy ports on multiswitches
    Dinobot Mini 4K (C/S) into Giga 4K.

  16. #14
    Senior Member

    Join Date
    May 2013
    Posts
    152
    Thanks
    9
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    Quote Originally Posted by twol View Post
    ....... you are too fast! I believe a new build will be run over next few days
    Oh I understand now sorry lol

  17. #15
    Senior Member

    Join Date
    May 2013
    Posts
    152
    Thanks
    9
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    Ok so installed the latest openvix. Followed the instructions for multiboot but when it has flashed another image on slot 2 it just gets stuck with boot on the screen?

Page 1 of 7 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.