Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member

    Join Date
    May 2013
    Posts
    3
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Gigablue Quad 4K Harddrive Not Initializing

    Hi all,

    I have gigablue quad 4k receiver and I tried some openvix images on GB but My external harddrives(usb-2tb) is not seen on menu.

    In the other hand;I tried all other team images.There is no problem.

    What maybe the problem?

    PS:Harddrives are not broken or my gigablue has not usb problem.I tried front and back usb slots.

    I like so much this image many years but this problem got sad me

    Thanks in advance

  2. #2
    ViX Beta Tester twol's Avatar

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4,296
    Thanks
    530
    Thanked 1,331 Times in 1,043 Posts
    External Harddrive with own power?
    Format ext3/4?
    Does it appear in mount manager? (ViX plugin)?
    Gigablue Quad 4K & UE 4K
    .........FBC Tuners:
    ------------------> DUR-Line DCR 5-1-8-L4 Multiswitch to 1.5M dish(28.2E)
    ------------------> Spaun SUS 5581/33 NFA Multiswitch to 80 cm dish(19.2E)
    Edision Osmio 4K using Legacy ports on multiswitches
    Octagon SF8008 DVB-S2X tuner using Legacy ports on multiswitches
    Dinobot Mini 4K (C/S) into Giga 4K.

  3. #3
    Junior Member

    Join Date
    May 2013
    Posts
    3
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by twol View Post
    External Harddrive with own power?
    Format ext3/4?
    Does it appear in mount manager? (ViX plugin)?
    Dear tester,

    I have some 2tb 2.5"(usb voltage) and 4tb 3.5 inches(adaptor-own power)
    (all ntfs formatted,not ext3/4)
    All harddrives works on other images like openpli,openatv,opendroid,etc,etc
    Unfortunately,No success on vix image.I installed old and last vix image.In fact;downloaded emc plugin

    I created /media/hdd/movie path

    I suppose Openvix image is not recognize with high volume harddrives(1tb or higher)

  4. #4
    ViX Beta Tester twol's Avatar

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4,296
    Thanks
    530
    Thanked 1,331 Times in 1,043 Posts
    Can you see it in mountmanager???????????????????
    All the OE-A images use same drivers so thats not the image issue.
    They are ntfs so have you installed ntfs drivers? Plugins/download/drivers/ntfs-3g
    Gigablue Quad 4K & UE 4K
    .........FBC Tuners:
    ------------------> DUR-Line DCR 5-1-8-L4 Multiswitch to 1.5M dish(28.2E)
    ------------------> Spaun SUS 5581/33 NFA Multiswitch to 80 cm dish(19.2E)
    Edision Osmio 4K using Legacy ports on multiswitches
    Octagon SF8008 DVB-S2X tuner using Legacy ports on multiswitches
    Dinobot Mini 4K (C/S) into Giga 4K.

  5. The Following User Says Thank You to twol For This Useful Post:

    kamaxx (06-01-19)

  6. #5
    Junior Member

    Join Date
    May 2013
    Posts
    3
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Oh my god

    I installed ntfs driver and yes ))

  7. The Following User Says Thank You to kamaxx For This Useful Post:

    twol (06-01-19)

  8. #6
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    17,952
    Thanks
    4,767
    Thanked 7,027 Times in 4,742 Posts
    Glad you got to your solution. We don't have the NTFS drivers pre-installed. Other images do.

  9. The Following User Says Thank You to abu baniaz For This Useful Post:

    kamaxx (07-01-19)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.