View Entry Info: Recording list names truncated

Category:
Possible Bug
What ViX Image build number are you using?
Please provide your ViX Team image build number. Menu > Information > About > Build number > ENTER THIS NUMBER e.g. 4.2.028
5.2.006
Have you tried a flash WITHOUT settings restore?
Have you tried this? PLEASE SELECT YES OR NO.
No
Have you tried a flash WITH settings restore?
Have you tried this? PLEASE SELECT YES OR NO.
No
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Senior Member IAmATeaf's Avatar

    Join Date
    May 2011
    Location
    South of the Watford Gap!
    Posts
    480
    Thanks
    68
    Thanked 85 Times in 70 Posts

    Recording list names truncated

    Just noticed that the name of recordings are being truncated. Any ideas how/why/when?


  2. #2
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    17,641
    Thanks
    4,708
    Thanked 6,915 Times in 4,664 Posts
    I'm pretty sure that has been caused by a bug fix by Simon Capewell. The duration in the middle of screen wasn't there before (please correct me if I'm wrong). This has taken up some space.

  3. #3
    Senior Member IAmATeaf's Avatar

    Join Date
    May 2011
    Location
    South of the Watford Gap!
    Posts
    480
    Thanks
    68
    Thanked 85 Times in 70 Posts
    Oh right, I never really noticed the addition of the duration. Just checked the menu options and it doesn’t look like the duration can be disabled.

  4. #4
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    17,641
    Thanks
    4,708
    Thanked 6,915 Times in 4,664 Posts
    Not sure the extended date details add any value

  5. #5
    Forum Supporter
    Donated Member
    adm's Avatar

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Southend on Sea, UK
    Posts
    759
    Thanks
    23
    Thanked 266 Times in 212 Posts
    Quote Originally Posted by abu baniaz View Post
    I'm pretty sure that has been caused by a bug fix by Simon Capewell. The duration in the middle of screen wasn't there before (please correct me if I'm wrong). This has taken up some space.
    What bug? The correct duration information was already there on the right hand side of the screen (just above the content description) when highlighting the program! It's now reported twice!
    Extrend ET10K, 2 x satellite tuners 28.2 (UK Freesat channels), 2 x hybrid (UK Freeview channels)

  6. #6
    ViX Beta Tester birdman's Avatar

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Hitchin, UK
    Posts
    4,741
    Thanks
    104
    Thanked 1,003 Times in 804 Posts
    Quote Originally Posted by IAmATeaf View Post
    Oh right, I never really noticed the addition of the duration. Just checked the menu options and it doesn’t look like the duration can be disabled.
    It can, but the option is in the wrong menu (I'm hoping to change this...).
    Instead of being in the Settings for a Movie Selection list it's in the Recording & playback system menu.
    MiracleBox Prem Twin HD - 2@DVB-T2 + Xtrend et8000 - 5(incl. 2 different USBs)@DVB-T2[terrestrial - UK Freeview HD, Sandy Heath] - LAN/USB-stick/HDD

  7. The Following User Says Thank You to birdman For This Useful Post:

    adm (06-11-18)

  8. #7
    ViX Beta Tester birdman's Avatar

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Hitchin, UK
    Posts
    4,741
    Thanks
    104
    Thanked 1,003 Times in 804 Posts
    Quote Originally Posted by adm View Post
    What bug? The correct duration information was already there on the right hand side of the screen (just above the content description) when highlighting the program! It's now reported twice!
    Well, no. It's reported for every recording in the list, but only the current one on the R/h side.
    It was added when sort-by-duration was added.
    MiracleBox Prem Twin HD - 2@DVB-T2 + Xtrend et8000 - 5(incl. 2 different USBs)@DVB-T2[terrestrial - UK Freeview HD, Sandy Heath] - LAN/USB-stick/HDD

  9. The Following User Says Thank You to birdman For This Useful Post:

    IAmATeaf (08-11-18)

  10. #8
    Senior Member IAmATeaf's Avatar

    Join Date
    May 2011
    Location
    South of the Watford Gap!
    Posts
    480
    Thanks
    68
    Thanked 85 Times in 70 Posts
    Looks worse when browsing the contents of my NAS as the duration for all content is blank so a massive gap between the truncated name and the date.

  11. #9
    Senior Member IAmATeaf's Avatar

    Join Date
    May 2011
    Location
    South of the Watford Gap!
    Posts
    480
    Thanks
    68
    Thanked 85 Times in 70 Posts
    Using Birdmans suggestion above I’ve disabled the length option and all looks well.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.