Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member

    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    My Menu's are offset

    Sorry if this is not the place to post. Its just a bit annoying, when I select a channel in TV Guide menu. The highlight yellow is offset. This is on an OpenVix-5.1.033.
    I have a attached a screen shot. Any ideas greatly appreciated.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    ViX Beta Tester twol's Avatar

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4,005
    Thanks
    503
    Thanked 1,233 Times in 963 Posts
    What skin are you using??? Which receiver (thats where you should have posted)
    Gigablue Quad 4K & UE 4K
    ..........Unicable FBC Tuners:
    -> DUR-Line DCR 5-1-8-L4 Multiswitch 80cm(28.2E)
    -> Spaun SUS 5581/33 NFA Multiswitch to 1.5M (19.2E)
    Mut@nt HD51 DVB-S2 & DVB-S2X tuners using Legacy ports on multiswitches
    Xtrend ET7500 (C/S) into Giga 4K.

  3. #3
    Junior Member

    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am using xtrend et8000 with Sky Skin. Any ideas ? Thanks a Mil

  4. #4
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    17,558
    Thanks
    4,673
    Thanked 6,878 Times in 4,634 Posts
    Which Sky skin please?
    Did you install it from the plugin server? If not where did you get it from?
    Did you transfer python files for install any other modifications?

  5. #5
    Senior Member

    Join Date
    May 2011
    Posts
    382
    Thanks
    11
    Thanked 160 Times in 107 Posts
    Looks like you need to increase the number of rows, try 10 to 13

  6. #6
    Junior Member

    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by lincsat View Post
    Looks like you need to increase the number of rows, try 10 to 13
    I will try that when I get home from modern slavery (Work). It makes sense. Thanks very much.

  7. #7
    Junior Member

    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by lincsat View Post
    Looks like you need to increase the number of rows, try 10 to 13
    just a quick FYI - you are 100 percent correct. Increased to 10 rows which solved. Thank you very much.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.