Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
  1. #1
    Member

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Bangor, Co Down, N.Ireland
    Posts
    83
    Thanks
    8
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Connecting via Client Mode

    Hi, I am using my Mutant HD51 in client mode connecting to my Solo2 box, box boxes are running the latest image 5.1.033, the epg is not populating and some of the bouquets are showing N/A, my old Octagon box when connected is working perfectly with full epg and all channels in bouquets. Any help greatly appreciated.

  2. #2
    Moderator Huevos's Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    8,135
    Thanks
    1,610
    Thanked 2,965 Times in 1,961 Posts
    Have you got openwebif password protected?

  3. #3
    Member

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Bangor, Co Down, N.Ireland
    Posts
    83
    Thanks
    8
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Quote Originally Posted by Huevos View Post
    Have you got openwebif password protected?
    Yes it is password protected but I entered those details in the settings.

  4. #4
    Moderator Huevos's Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    8,135
    Thanks
    1,610
    Thanked 2,965 Times in 1,961 Posts
    There is not an option to enter openwebif password in the settings.

    Why do you need openwebif password protected?

    Also, if you had posted the debug log it would be obvious straight away if it were working properly.
    Last edited by Huevos; 13-09-18 at 09:49.

  5. #5
    Member

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Bangor, Co Down, N.Ireland
    Posts
    83
    Thanks
    8
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Quote Originally Posted by Huevos View Post
    There is not an option to enter openwebif password in the settings.

    Why do you need openwebif password protected?

    Also, if you had posted the debug log it would be obvious straight away if it were working properly.
    Sorry bit of a mix up, I have setup ftp password which I have used details in client mode, the reason I have http on in webif is sometimes when i'm out I need to log in to set a recording I forgot about. I have the log file but cant see how to attach it lol

    Got it now
    Attached Files Attached Files

  6. #6
    Moderator Huevos's Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    8,135
    Thanks
    1,610
    Thanked 2,965 Times in 1,961 Posts
    Client mode sends a command to the server box via openwebif to tell it to save the epg data to file just before it retrieves the file. If that file is not updated the downloaded EPG data will be stale.

    Code:
    <   470.190> [ChannelsImporter][checkEPG] Force EPG save on remote receiver...
    <   470.190> [ChannelsImporter][saveEPGonRemoteReceiver] URL: http://192.168.2.145/api/saveepg
    <   470.195> [ChannelsImporter][saveEPGonRemoteReceiver] ERROR: 111
    Last edited by Huevos; 13-09-18 at 12:22.

  7. #7
    Member

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Bangor, Co Down, N.Ireland
    Posts
    83
    Thanks
    8
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Quote Originally Posted by Huevos View Post
    Client mode sends a command to the server box via openwebif to tell it to save the epg data to file just before it retrieves the file. If that file is not updated the downloaded EPG data will be stale.

    Code:
    <   470.190> [ChannelsImporter][checkEPG] Force EPG save on remote receiver...
    <   470.190> [ChannelsImporter][saveEPGonRemoteReceiver] URL: http://192.168.2.145/api/saveepg
    <   470.195> [ChannelsImporter][saveEPGonRemoteReceiver] ERROR: 111
    Is there something I need to do on the Solo Box to sort this, this has been working perfectly on my Octagon box which I decided to replace with the mutant, I did swith back to the octagon box and it works perfectly.

  8. #8
    Moderator Huevos's Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    8,135
    Thanks
    1,610
    Thanked 2,965 Times in 1,961 Posts
    If you password protect openwebif it can't work properly. Look into saving the EPG more frequently on the server if you must have password protection enabled. Also how often have you scheduled the client box to update?

  9. #9
    Member

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Bangor, Co Down, N.Ireland
    Posts
    83
    Thanks
    8
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Quote Originally Posted by Huevos View Post
    If you password protect openwebif it can't work properly. Look into saving the EPG more frequently on the server if you must have password protection enabled. Also how often have you scheduled the client box to update?
    I have removed the password protect from openwebif and the epg is now working as expected, I am still getting some of the bouguets being populated with just N/A instead of the channels.

  10. #10
    Moderator Huevos's Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    8,135
    Thanks
    1,610
    Thanked 2,965 Times in 1,961 Posts
    N/A is nothing to do with EPG import. N/A means for some reason bouquets don't correspond with lamedb.

  11. #11
    Member

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Bangor, Co Down, N.Ireland
    Posts
    83
    Thanks
    8
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Quote Originally Posted by Huevos View Post
    N/A is nothing to do with EPG import. N/A means for some reason bouquets don't correspond with lamedb.
    Thanks Huevos for all the input you have been given me, this last bit is a little above me, not sure what it means. What I still can not understand is why this mutant box is doing what its doing, if I remove it and replace with my octagon box, re-flash and start from scratch, when I set up client mode it picks up all bouguets perfectly, nothing missing yet when I put the mutant in the same place it dosen't, I would have thought that it would work perfectly as well.

  12. #12
    Moderator Huevos's Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    8,135
    Thanks
    1,610
    Thanked 2,965 Times in 1,961 Posts
    Flash HD51. Don't use a backup. Don't password protect anything. Retest.

  13. #13
    Member

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Bangor, Co Down, N.Ireland
    Posts
    83
    Thanks
    8
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Quote Originally Posted by Huevos View Post
    Flash HD51. Don't use a backup. Don't password protect anything. Retest.
    Thanks again Huevos

    Ok, flashed image, no restore, setup logs, setup client mode, epg perfect, iptv bouguets still showing n/a, sat and vod all populated properly, log attached

    IMG_20180915_111849_LI.jpg

    Enigma2_debug_2018-09-15_10-15-25.log

  14. #14
    Moderator Huevos's Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    8,135
    Thanks
    1,610
    Thanked 2,965 Times in 1,961 Posts
    So the channels work fine but they say n/a? That would normally mean the channel name is missing from the bouquet file.

    Can you post a few lines from the bouquet file? Edit the bit with the URL so your private details don't show on the forum.

  15. #15
    Member

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Bangor, Co Down, N.Ireland
    Posts
    83
    Thanks
    8
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Quote Originally Posted by Huevos View Post
    So the channels work fine but they say n/a? That would normally mean the channel name is missing from the bouquet file.

    Can you post a few lines from the bouquet file? Edit the bit with the URL so your private details don't show on the forum.
    Sorry but not sure which file your talking about, I'm still on a learning curve, is this what your after.

    Mutant.txt

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.