Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 111 of 111

Thread: OpenVPN Setup guide for most VPN,s

  1. #106
    Andy_Hazza's Avatar
    Title
    ViX Beta Tester
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Derbyshire, UK
    Posts
    6,825
    Thanks
    2,215
    Thanked 1,968 Times in 1,618 Posts
    Quote Originally Posted by ping View Post
    hi got this working perfect with nord brill work thanks to all involed but when i try with windscribe it all works loads everything but when i pick a server vpn says running but ip dosnt change, do i need to change my dns settings in network set up, if so anyone no what they should be cheers , im using a vu duo 2
    Just stick with Nord if its working.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Vu+ Ultimo 4K with 3TB HDD, Dual FBC (Sat) tuners, 1x Twin Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 4K with 1TB HDD, Dual FBC (Sat) tuners, 1x Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 2 with 1TB HDD 'White Edition', 2x DVB-S2 tuners
    Mut@nt HD2400 with 1TB HDD, 4x DVB-S2 tuners
    Fixed 28.2E Technomate 65cm Mesh Satellite Dish with Inverto Unicable II/JESS LNB and Inverto Unicable Splitter
    Fixed 28.2E Sky Zone 1 45cm Satellite Dish with Octo LNB
    (All receivers installed with the latest Dev build)

  2. The Following User Says Thank You to Andy_Hazza For This Useful Post:

    dsayers (01-12-19)

  3. #107

    Title
    Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    47
    Thanks
    3
    Thanked 15 Times in 4 Posts
    Thank you for creating this plugin mate

    I have a nordvpn subscription and am trying to get this to work.

    I created the VPN folder in HDD (/hdd/vpn), and ran commands 2,3 & 4 from the OP but when I enter commend 5 I get the following:

    "cp: can't stat '/temp/password.conf': no such file or directory"

    Where am I going wrong?

    Also I dont know where I enter my nord vpn details

    Can someone point me in the right direction?

    Thanks guys




    Edit: nordvpn gives me the choice to download either UDP or TCP config files, which should I choose?conf.png
    Last edited by Slammed Mind; 01-12-19 at 13:27.

  4. #108
    dsayers's Avatar
    Title
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    1,192
    Thanks
    338
    Thanked 420 Times in 300 Posts
    Quote Originally Posted by ping View Post
    hi got this working perfect with nord brill work thanks to all involed but when i try with windscribe it all works loads everything but when i pick a server vpn says running but ip dosnt change, do i need to change my dns settings in network set up, if so anyone no what they should be cheers , im using a vu duo 2


    What countries have you tried and have you ran a network test when running vpn?

    To change dns

    Turn off VPN.

    In network menu run network wizard turn dhpc to no and set

    Nameserver 1: 8.8.8.8
    Nameserver 2: 8.8.4.4

    You may be asked to confirm just re enter Nameservers.

    Turn on VPN then run network test.
    Last edited by dsayers; 01-12-19 at 18:23.

  5. #109
    dsayers's Avatar
    Title
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    1,192
    Thanks
    338
    Thanked 420 Times in 300 Posts
    Quote Originally Posted by Slammed Mind View Post
    Thank you for creating this plugin mate

    I have a nordvpn subscription and am trying to get this to work.

    I created the VPN folder in HDD (/hdd/vpn), and ran commands 2,3 & 4 from the OP but when I enter commend 5 I get the following:

    "cp: can't stat '/temp/password.conf': no such file or directory"

    Where am I going wrong?

    Also I dont know where I enter my nord vpn details

    Can someone point me in the right direction?

    Thanks guys




    Edit: nordvpn gives me the choice to download either UDP or TCP config files, which should I choose?conf.png
    You create password.conf in tmp folder with your username and password or for Nord just run the openvpn script http://e2openvpn.com/OpenVPN_Generator/

    For Nord vpn I use UDP files for the script
    Last edited by dsayers; 01-12-19 at 18:23.

  6. The Following User Says Thank You to dsayers For This Useful Post:

    Ex-TM6900 (19-02-20)

  7. #110

    Title
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    134
    Thanks
    32
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    My VPN provider is ExpressVPN. I can confirm that it works on OPENVPN. I didn't use the script here provided. I just added my ExpressVPN username and password to the password file then I manually copied the 2 files over. I also have the IPChecker Plugin installed which checks my external IP

    Just wanted to let you guys know
    I didn't need to change DNS either
    Last edited by eamo; 12-02-20 at 11:49.

  8. #111

    Title
    Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    64
    Thanks
    51
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Just wanted to say a big thank you to Dsayers for all his hard work and his time in making a VPN that works with our boxes.

    I have a Duo 2 and used his script to generate and install the VPN which is working great with PureVPN.

    Many thanks again sir - for all your hard work !!

  9. The Following 2 Users Say Thank You to Ex-TM6900 For This Useful Post:

    Andy_Hazza (19-02-20),dsayers (19-02-20)

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.