Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50
  1. #31
    ViX Beta Tester twol's Avatar

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4,009
    Thanks
    504
    Thanked 1,236 Times in 965 Posts
    Quote Originally Posted by john doe View Post
    works absolute spot on latest vix image. top skin.
    Agree, extremely clean skin, very clear text and shows the important info
    Gigablue Quad 4K & UE 4K
    ..........Unicable FBC Tuners:
    -> DUR-Line DCR 5-1-8-L4 Multiswitch 80cm(28.2E)
    -> Spaun SUS 5581/33 NFA Multiswitch to 1.5M (19.2E)
    Mut@nt HD51 DVB-S2 & DVB-S2X tuners using Legacy ports on multiswitches
    Xtrend ET7500 (C/S) into Giga 4K.

  2. #32
    Junior Member moselep's Avatar

    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    27
    Thanks
    15
    Thanked 9 Times in 7 Posts
    love the new skin, many many thanks for building this....

    only thing i would like different is the "Picture in Graphics" to have the preview window a little smaller, to have more room for the EPG, is there a way i can do this ?

    Thanks

  3. #33
    Moderator Huevos's Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    8,070
    Thanks
    1,605
    Thanked 2,930 Times in 1,940 Posts
    Just swithch off the PIG. It is in the gepg menu.

  4. #34
    Junior Member moselep's Avatar

    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    27
    Thanks
    15
    Thanked 9 Times in 7 Posts
    Quote Originally Posted by Huevos View Post
    Just swithch off the PIG. It is in the gepg menu.
    would like to keep the picture, just a little smaller, , i knwo i to picky lol

  5. #35
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    2,122
    Thanks
    188
    Thanked 450 Times in 396 Posts
    Post #1, screen 10 (the last one), is there a way of increasing the font size of the text starting "Clare Balding...."?

    I can't find a setting, if there is one.

  6. #36
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    17,564
    Thanks
    4,674
    Thanked 6,881 Times in 4,636 Posts
    Quote Originally Posted by ccs View Post
    Post #1, screen 10 (the last one), is there a way of increasing the font size of the text starting "Clare Balding...."?

    I can't find a setting, if there is one.
    There is code to change the stuff in the Bouquet section, but not the extended event description. This would need to be added/changed in E2.

    I have updated the font size to 33 instead of 28. Use script on post 4 or manually change it.

  7. The Following User Says Thank You to abu baniaz For This Useful Post:

    ccs (06-03-18)

  8. #37
    Junior Member

    Join Date
    May 2015
    Posts
    18
    Thanks
    35
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    Hello! Is it possible to arrange this menu: cc*am info (via blue button)?

    cc info.jpg

    regards

  9. The Following User Says Thank You to dniestre For This Useful Post:

    abu baniaz (08-05-18)

  10. #38
    Forum Supporter
    Donated Member
    RustySpoons's Avatar

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    85
    Thanks
    34
    Thanked 24 Times in 15 Posts
    Love this skin, very clean.
    But I cannot get "Single EPG" to work on "Infobar EPG" it does scroll through the channels as when you press OK it ends up on one of them,
    but the channel name and EPG does not change on the infobar.
    Dishes: Channel Master 1.2m 18" Actuator/Polar Mount IBU Single - Gibertini OP100L STAB HH100 IBU Twin - 2x Zone 2 Quad LNB
    Receivers: Mutant HD51 - Venton HD2 - Dreambox DM800HD - Edision Primo IP S2 - TBS 5520SE - Sony KDL50W829

  11. #39
    The Boss Sicilian's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    27,607
    Thanks
    22,053
    Thanked 24,693 Times in 6,968 Posts
    Quote Originally Posted by RustySpoons View Post
    Love this skin, very clean.
    But I cannot get "Single EPG" to work on "Infobar EPG" it does scroll through the channels as when you press OK it ends up on one of them,
    but the channel name and EPG does not change on the infobar.
    Press OK twice.
    D I S C L A I M E R

    My right to post information is protected under the rights for freedom act. In all instances, information discussed here on my posts are either hypothetical in nature, out of general curiosity, common knowledge, public knowledge, or role-play. Any use of the collective descriptions and shared knowledge from any of my posts are at the sole discretion of the reader. I am not responsible for what you do with it!

    Follow us on Twitter 0penViX
    Rules can be found
    HERE
    Support our sponsor World-Of-Satellite
    HERE
    GIGABLUE UHD QUAD 4K, GIGABLUE UHD UE 4K, MUTANT HD51, VU+ ULTIMO 4K
    Triax 1.1m Powered by TM2600, Technomate 80cm Powered by TM-2600 and Fixed 28.2 Zone 2 dish





  12. #40
    Forum Supporter
    Donated Member
    RustySpoons's Avatar

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    85
    Thanks
    34
    Thanked 24 Times in 15 Posts
    Quote Originally Posted by Sicilian View Post
    Press OK twice.
    Thanks for the reply, but its not that and I know what that function does.
    If I press left or right to bring up the Single EPG, the channel name/epg information does not change as you are flicking through so you have no idea what channel you will end up selecting.

    I usually browse by flicking through left or right looking at the Single EPG, if I see something I'm curious about I will press OK to have a look and if I want to keep watching it I press OK again as you mentioned.
    If not I just press exit to go back to the channel I'm on, I find it very useful.

    I can upload a video if that helps, hopefully I'm explaining it correctly.
    Dishes: Channel Master 1.2m 18" Actuator/Polar Mount IBU Single - Gibertini OP100L STAB HH100 IBU Twin - 2x Zone 2 Quad LNB
    Receivers: Mutant HD51 - Venton HD2 - Dreambox DM800HD - Edision Primo IP S2 - TBS 5520SE - Sony KDL50W829

  13. #41
    Forum Supporter
    Donated Member
    RustySpoons's Avatar

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    85
    Thanks
    34
    Thanked 24 Times in 15 Posts
    I've uploaded a video, this is unlisted so only visible from this link.
    Only the Picon changes when you scroll left to right, it does not change the channel name in the Info Bar or the EPG information:

    https://youtu.be/_nJfNe5p-lY
    Dishes: Channel Master 1.2m 18" Actuator/Polar Mount IBU Single - Gibertini OP100L STAB HH100 IBU Twin - 2x Zone 2 Quad LNB
    Receivers: Mutant HD51 - Venton HD2 - Dreambox DM800HD - Edision Primo IP S2 - TBS 5520SE - Sony KDL50W829

  14. The Following User Says Thank You to RustySpoons For This Useful Post:

    abu baniaz (13-05-18)

  15. #42
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    17,564
    Thanks
    4,674
    Thanked 6,881 Times in 4,636 Posts
    Quote Originally Posted by dniestre View Post
    Hello! Is it possible to arrange this menu: cc*am info (via blue button)?
    regards
    This has been added. Hope it's fine as testing was limited.

    You can update using script in post 5 or just wait until next image.

  16. The Following User Says Thank You to abu baniaz For This Useful Post:

    dniestre (15-05-18)

  17. #43
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    17,564
    Thanks
    4,674
    Thanked 6,881 Times in 4,636 Posts
    Quote Originally Posted by RustySpoons View Post
    I've uploaded a video, this is unlisted so only visible from this link.
    Only the Picon changes when you scroll left to right, it does not change the channel name in the Info Bar or the EPG information:

    https://youtu.be/_nJfNe5p-lY
    Thank you for the video of the Infobar EPG. I have deleted the "QuickEPG" screen for now. The screen from the default/fallback/emergency skin will be used until we re-instate it.

  18. The Following User Says Thank You to abu baniaz For This Useful Post:

    RustySpoons (14-05-18)

  19. #44
    Senior Member

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    189
    Thanks
    88
    Thanked 29 Times in 19 Posts
    I have this skin running on two of my VU+Solo 2 and extremely happy (Great Skin) Can I ask if this skin is able to work with a VU + Uno 4K SE which I am now looking at purchasing?

    Regards
    John.

  20. #45
    ViX Beta Tester Andy_Hazza's Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Derbyshire, UK
    Posts
    6,123
    Thanks
    1,613
    Thanked 1,741 Times in 1,426 Posts
    Quote Originally Posted by John57 View Post
    I have this skin running on two of my VU+Solo 2 and extremely happy (Great Skin) Can I ask if this skin is able to work with a VU + Uno 4K SE which I am now looking at purchasing?

    Regards
    John.
    Yeah works fine with the Vu+ Uno 4K SE.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Vu+ Ultimo 4K with 3TB HDD, Dual FBC (Sat) tuners, 1x Twin Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 4K with 1TB HDD, Dual FBC (Sat) tuners, 1x Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 2 with 1TB HDD 'White Edition', 2x DVB-S2 tuners
    Mut@nt HD2400 with 1TB HDD, 4x DVB-S2 tuners
    Fixed 28.2E Technomate 65cm Mesh Satellite Dish with Inverto Unicable II/JESS LNB and Inverto Unicable Splitter
    Fixed 28.2E Sky Zone 1 45cm Satellite Dish with Octo LNB
    (All receivers installed with the latest Dev build)

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.