Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26

Thread: Stalker plugin

  1. #1
    Junior Member

    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    14
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Stalker plugin

    Is there a website for the Stalker plugin?

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk

  2. #2
    ViX Beta Tester twol's Avatar

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3,772
    Thanks
    464
    Thanked 1,171 Times in 912 Posts
    Not that I am aware of, although its in use on many platforms
    Gigablue Quad 4K & UE 4K
    ..........Unicable FBC Tuners:
    -> DUR-Line DCR 5-1-8-L4 Multiswitch 80cm(28.2E)
    -> Spaun SUS 5581/33 NFA Multiswitch to 1.5M (19.2E)
    Mut@nt HD51 DVB-S2 & DVB-S2X tuners using Legacy ports on multiswitches
    Xtrend ET7500 (C/S) into Giga 4K.

  3. The Following User Says Thank You to twol For This Useful Post:

    antonym (14-01-18)

  4. #3
    Junior Member

    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    14
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Any news on the plugin or is there somewhere I can keep a check on its progress? Thanks

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk

  5. #4
    ViX Beta Tester twol's Avatar

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3,772
    Thanks
    464
    Thanked 1,171 Times in 912 Posts
    You can see it in the feeds on the current image ... extensions Stalker-QT
    Gigablue Quad 4K & UE 4K
    ..........Unicable FBC Tuners:
    -> DUR-Line DCR 5-1-8-L4 Multiswitch 80cm(28.2E)
    -> Spaun SUS 5581/33 NFA Multiswitch to 1.5M (19.2E)
    Mut@nt HD51 DVB-S2 & DVB-S2X tuners using Legacy ports on multiswitches
    Xtrend ET7500 (C/S) into Giga 4K.

  6. #5
    Junior Member

    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    14
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    So it is! Thank you. I've tried installing it and it seems to hang on "Execution progress:" and doesn't do anything else. Any ideas?

  7. #6
    ViX Beta Tester twol's Avatar

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3,772
    Thanks
    464
    Thanked 1,171 Times in 912 Posts
    Quote Originally Posted by antonym View Post
    So it is! Thank you. I've tried installing it and it seems to hang on "Execution progress:" and doesn't do anything else. Any ideas?
    It should appear in plugins (Stalker setup) and in Extensions (Blue button) as Stalker
    Run Stalker setup 1st. .. it will give you your receivers MAC address, which if your supplier supports MAG devices will allow you to add your device to your account and then you enter your providers url For a MAG device.
    Gigablue Quad 4K & UE 4K
    ..........Unicable FBC Tuners:
    -> DUR-Line DCR 5-1-8-L4 Multiswitch 80cm(28.2E)
    -> Spaun SUS 5581/33 NFA Multiswitch to 1.5M (19.2E)
    Mut@nt HD51 DVB-S2 & DVB-S2X tuners using Legacy ports on multiswitches
    Xtrend ET7500 (C/S) into Giga 4K.

  8. The Following User Says Thank You to twol For This Useful Post:

    antonym (23-01-18)

  9. #7
    Junior Member

    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    14
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Finally got it to install, needed to switch off openvpn. Do you know what format (url based) the plugin needs as I just get a big blank page.

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk

  10. #8
    Junior Member

    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    14
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Got a little bit further, get to the point where it says LOADING PORTAL, then it's a blank screen. Any ideas?

  11. #9
    ViX Beta Tester twol's Avatar

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3,772
    Thanks
    464
    Thanked 1,171 Times in 912 Posts
    1. have you done the Stalker setup?
    2. If not click on Stalker setup and write down the MAC address.
    3. contact your provide or look at their FAQ‘s to see if they support MAG boxes and what format their url is for MAG‘s
    4. Assuming they do, my understanding is that you have to go into your account and add a device using the MAC address
    5. If 3 & 4 is not possible then the plugin will not work.
    6. if you have all that, you get loading portal, blueish screen then a horizontal yellow on black loading bar and lastly your providers portal
    Gigablue Quad 4K & UE 4K
    ..........Unicable FBC Tuners:
    -> DUR-Line DCR 5-1-8-L4 Multiswitch 80cm(28.2E)
    -> Spaun SUS 5581/33 NFA Multiswitch to 1.5M (19.2E)
    Mut@nt HD51 DVB-S2 & DVB-S2X tuners using Legacy ports on multiswitches
    Xtrend ET7500 (C/S) into Giga 4K.

  12. The Following User Says Thank You to twol For This Useful Post:

    antonym (24-01-18)

  13. #10
    Junior Member

    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    14
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Just waiting to hear back from the provider. Thanks for all the support so far

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk

  14. #11
    Junior Member

    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    14
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Managed to get it all sorted, thank you, however I didn't realise it's a whole different UI. I thought it simply adds a working EPG to your existing setup. Currently the system is missing most of the EPG and crashes if you try to set up a recording in the future. Thank you anyway :-)

  15. #12
    ViX Beta Tester twol's Avatar

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3,772
    Thanks
    464
    Thanked 1,171 Times in 912 Posts
    Quote Originally Posted by antonym View Post
    Currently the system is missing most of the EPG and crashes if you try to set up a recording in the future. Thank you anyway :-)
    Could be provider dependent
    EPG - have not seen any issues, its really pretty comprehensive
    Recording/Downloads - never seen this work . but doesn't crash.
    However, watching an IPTV stream works consistently better than through E2 directly.

    Also times are local based and not able to change to local
    Gigablue Quad 4K & UE 4K
    ..........Unicable FBC Tuners:
    -> DUR-Line DCR 5-1-8-L4 Multiswitch 80cm(28.2E)
    -> Spaun SUS 5581/33 NFA Multiswitch to 1.5M (19.2E)
    Mut@nt HD51 DVB-S2 & DVB-S2X tuners using Legacy ports on multiswitches
    Xtrend ET7500 (C/S) into Giga 4K.

  16. The Following User Says Thank You to twol For This Useful Post:

    antonym (25-01-18)

  17. #13
    Junior Member

    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    14
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by twol View Post
    Could be provider dependent

    You're probably right, I need to find a better one I guess! :-)

  18. #14
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    Jul 2014
    Location
    God Knows
    Posts
    1,669
    Thanks
    558
    Thanked 258 Times in 241 Posts
    am on the latest image and I don't see it!
    PLEASE DO NOT PM IN REGARDS TO CS TALK OR OTHER ILEGAL MATTERS. IT WILL BE REPORTED TO THE ADMIN

  19. #15
    ViX Beta Tester twol's Avatar

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3,772
    Thanks
    464
    Thanked 1,171 Times in 912 Posts
    Quote Originally Posted by john doe View Post
    am on the latest image and I don't see it!
    Only on hd51, and in extensions Stalker-QT plugin
    Gigablue Quad 4K & UE 4K
    ..........Unicable FBC Tuners:
    -> DUR-Line DCR 5-1-8-L4 Multiswitch 80cm(28.2E)
    -> Spaun SUS 5581/33 NFA Multiswitch to 1.5M (19.2E)
    Mut@nt HD51 DVB-S2 & DVB-S2X tuners using Legacy ports on multiswitches
    Xtrend ET7500 (C/S) into Giga 4K.

  20. The Following User Says Thank You to twol For This Useful Post:

    john doe (26-01-18)

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •