Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member

    Join Date
    May 2015
    Location
    Newcastle upon tyne
    Posts
    39
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    kodi STOPS working on lap top

    Hi got kodi on laptop but as soon as I try to load film any 1 I get all providers then click 1 then kodi stops working tried this with loads of films on different feeds exodus ,phoenix, plus others but same thing happens get providers click on one the kodi stops working again HELP PLEASE

  2. #2
    ViX Beta Tester Andy_Hazza's Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Derbyshire, UK
    Posts
    6,789
    Thanks
    2,183
    Thanked 1,958 Times in 1,608 Posts
    Your ISP maybe blocking it. Google Kodi ISP problems for tips.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Vu+ Ultimo 4K with 3TB HDD, Dual FBC (Sat) tuners, 1x Twin Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 4K with 1TB HDD, Dual FBC (Sat) tuners, 1x Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 2 with 1TB HDD 'White Edition', 2x DVB-S2 tuners
    Mut@nt HD2400 with 1TB HDD, 4x DVB-S2 tuners
    Fixed 28.2E Technomate 65cm Mesh Satellite Dish with Inverto Unicable II/JESS LNB and Inverto Unicable Splitter
    Fixed 28.2E Sky Zone 1 45cm Satellite Dish with Octo LNB
    (All receivers installed with the latest Dev build)

  3. The Following User Says Thank You to Andy_Hazza For This Useful Post:

    geordie (25-02-17)

  4. #3
    Member

    Join Date
    May 2015
    Location
    Newcastle upon tyne
    Posts
    39
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    tried taking security shield down and stopped firewall but still the same any more ideas please

  5. #4
    V.I.P satmanbasil's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    SouthEast UK
    Posts
    888
    Thanks
    43
    Thanked 275 Times in 197 Posts
    whats your broadband speed like for starters ...sometime you may get a list of servers to play film from but not always guaranteed they work .. also how long do you wait for the film to run if you BB speed is low it may just be slow in downloading the stream. Have you tried Ethernet connection when running kodi on the lappy or using wireless.

  6. #5
    Senior Member

    Join Date
    Jan 2015
    Location
    @127.0.0.1
    Posts
    139
    Thanks
    14
    Thanked 22 Times in 20 Posts
    Completely uninstall restart PC install again


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. #6
    Member

    Join Date
    May 2015
    Location
    Newcastle upon tyne
    Posts
    39
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    reloaded kodi was still the same so took mc alphee security of pc and sly shield down put a different security on lap top and all sorted now thanks all for helping

  8. #7
    ViX Beta Tester Andy_Hazza's Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Derbyshire, UK
    Posts
    6,789
    Thanks
    2,183
    Thanked 1,958 Times in 1,608 Posts
    Yeah you needed to turn off the Sky Broadband Shield.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Vu+ Ultimo 4K with 3TB HDD, Dual FBC (Sat) tuners, 1x Twin Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 4K with 1TB HDD, Dual FBC (Sat) tuners, 1x Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 2 with 1TB HDD 'White Edition', 2x DVB-S2 tuners
    Mut@nt HD2400 with 1TB HDD, 4x DVB-S2 tuners
    Fixed 28.2E Technomate 65cm Mesh Satellite Dish with Inverto Unicable II/JESS LNB and Inverto Unicable Splitter
    Fixed 28.2E Sky Zone 1 45cm Satellite Dish with Octo LNB
    (All receivers installed with the latest Dev build)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.