Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
  1. #16
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    May 2012
    Location
    Palmerston North , New Zealand
    Posts
    105
    Thanks
    19
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    Hi All ,
    I know this is an old thread
    But any help from NZ or else where would be appreciated
    I have set up Oscam with 5 files send from a friend. he says it should work, but some how it doesn't seem to be populating everything it should ,
    I have the following files
    Oscan.dvbapi, Oscam.server, Oscam.user, Oscam.conf, Oscam.conf.bak
    I have placed theses into root/etc/tuxbox/config.
    I can assess the web oscam interface but it says I'm offline and I don't know how to change this, its like I am missing a step somewhere
    as it keeps saying 'cannot assign requested address' what address and where does it go

    Regards Mav

  2. #17
    ViX Beta Tester Andy_Hazza's Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Derbyshire, UK
    Posts
    5,889
    Thanks
    1,536
    Thanked 1,681 Times in 1,372 Posts

    SKY-NZ Upgrade Skybox & Card

    In softcam manager is oscam-latest showing as Active?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Vu+ Ultimo 4K with 3TB HDD, Dual FBC (Sat) tuners, 1x Twin Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 4K with 1TB HDD, Dual FBC (Sat) tuners, 1x Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 2 with 1TB HDD 'White Edition', 2x DVB-S2 tuners
    Mut@nt HD2400 with 1TB HDD, 4x DVB-S2 tuners
    Fixed 28.2E Technomate 65cm Mesh Satellite Dish with Inverto Unicable II/JESS LNB and Inverto Unicable Splitter
    Fixed 28.2E Sky Zone 1 45cm Satellite Dish with Octo LNB
    (All receivers installed with the latest Dev build)

  3. #18
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    May 2012
    Location
    Palmerston North , New Zealand
    Posts
    105
    Thanks
    19
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    Yes it is and also have set to read from oscam.config,
    played around last nite some more, with some of the settings posted by @kegnkiwi but still not there,
    do I need to insert any information from the card itself into the ocam webif
    Thanks
    Last edited by Mavarick; 13-02-18 at 19:37.

  4. #19
    Senior Member

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    126
    Thanks
    6
    Thanked 33 Times in 26 Posts
    Those configs where from around 2012-2013 when i was using the older blue card with i think a panosonic box (i think). I think there are new configs for the new red cards but im out the loop on what is now needed. Actually back in nz in 8 weeks . Maybe you could try austech forum. (sorry mods but he may only get configs from some where down there).

  5. #20
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    May 2012
    Location
    Palmerston North , New Zealand
    Posts
    105
    Thanks
    19
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    I have some leads from Geekzone and @Tkr001, so will see how they pan out, its a NZ07K*** card
    The image from a NZ supplier has the one for the blue card only although its says 07 card as well
    cheers
    Last edited by Mavarick; 15-02-18 at 03:23.

  6. #21
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    May 2012
    Location
    Palmerston North , New Zealand
    Posts
    105
    Thanks
    19
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    Al sorted now thanks to Tkr001
    much appreciated

  7. #22
    Senior Member

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    126
    Thanks
    6
    Thanked 33 Times in 26 Posts
    why dont you post how you got it fixed even 4 years on i still get pm's from nz asking me how to get it working.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •