Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18

Thread: Tune timeout

  1. #16

    Title
    Member
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    watford, herts
    Posts
    41
    Thanks
    7
    Thanked 8 Times in 7 Posts
    i assume so

  2. #17

    Title
    Member
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    watford, herts
    Posts
    41
    Thanks
    7
    Thanked 8 Times in 7 Posts
    digging this thread up again!

    all of a sudden (as of a few days ago) i noticed that one of my cable tuners wasnt working, nor was one of the tuners in my other box.
    when i checked the tuners, both non-working tuners were the newer type - both older ones worked perfectly.

    i put both newer ones (SI4768) in 'bedroom' box and flashed it with vix 3.2.0.15 - both tuners work fine, flash with anything newer and they fail to pick up any signal.

    i put both older tuners (SP8221L) in my 'lounge' box, flashed with latest release of vix and everything works perfectly.

    can anyone shed any light as to what has changed after vix 3.2.0.15 to cause the newer (and only available) tuners to not work properly?

  3. #18

    Title
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    12
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Plugins for 3.2 have vanished so now quadplus setup on vix is precarious

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.