Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 89
  1. #16
    V.I.P mmcmedia's Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    BRUM
    Posts
    574
    Thanks
    80
    Thanked 1,105 Times in 249 Posts
    Can also confirm D-Link DWA-140 Wireless N Dualband USB Adapter Revision B2 also works had 3 now of ebay all sweet

    Compared to TP-link W321g 54g adapter was link quality of 89/100 & 54dbm
    DWA-140 is link quality 100/100 & 270dbm
    Attached Images Attached Images

  2. #17
    The Boss Sicilian's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    28,856
    Thanks
    22,826
    Thanked 25,412 Times in 7,361 Posts
    Quote Originally Posted by fpippo View Post
    The latest DLink DWA140 on sale (starting from the FW 1.31 (E)) works perfectly 300M Mimo.

    The best one!

    FP
    Quote Originally Posted by mmcmedia View Post
    Can also confirm D-Link DWA-140 Wireless N Dualband USB Adapter Revision B2 also works had 3 now of ebay all sweet

    Compared to TP-link W321g 54g adapter was link quality of 89/100 & 54dbm
    DWA-140 is link quality 100/100 & 270dbm
    What images / drivers are you guys using?
    D I S C L A I M E R

    My right to post information is protected under the rights for freedom act. In all instances, information discussed here on my posts are either hypothetical in nature, out of general curiosity, common knowledge, public knowledge, or role-play. Any use of the collective descriptions and shared knowledge from any of my posts are at the sole discretion of the reader. I am not responsible for what you do with it!

    Follow us on Twitter 0penViX
    Rules can be found
    HERE
    Support our sponsor World-Of-Satellite
    HERE
    GIGABLUE UHD QUAD 4K, GIGABLUE UHD UE 4K, MUTANT HD51, VU+ ULTIMO 4K
    Triax 1.1m Powered by TM2600, Technomate 80cm Powered by TM-2600 and Fixed 28.2 Zone 2 dish





  3. #18
    Senior Member

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    117
    Thanks
    86
    Thanked 37 Times in 21 Posts
    Quote Originally Posted by Sicilian View Post
    I've tested and worked the following on both the Duo and Solo: -

    TP-Link TL-WN321G (Version 2) mines was white.

    D-link DWL-G122 F/W ver:3.00
    Has anyone tried F/W ver 3.4 ? just looking to buy one now would like it confirming before purchase
    TP -Link TL-WN321G (Version2) im asking about here
    Last edited by Braggster; 18-05-11 at 09:23. Reason: added extra

  4. #19
    The Boss Sicilian's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    28,856
    Thanks
    22,826
    Thanked 25,412 Times in 7,361 Posts
    Quote Originally Posted by Braggster View Post
    Has anyone tried F/W ver 3.4 ? just looking to buy one now would like it confirming before purchase
    TP -Link TL-WN321G (Version2) im asking about here
    prob wont work.
    D I S C L A I M E R

    My right to post information is protected under the rights for freedom act. In all instances, information discussed here on my posts are either hypothetical in nature, out of general curiosity, common knowledge, public knowledge, or role-play. Any use of the collective descriptions and shared knowledge from any of my posts are at the sole discretion of the reader. I am not responsible for what you do with it!

    Follow us on Twitter 0penViX
    Rules can be found
    HERE
    Support our sponsor World-Of-Satellite
    HERE
    GIGABLUE UHD QUAD 4K, GIGABLUE UHD UE 4K, MUTANT HD51, VU+ ULTIMO 4K
    Triax 1.1m Powered by TM2600, Technomate 80cm Powered by TM-2600 and Fixed 28.2 Zone 2 dish





  5. #20
    V.I.P mmcmedia's Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    BRUM
    Posts
    574
    Thanks
    80
    Thanked 1,105 Times in 249 Posts
    Quote Originally Posted by Sicilian View Post
    What images / drivers are you guys using?
    vti 2.2 i'am using but only ever seen 9 of the all white DWA-140

  6. #21
    Forum Supporter
    Donated Member
    BRAVEHEART's Avatar

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    SCOTLAND
    Posts
    411
    Thanks
    295
    Thanked 22 Times in 14 Posts
    Quote Originally Posted by fpippo View Post
    The latest DLink DWA140 on sale (starting from the FW 1.31 (E)) works perfectly 300M Mimo.

    The best one!

    FP
    i have one of these models too but how do i tell which firmware is on it please ?

    its ok, i see it now, its on the sticker on the back of the thing, lol, lol. and its bloomin version 1.20(E), looks like I will need to update the firmware to the latest version on the DLink site, ohh well, not to worry.
    Last edited by BRAVEHEART; 19-05-11 at 00:05.
    VU+DUO (Genuine box - not a clone)
    FIXED 28.2e DISH
    System OE:OE-Alliance 3.4
    Firmware version:OpenViX 4.2.021 (2016-12-06)
    Kernel / Drivers:3.9.6 / 20151124

  7. #22
    Forum Supporter
    Donated Member
    BRAVEHEART's Avatar

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    SCOTLAND
    Posts
    411
    Thanks
    295
    Thanked 22 Times in 14 Posts
    just got new dongle sent out from virgin, i was expecting a dLink but no, its a netgear wnda3200, has the netgear sticker on it and also has logo virgin media embossed into the plastic, guess this must be the newest/latest dongle that virgin are supplying ??? not tried it yet to see if it works on the duo though, just thought i would give ya all the heads up theres a new dongle out from virgin
    VU+DUO (Genuine box - not a clone)
    FIXED 28.2e DISH
    System OE:OE-Alliance 3.4
    Firmware version:OpenViX 4.2.021 (2016-12-06)
    Kernel / Drivers:3.9.6 / 20151124

  8. #23
    ViX Beta Tester

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    13,996
    Thanks
    3,347
    Thanked 4,076 Times in 3,182 Posts
    anyone know if the Netgear WNA1100 would work with VIX on a Duo?
    Code:
    http://support.netgear.com/app/products/model/a_id/12995

  9. #24
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Bel Air
    Posts
    4,641
    Thanks
    761
    Thanked 1,449 Times in 832 Posts
    There is only a select few sticks working on the vix image and theres a topic on the forum that lists them.
    In regards to the virgin media wireless sticks? They dnt work on the duo on vix image, i tested when they first came out and again a few days ago. There are no drivers compiled for it
    "Patience is a virtue, Possess it if you can"
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    How to Install Cams on ViX Image - Click Here / How to Setup Picons on ViX Image - Click Here
    How to Use Image Manager & Backup Manager on ViX Image - Click Here / How to Use Log Manager on ViX Image - Click Here
    How to Setup Inadyn on ViX Image - Click Here / How To Update Satellites.xml File - Click Here
    How To Stream TV To iPhone & iPad - Click Here
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    D I S C L A I M E R
    My right to post information is protected under the rights for freedom act. In all instances, information discussed here on my posts are either hypothetical in nature, out of general curiosity, common knowledge, public knowledge, or role-play. Any use of the collective descriptions and shared knowledge from any of my posts are at the sole discretion of the reader. I am not responsible for what you do with it!

    PM HELP WILL BE IGNORED PLEASE POST HERE IN FORUM AS IT BENEFITS EVERYONE

  10. The Following User Says Thank You to punisher For This Useful Post:

    BRAVEHEART (24-05-11)

  11. #25
    Forum Supporter
    Donated Member
    BRAVEHEART's Avatar

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    SCOTLAND
    Posts
    411
    Thanks
    295
    Thanked 22 Times in 14 Posts
    Quote Originally Posted by punisher View Post
    There is only a select few sticks working on the vix image and theres a topic on the forum that lists them.
    In regards to the virgin media wireless sticks? They dnt work on the duo on vix image, i tested when they first came out and again a few days ago. There are no drivers compiled for it
    awww man , i thought i had won something good too getting them to send me the latest dongle out (netgear wnda3200) what a pity , and my Dlink one which is firmware version 1.20E isnt listed as a working one either, although if it had a later firmware version on it according to previous posts it would work, mines is a Dlink EWA140, is there a way to permanently update the firmware on this stick, i looked on Dlink's site and got a download, but it appears to me that this only updates the firmware while its plugged into the pc thats using it and not a sat box, is that right or wrong and is there a way to permanently update the firmware on the stick ? anyone know ?
    VU+DUO (Genuine box - not a clone)
    FIXED 28.2e DISH
    System OE:OE-Alliance 3.4
    Firmware version:OpenViX 4.2.021 (2016-12-06)
    Kernel / Drivers:3.9.6 / 20151124

  12. #26
    Forum Supporter
    Donated Member
    BRAVEHEART's Avatar

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    SCOTLAND
    Posts
    411
    Thanks
    295
    Thanked 22 Times in 14 Posts
    Quote Originally Posted by BRAVEHEART View Post
    awww man , i thought i had won something good too getting them to send me the latest dongle out (netgear wnda3200) what a pity , and my Dlink one which is firmware version 1.20E isnt listed as a working one either, although if it had a later firmware version on it according to previous posts it would work, mines is a Dlink EWA140, is there a way to permanently update the firmware on this stick, i looked on Dlink's site and got a download, but it appears to me that this only updates the firmware while its plugged into the pc thats using it and not a sat box, is that right or wrong and is there a way to permanently update the firmware on the stick ? anyone know ?
    woops, i mean the DWA-140
    VU+DUO (Genuine box - not a clone)
    FIXED 28.2e DISH
    System OE:OE-Alliance 3.4
    Firmware version:OpenViX 4.2.021 (2016-12-06)
    Kernel / Drivers:3.9.6 / 20151124

  13. #27
    Forum Supporter
    Donated Member
    BRAVEHEART's Avatar

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    SCOTLAND
    Posts
    411
    Thanks
    295
    Thanked 22 Times in 14 Posts
    Quote Originally Posted by fpippo View Post
    The latest DLink DWA140 on sale (starting from the FW 1.31 (E)) works perfectly 300M Mimo.

    The best one!

    FP
    ok guys , just contacted D-link as I wasnt sure if the DWA 140 model B1 and B2 were the same and yep they are, so therefore you can update the firmware on the B1 with the update for the B2, here is the reply I got from them today >>>

    this is thier reply >>>

    2011-05-25 12:06:00 10000505 Berlin, Stockholm, Rome, Bern
    100 Unassigned/New 200 Waiting for Customer
    -------------------------
    Hi
    here is a link:
    ftp://ftp.dlink.co.uk//wireless/dwa-...v1.71s0062.zip

    B1 and B2 are the same

    so we can update the firmware no probs , hope this helps people wondering just like me
    VU+DUO (Genuine box - not a clone)
    FIXED 28.2e DISH
    System OE:OE-Alliance 3.4
    Firmware version:OpenViX 4.2.021 (2016-12-06)
    Kernel / Drivers:3.9.6 / 20151124

  14. #28
    Forum Supporter
    Donated Member
    BRAVEHEART's Avatar

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    SCOTLAND
    Posts
    411
    Thanks
    295
    Thanked 22 Times in 14 Posts
    Quote Originally Posted by BRAVEHEART View Post
    ok guys , just contacted D-link as I wasnt sure if the DWA 140 model B1 and B2 were the same and yep they are, so therefore you can update the firmware on the B1 with the update for the B2, here is the reply I got from them today >>>

    this is thier reply >>>

    2011-05-25 12:06:00 10000505 Berlin, Stockholm, Rome, Bern
    100 Unassigned/New 200 Waiting for Customer
    -------------------------
    Hi
    here is a link:
    ftp://ftp.dlink.co.uk//wireless/dwa-...v1.71s0062.zip

    B1 and B2 are the same

    so we can update the firmware no probs , hope this helps people wondering just like me
    Just realised that link they gave me is the wrong one, this is the correct one >>> http://www.dlink.co.uk/cs/Satellite?...GB%2FDLWrapper

    2nd one down, version 1.71 for windows, or if you have a mac its the first one.
    VU+DUO (Genuine box - not a clone)
    FIXED 28.2e DISH
    System OE:OE-Alliance 3.4
    Firmware version:OpenViX 4.2.021 (2016-12-06)
    Kernel / Drivers:3.9.6 / 20151124

  15. #29
    Forum Supporter
    Donated Member
    GiP's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Firenze, Italy
    Posts
    272
    Thanks
    33
    Thanked 44 Times in 33 Posts
    Hi

    In the new VIX 2.2 on a Duo after installing from Plugins->WiFi the driver for the 3070 I was able to use without problems the
    D-Link DWL-G122 Rev. E1 (F/W.:v5.00)

    G

  16. #30
    Junior Member

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    11
    Thanks
    9
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I went for the Ethernet to Wifi adapter from Netgear (WNCE2001). Works ok.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.