Results 1 to 3 of 3

Thread: Red Servers

  1. #1
    Junior Member

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Red Servers

    Hi Im having probs with my gigablue box i have the latest vix image on it and the latest cccam i have a line ive been using for quite a while and my friend assures me his server is not down, i can see the server in cccam server info but it remains red, i have tried 4 diff versions of cccam and 2 diff images and i get the same result with each any help would be appreciated as i am going nutts with it now Cheers.

  2. #2
    ViX Beta Tester
    Donated Member
    marty's Avatar

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    France (central)
    Posts
    2,186
    Thanks
    398
    Thanked 491 Times in 359 Posts
    Sorry, we don't help with card sharing
    VU+ DUO² (Triple S2 tuners) VIX, 750gb
    TM-Nano 2 Super, 320gb
    GigaBlue HD 800 UE Plus VIX
    TM-Single VIX IT'S ALIVE
    Octagon SF8 VIX (751MHz bootloader)
    MARA M9
    Harmony 700
    DGS108 GBLAN, DIY NAS (8TB) XPEnology
    1.1m dish, 0.1db Quad LNB, GTSAT DM14MG motor
    80cm dish, 2x 0.1db LNB + 1x Quad 0.2db LNB, Disqec 4/1.

  3. The Following User Says Thank You to marty For This Useful Post:

    Larry-G (24-05-14)

  4. #3
    Junior Member

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok no probs thanks anyway

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.