Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    152
    Thanks
    124
    Thanked 17 Times in 16 Posts

    Issues With VU+ Universal remote control

    My Vu + Universal remote control have stop working properly. When i pressed any button on the remote, it fail to respond or respond after about three or five attempt. Sometime it will not work.

    I have resulted into vu ultimo original remote control for now.

    Anybody knows how this can be resolved?
    VU+ Ultimo,(vix Image) 8G USB, ITB HDD, Xtrend ET9000 (vix image) Triax 80cm Powered by TM2600, Fixed 28.2 dish

  2. #2
    Junior Member

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Have you found a solution? Have the same problem with OneForAll SmartControl. I can learn the commands but every button reacts just once. E.g. If I want to add a volume I need to press volume+ button and when I press it again it just not react. Then I need to press another button and then volume+ button works again. Or if I press the power button, the device switch off but it will not switch on with the same key until I press another key. I'm going mad from it. I would say it is a image problem, I'm using openAAF 2.0. Have no soulution for it and in such way the RC is completelly trash...

  3. The Following User Says Thank You to misenko For This Useful Post:

    jfk (16-10-12)

  4. #3
    Moderator Huevos's Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    8,313
    Thanks
    1,639
    Thanked 3,061 Times in 2,017 Posts
    Quote Originally Posted by jfk View Post
    My Vu + Universal remote control have stop working properly. When i pressed any button on the remote, it fail to respond or respond after about three or five attempt. Sometime it will not work.

    I have resulted into vu ultimo original remote control for now.

    Anybody knows how this can be resolved?
    Have you tried putting new batteries in it?

  5. The Following User Says Thank You to Huevos For This Useful Post:

    jfk (16-10-12)

  6. #4
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    152
    Thanks
    124
    Thanked 17 Times in 16 Posts
    Quote Originally Posted by Huevos View Post
    Have you tried putting new batteries in it?
    I replaced the batteries and work fine since then.
    VU+ Ultimo,(vix Image) 8G USB, ITB HDD, Xtrend ET9000 (vix image) Triax 80cm Powered by TM2600, Fixed 28.2 dish

  7. #5
    ViX Beta Tester

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    germania
    Posts
    4,701
    Thanks
    104
    Thanked 1,306 Times in 1,031 Posts
    Hi misenko,
    I am not sure if your One4All will ever work as the VU+ uses a toggle bit. The Logitech Harmonies work quite well with VU+.

    Greetings from Amilly/France

    ciao
    ---
    Sat:VU+ Ultimo4K/Solo4K/Duo2/2*Solo2/Ultimo
    Remote: Harmony 200, 700, Link, Smart Control, Smart Companion, Elite, 2*Ultimate, Keyboard

  8. #6
    Junior Member

    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Found a solution for the "toggle bit" Problem?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.