Results 1 to 7 of 7

Thread: TM600Switch Wrong Transmission

  1. #1
    Stanman's Avatar
    Title
    Junior Admin
    Donated Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    11,239
    Thanks
    1,021
    Thanked 3,596 Times in 2,629 Posts

    TM600Switch Wrong Transmission

    The above is showing on every single channel.

    I have uploaded a new bouquet list, swapped over the coaxial leads but still same results.

    Has no one had a similar problem or any ideas on how to fix it?

    Coaxial are working fine as checked on another box and pic shows no problem.

    Support The Sponsor - Buy from the best HERE
    Please abide by the rules - have a read HERE
    VIX manual & guides >>HERE
    Download images from >> HERE
    New Box Setup Guide >>HERE

    D I S C L A I M E R
    My right to post information is protected under the rights for freedom act. In all instances, information discussed here on my posts are either hypothetical in nature, out of general curiosity, common knowledge, public knowledge, or role-play. Any use of the collective descriptions and shared knowledge from any of my posts are at the sole discretion of the reader. I am not responsible for what you do with it!

    PM HELP WILL BE IGNORED PLEASE POST HERE IN FORUM AS IT BENEFITS EVERYONE


    Follow us on Twitter

    NO CARD SHARING TALK WILL BE TOLERATED, LAN OR WAN! IN OPEN FORUM OR PM

    IF THE POSTS HELP PLEASE CLICK THANKS OR ADD TO REP ?



  2. #2

    Title
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Berkshire
    Posts
    9,697
    Thanks
    1,039
    Thanked 4,379 Times in 2,255 Posts
    not really seen that before

    try a fresh reflash and send over my e1 settings
    PM HELP WILL BE IGNORED PLEASE POST HERE IN FORUM AS IT BENEFITS EVERYONE
    NO CARD SHARING TALK WILL BE TOLERATED, LAN OR WAN! IN OPEN FORUM OR PM


    IF THE POSTS HELP PLEASE CLICK THANKS OR ADD TO REP ↓

  3. #3
    Stanman's Avatar
    Title
    Junior Admin
    Donated Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    11,239
    Thanks
    1,021
    Thanked 3,596 Times in 2,629 Posts
    Done a reflash and reloaded bouquets. I am thinking the tuner has had it some how as SNR is coming in at 24% with a lot of BER errors.

    Support The Sponsor - Buy from the best HERE
    Please abide by the rules - have a read HERE
    VIX manual & guides >>HERE
    Download images from >> HERE
    New Box Setup Guide >>HERE

    D I S C L A I M E R
    My right to post information is protected under the rights for freedom act. In all instances, information discussed here on my posts are either hypothetical in nature, out of general curiosity, common knowledge, public knowledge, or role-play. Any use of the collective descriptions and shared knowledge from any of my posts are at the sole discretion of the reader. I am not responsible for what you do with it!

    PM HELP WILL BE IGNORED PLEASE POST HERE IN FORUM AS IT BENEFITS EVERYONE


    Follow us on Twitter

    NO CARD SHARING TALK WILL BE TOLERATED, LAN OR WAN! IN OPEN FORUM OR PM

    IF THE POSTS HELP PLEASE CLICK THANKS OR ADD TO REP ?



  4. #4

    Title
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    13
    Thanks
    18
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hiya

    Try the following

    1. Rescan via Setup>Satellite Installation & TP Edit>Automatic Satalite Seach >Press OK> Start Scan (takes about 30 mins)

    if you still receiving 'wrong transmission error' than check your satalite....

    I had the same problem and it turnt out my satalte dish was not aligned correctly.

    Have a happy new year

    D

  5. #5
    Stanman's Avatar
    Title
    Junior Admin
    Donated Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    11,239
    Thanks
    1,021
    Thanked 3,596 Times in 2,629 Posts
    I have tried it on a new cable that I know works fine and still no result.

    This is on a cable that i know is 90% SNR

    I think the tuner is kaput.
    Attached Images Attached Images

    Support The Sponsor - Buy from the best HERE
    Please abide by the rules - have a read HERE
    VIX manual & guides >>HERE
    Download images from >> HERE
    New Box Setup Guide >>HERE

    D I S C L A I M E R
    My right to post information is protected under the rights for freedom act. In all instances, information discussed here on my posts are either hypothetical in nature, out of general curiosity, common knowledge, public knowledge, or role-play. Any use of the collective descriptions and shared knowledge from any of my posts are at the sole discretion of the reader. I am not responsible for what you do with it!

    PM HELP WILL BE IGNORED PLEASE POST HERE IN FORUM AS IT BENEFITS EVERYONE


    Follow us on Twitter

    NO CARD SHARING TALK WILL BE TOLERATED, LAN OR WAN! IN OPEN FORUM OR PM

    IF THE POSTS HELP PLEASE CLICK THANKS OR ADD TO REP ?



  6. #6

    Title
    Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    64
    Thanks
    51
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Stanman,

    I have same problem....did you resolve it?

  7. #7
    Stanman's Avatar
    Title
    Junior Admin
    Donated Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    11,239
    Thanks
    1,021
    Thanked 3,596 Times in 2,629 Posts
    No mate, gave up on the frigging think, reminds me to put it for sale as repair or spare as had no joy fixing finding the fault.

    Support The Sponsor - Buy from the best HERE
    Please abide by the rules - have a read HERE
    VIX manual & guides >>HERE
    Download images from >> HERE
    New Box Setup Guide >>HERE

    D I S C L A I M E R
    My right to post information is protected under the rights for freedom act. In all instances, information discussed here on my posts are either hypothetical in nature, out of general curiosity, common knowledge, public knowledge, or role-play. Any use of the collective descriptions and shared knowledge from any of my posts are at the sole discretion of the reader. I am not responsible for what you do with it!

    PM HELP WILL BE IGNORED PLEASE POST HERE IN FORUM AS IT BENEFITS EVERYONE


    Follow us on Twitter

    NO CARD SHARING TALK WILL BE TOLERATED, LAN OR WAN! IN OPEN FORUM OR PM

    IF THE POSTS HELP PLEASE CLICK THANKS OR ADD TO REP ?



Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.