Results 1 to 7 of 7

Thread: plugin feeds.

  1. #1
    Junior Member

    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    17
    Thanks
    22
    Thanked 6 Times in 3 Posts

    plugin feeds.

    hi guys.
    can anyone confirm....are the plugin feed down at the moment.
    when i go to download plugins i get a messag similar to one below.

    there has been an error,please try again later.if this issue persists please check openvix.co.uk

    i had this message yesterday aswell.

    cheers.

  2. #2
    The Boss Sicilian's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    26,716
    Thanks
    21,563
    Thanked 24,195 Times in 6,728 Posts
    Moved to the correct section.

    What image build are you on?

    What receiver are you using?
    D I S C L A I M E R

    My right to post information is protected under the rights for freedom act. In all instances, information discussed here on my posts are either hypothetical in nature, out of general curiosity, common knowledge, public knowledge, or role-play. Any use of the collective descriptions and shared knowledge from any of my posts are at the sole discretion of the reader. I am not responsible for what you do with it!

    Follow us on Twitter 0penViX
    Rules can be found
    HERE
    Support our sponsor World-Of-Satellite
    HERE
    Support our sponsor VUPLUS-SHOP.CO.UK HERE
    EDISION OS MEGA, TM-NANO-SE M2 PLUS, MUTANT HD51, VU+ ULTIMO 4K
    Triax 1.1m Powered by TM2600, Technomate 80cm Powered by TM-2600 and Fixed 28.2 Zone 2 dish





  3. #3
    Forum Supporter
    Donated Member
    ccs's Avatar

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    1,548
    Thanks
    148
    Thanked 325 Times in 284 Posts
    ... and is the network connection on the box ok?

  4. The Following User Says Thank You to ccs For This Useful Post:

    Sicilian (07-12-17)

  5. #4
    Senior Member

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    130
    Thanks
    23
    Thanked 18 Times in 17 Posts
    All working fine for me.

  6. #5
    Junior Member

    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    17
    Thanks
    22
    Thanked 6 Times in 3 Posts
    (1) sorry for posting in wrong section.
    (2) should of giving more detail about setup.

    it was a friends vu zero,he could not access the plugins yesterday.
    he delivered the box to me today and assured me it was up to date.
    i was in a hurry to get back to work today,hence the rushed post.
    i know what the problem is now,once i check the setup myself.
    image is 4.003.
    i will make backup of personal settings and flash with latest vix image.
    @ sicilian,ccs and spanner thank you.

  7. #6
    Senior Member

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    130
    Thanks
    23
    Thanked 18 Times in 17 Posts
    Quote Originally Posted by desmond tutu View Post
    (1) sorry for posting in wrong section.
    (2) should of giving more detail about setup.

    it was a friends vu zero,he could not access the plugins yesterday.
    he delivered the box to me today and assured me it was up to date.
    i was in a hurry to get back to work today,hence the rushed post.
    i know what the problem is now,once i check the setup myself.
    image is 4.003.
    i will make backup of personal settings and flash with latest vix image.
    @ sicilian,ccs and spanner thank you.
    Be careful as I don't think you can go from 4.x to 5.x and do a settings restore. Best to double check first.

  8. #7
    Junior Member

    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    17
    Thanks
    22
    Thanked 6 Times in 3 Posts
    your correct spanner.
    it did not allow me.
    i have it all sorted now and plugins are working fine.
    just doing my backups now.
    thank you all for the help today.

    i keep all the special bit,s and bobs in a folder on my lappy,in case of emergencys.
    Last edited by desmond tutu; 07-12-17 at 20:31. Reason: forgot to say

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •