View Entry Info: Problem with AC3 on 5.0.027

Category:
Possible Bug
What ViX Image build number are you using?
Please provide your ViX Team image build number. Menu > Information > About > Build number > ENTER THIS NUMBER e.g. 4.2.028
5.0.027
Have you tried a flash WITHOUT settings restore?
Have you tried this? PLEASE SELECT YES OR NO.
No
Have you tried a flash WITH settings restore?
Have you tried this? PLEASE SELECT YES OR NO.
Yes
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17

Thread: Problem with AC3 on 5.0.027

  1. #16
    Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    60
    Thanks
    26
    Thanked 8 Times in 6 Posts
    This problem is still present in 029 -- no sound in 2160 modes, either AC-3 or MPEG. The last version which worked well for me was 026.

  2. #17
    ViX Beta Tester Andy_Hazza's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Derbyshire, UK
    Posts
    5,427
    Thanks
    1,300
    Thanked 1,579 Times in 1,285 Posts
    Quote Originally Posted by Arcy View Post
    This problem is still present in 029 -- no sound in 2160 modes, either AC-3 or MPEG. The last version which worked well for me was 026.
    Thats correct. You need to use 1080 mode until Octagon release a fix for 2160 mode.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Vu+ Ultimo 4K with 3TB HDD, Dual FBC (Sat) tuners, 1x Twin Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 4K with 1TB HDD, Dual FBC (Sat) tuners, 1x Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 2 with 1TB HDD 'White Edition', 2x DVB-S2 tuners
    Mut@nt HD2400 with 1TB HDD, 4x DVB-S2 tuners
    Fixed 28.2E Technomate 65cm Mesh Satellite Dish with Inverto Unicable II/JESS LNB and Inverto Unicable Splitter
    Fixed 28.2E Sky Zone 1 45cm Satellite Dish with Octo LNB
    (All receivers installed with the latest Dev build)

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •