Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Senior Member

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    208
    Thanks
    17
    Thanked 20 Times in 17 Posts

    Incorrect EPG on channel Sony TV (shows EPG for TruTV) - Rytec Virgin UK

    How do I go about the guys behind Rytec fixing this? I have family members who record from this channel in the International bouquet.
    Channel number 805 Sony TV (Asia) shows EPG for TruTV (ch 212) instead.

    (In regards to the thread prefix, there isn't a Rytec Virgin UK prefix so I have picked the closest one from prefix.)

  2. #2
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    15,137
    Thanks
    4,220
    Thanked 5,836 Times in 3,946 Posts
    Best to post on PLI forum. There is an existing thread for Virgin. However, someone already reported it and it should be fixed tomorrow.

    He needs to be told service name, service reference and what issue is.

    As examples,
    Sony Channel, service reference xxxxx is showing wrong EPG. It is showing the EPG of Sony TV.
    Y channel, service reference zzzzz has no EPG.
    Last edited by abu baniaz; 08-06-17 at 00:04.

  3. The Following User Says Thank You to abu baniaz For This Useful Post:

    Bangord30 (08-06-17)

  4. #3
    Senior Member

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    208
    Thanks
    17
    Thanked 20 Times in 17 Posts
    Quote Originally Posted by abu baniaz View Post
    Best to post on PLI forum. There is an existing thread for Virgin. However, someone already reported it and it should be fixed tomorrow.

    He needs to be told service name, service reference and what issue is.

    As examples,
    Sony Channel, service reference xxxxx is showing wrong EPG. It is showing the EPG of Sony TV.
    Y channel, service reference zzzzz has no EPG.
    Dont know who this "he" is. I just posted here as it is my preferred forum and this seemed to be the right section.
    Do you mean there is already a thread here regarding this issue?
    As I said, there was no Virgin prefix.

    As you have pointed out someone has reported it to the proper people so I suppose all should be well.
    Could you point me towards where one reports it? This pli forum.

  5. #4
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    15,137
    Thanks
    4,220
    Thanked 5,836 Times in 3,946 Posts
    Quote Originally Posted by zino View Post
    Dont know who this "he" is.
    he = Doglover. Person who does most of the work for all this online Rytec EPG data.


    Quote Originally Posted by zino View Post
    Do you mean there is already a thread here regarding this issue?
    Somebody already reported it in the existing EPG thread/s on PLI forum.

    Quote Originally Posted by zino View Post
    As I said, there was no Virgin prefix.
    Speak To PLi about their forum. But the thread title is clear enough for me.

    Quote Originally Posted by zino View Post
    As you have pointed out someone has reported it to the proper people so I suppose all should be well.
    It has been several days, there is no need for any suppositions.

    Quote Originally Posted by zino View Post
    Could you point me towards where one reports it? This pli forum.
    The dedicated Virgin EPG thread for Rytec is
    Code:
    Please register to view content. Only take's a few seconds!
    Be sure to read the readme files there.

    People sometimes have issues using both CrossEPG downloader and EPG importer. If it affects you, abandon CrossEPG.
    Last edited by abu baniaz; 15-06-17 at 02:56.

  6. The Following User Says Thank You to abu baniaz For This Useful Post:

    Sicilian (15-06-17)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •