Hello Guest, if you're reading this it means you have not yet registered. Please take a second, Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.

View Entry Info: DVD-c not working since 5.14

Category:
Possible Bug
What ViX Image build number are you using?
Please provide your ViX Team image build number. Menu > Information > About > Build number > ENTER THIS NUMBER e.g. 4.2.028
5.0.014
Have you tried a flash WITHOUT settings restore?
Have you tried this? PLEASE SELECT YES OR NO.
Yes
Have you tried a flash WITH settings restore?
Have you tried this? PLEASE SELECT YES OR NO.
Yes
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Member

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    37
    Thanks
    8
    Thanked 11 Times in 7 Posts

    DVD-c not working since 5.14

    I did update on duo 2 to 5.14 last night and get no picture on dvb-c tuner now is there a problem with update thanks

  2. #2
    Junior Member

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Australia
    Posts
    23
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by lynd145 View Post
    I did update on duo 2 to 5.14 last night and get no picture on dvb-c tuner now is there a problem with update thanks
    it may be related to the issue discussed in this thread.

    http://www.world-of-satellite.com/sh...ade-to-5-0-014

    So far no info back from the devs on this, but it is early days yet. Do you have a VU+ branded system or something else? Knowing this may help the devs track down the issue if it is only affecting a particular brand/model. So far the only two reports (apart from yours) are for VU+ DUO2 systems. Basically the more info we can provide upfront the more benificial it will be for the devs to look into.

    Regards,

    Craig
    Last edited by bsod; 18-05-17 at 12:29.

  3. #3
    Member

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    37
    Thanks
    8
    Thanked 11 Times in 7 Posts
    Put back to 5.0.013 till there is a fix and working ok

  4. #4
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    133
    Thanks
    90
    Thanked 16 Times in 15 Posts
    Same issue here on a VU+ Duo2, Reverted back to 5.0.013 and all fine again.

  5. #5
    Moderator Huevos's Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    38.5N, 0.5W
    Posts
    7,152
    Thanks
    1,528
    Thanked 2,535 Times in 1,693 Posts
    It is a driver issue reported to Vu+.

    Flash and restore. Don't update.

  6. #6
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    455
    Thanks
    1,779
    Thanked 96 Times in 88 Posts
    My duo2 cable is fine on .14?!

    Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

  7. #7
    Senior Member

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    1,240
    Thanks
    130
    Thanked 234 Times in 210 Posts
    Quote Originally Posted by Bangord30 View Post
    My duo2 cable is fine on .14?!
    Are you using twin tuner modules?

    http://www.world-of-satellite.com/sh...5-0-014-update
    Last edited by ccs; 19-05-17 at 16:50.

  8. #8
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    455
    Thanks
    1,779
    Thanked 96 Times in 88 Posts
    1 Sat, 1 cable. Online updated.

    Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

  9. #9
    Forum Supporter
    Donated Member
    grahammcm1888's Avatar

    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Glasgow
    Posts
    150
    Thanks
    24
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Aghhhhh annoying. I am in the process of rolling back to .13 to try and fix the issue

  10. #10
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    14,862
    Thanks
    4,183
    Thanked 5,729 Times in 3,870 Posts
    Quote Originally Posted by grahammcm1888 View Post
    Aghhhhh annoying. I am in the process of rolling back to .13 to try and fix the issue
    You don't need to use an older image.

    Flash 014. Problem only occurs if you update to 014.

    To avoid confusion....

    Update = Menu > Setup > Software Update
    Flash/Install = Use USB stick or Image Manager to install/restore newer image

  11. #11
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    14,862
    Thanks
    4,183
    Thanked 5,729 Times in 3,870 Posts
    Quote Originally Posted by Bangord30 View Post
    1 Sat, 1 cable. Online updated.

    Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
    Twin tuner modules or single tuner modules?

  12. #12
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    455
    Thanks
    1,779
    Thanked 96 Times in 88 Posts
    Oh sorry single modules

    Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

  13. #13
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    14,862
    Thanks
    4,183
    Thanked 5,729 Times in 3,870 Posts
    Issue affects twin tuner modules.

    I have put a message stating:

    If you have a twin tuner card, do not perform an online update to 014.

    You should flash/install 014 instead.

  14. The Following User Says Thank You to abu baniaz For This Useful Post:

    Bangord30 (19-05-17)

  15. #14
    Forum Supporter
    Donated Member
    grahammcm1888's Avatar

    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Glasgow
    Posts
    150
    Thanks
    24
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Quote Originally Posted by abu baniaz View Post
    You don't need to use an older image.

    Flash 014. Problem only occurs if you update to 014.

    To avoid confusion....

    Update = Menu > Setup > Software Update
    Flash/Install = Use USB stick or Image Manager to install/restore newer image
    Gotcha , I will give it a go

  16. #15
    Forum Supporter
    Donated Member
    grahammcm1888's Avatar

    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Glasgow
    Posts
    150
    Thanks
    24
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Yeah , confirmed working ok after flash. I have a dual tuner on my VU Duo 2 so I guess that was the problem.

  17. The Following User Says Thank You to grahammcm1888 For This Useful Post:

    abu baniaz (19-05-17)

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •