Hello Guest, if you're reading this it means you have not yet registered. Please take a second, Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
  1. #16
    ViX Beta Tester birdman's Avatar

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Hitchin, UK
    Posts
    3,564
    Thanks
    68
    Thanked 763 Times in 604 Posts
    Quote Originally Posted by froddy View Post
    I have ran the opkg update again and getting error message:

    Could not lock/run/opkg.lock: Resource Temporarily Unavailable
    That's a file-system/kernel issue.
    Possibly caused by a currently-running opkg process from within enigma2 already holding the lock.

    At the command line run:
    Code:
    Please register to view content. Only take's a few seconds!
    to shut down enigma2, then wait a few seconds (or minutes...the "other" opkg may need to timeout...) and run
    Code:
    Please register to view content. Only take's a few seconds!
    again
    The run
    Code:
    Please register to view content. Only take's a few seconds!
    to get the enigma2 GUI back up.
    MiracleBox Prem Twin HD - 2@DVB-T2 + Xtrend et8000 - 4(1 USB)@DVB-T2[terrestrial - UK Freeview HD, Sandy Heath] - LAN/USB-stick/HDD

  2. #17
    Member

    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    40
    Thanks
    27
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    No access to plugin feeds XP1000plus

    Hi,

    I've just reflashed a relatives XP1000 Plus and I don't have access to plugins. opkg update returns errors. Running the same command on my own box is fine.

    opkg update - xp1000 plus.jpg

    Thanks,

    YO

  3. #18
    ViX Beta Tester twol's Avatar

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,798
    Thanks
    378
    Thanked 862 Times in 664 Posts
    XP1000 max is supported
    Last edited by twol; 09-10-16 at 16:32.
    Mut@nt HD51 ViX plus HD51 multiboot support for Images 1->4
    Xtrend ET8500 ViX plus Multiboot support OS1/OS2 image
    Xtrend ET7500 (standard ViX image)

  4. #19
    ViX Beta Tester birdman's Avatar

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Hitchin, UK
    Posts
    3,564
    Thanks
    68
    Thanked 763 Times in 604 Posts
    Quote Originally Posted by twol View Post
    XP1000 max is supported
    ...but the image is not on the Web site. It stops at 4.2.006.

    Oddly it is on the dev download FTP server - almost as if it's not been copied over after building...
    MiracleBox Prem Twin HD - 2@DVB-T2 + Xtrend et8000 - 4(1 USB)@DVB-T2[terrestrial - UK Freeview HD, Sandy Heath] - LAN/USB-stick/HDD

  5. #20
    The Boss Sicilian's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    26,318
    Thanks
    21,167
    Thanked 23,866 Times in 6,617 Posts
    Quote Originally Posted by Yellow Ostrich View Post
    Hi,

    I've just reflashed a relatives XP1000 Plus and I don't have access to plugins. opkg update returns errors. Running the same command on my own box is fine.

    opkg update - xp1000 plus.jpg

    Thanks,

    YO
    http://www.world-of-satellite.com/sh...d-plugin-feeds see fourth post.

    Quote Originally Posted by twol View Post
    XP1000 max is supported
    All support for XP1000 machines have been stopped.
    D I S C L A I M E R

    My right to post information is protected under the rights for freedom act. In all instances, information discussed here on my posts are either hypothetical in nature, out of general curiosity, common knowledge, public knowledge, or role-play. Any use of the collective descriptions and shared knowledge from any of my posts are at the sole discretion of the reader. I am not responsible for what you do with it!

    Follow us on Twitter 0penViX
    Rules can be found
    HERE
    Support our sponsor World-Of-Satellite
    HERE
    Support our sponsor VUPLUS-SHOP.CO.UK HERE
    EDISION OS MEGA, TM-NANO-SE M2 PLUS, MUTANT HD51, VU+ ULTIMO 4K
    Triax 1.1m Powered by TM2600, Technomate 80cm Powered by TM-2600 and Fixed 28.2 Zone 2 dish





  6. The Following User Says Thank You to Sicilian For This Useful Post:

    Yellow Ostrich (10-10-16)

  7. #21
    Junior Member

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    10
    Thanks
    11
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for all your help.
    I eventually found there was a problem with my network router box.

    I replaced it and all is working now.

  8. #22
    Junior Member

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    10
    Thanks
    11
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by froddy View Post
    Hi,
    I have downloaded the program.
    It is asking for a username which it will accept, but is asking for a password

    The link didn`t work in the first post so I manually looked for it, so scrap the last post.
    Have now fixed using username: root

    Have "Extensions Folder" with only one download inside which is "imagedownloader (0.7)
    so getting somewhere,
    Thanks
    Thanks for all your help.
    I eventually found there was a problem with my network router box.

    I replaced it and all is working now.

  9. #23
    Member no1baggiesfan's Avatar

    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    62
    Thanks
    8
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    have plugins for v3 images been pulled too ?

    Tried flashing my box with V4 images but having issues with all of them, only 3.2 is stable, but I cannot access plugins using that image.

    Is is possible for us to download these plugins from anywhere so we can keep them for future use if needed ??

    TIA

  10. #24
    ViX Beta Tester Andy_Hazza's Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Derbyshire, UK
    Posts
    4,961
    Thanks
    1,219
    Thanked 1,446 Times in 1,175 Posts
    No plugins/feeds available for 3.2 images.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Vu+ Ultimo 4K with 3TB HDD, Dual FBC (Sat) tuners, 1x Twin Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 4K with 1TB HDD, Dual FBC (Sat) tuners, 1x Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 2 with 1TB HDD 'White Edition', 2x DVB-S2 tuners
    Mut@nt HD2400 with 1TB HDD, 4x DVB-S2 tuners
    Fixed 28.2E Technomate 65cm Mesh Satellite Dish with Inverto Unicable II/JESS LNB and Inverto Unicable Splitter
    Fixed 28.2E Sky Zone 1 45cm Satellite Dish with Octo LNB
    (All receivers installed with the latest Dev build)

  11. #25
    ViX Beta Tester Andy_Hazza's Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Derbyshire, UK
    Posts
    4,961
    Thanks
    1,219
    Thanked 1,446 Times in 1,175 Posts
    Quote Originally Posted by no1baggiesfan View Post
    have plugins for v3 images been pulled too ?

    Tried flashing my box with V4 images but having issues with all of them, only 3.2 is stable, but I cannot access plugins using that image.

    Is is possible for us to download these plugins from anywhere so we can keep them for future use if needed ??

    TIA
    What receiver?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Vu+ Ultimo 4K with 3TB HDD, Dual FBC (Sat) tuners, 1x Twin Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 4K with 1TB HDD, Dual FBC (Sat) tuners, 1x Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 2 with 1TB HDD 'White Edition', 2x DVB-S2 tuners
    Mut@nt HD2400 with 1TB HDD, 4x DVB-S2 tuners
    Fixed 28.2E Technomate 65cm Mesh Satellite Dish with Inverto Unicable II/JESS LNB and Inverto Unicable Splitter
    Fixed 28.2E Sky Zone 1 45cm Satellite Dish with Octo LNB
    (All receivers installed with the latest Dev build)

  12. #26
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    14,838
    Thanks
    4,183
    Thanked 5,720 Times in 3,864 Posts
    TM Twin .
    Last edited by abu baniaz; 23-10-16 at 12:18.

  13. #27
    ViX Beta Tester Andy_Hazza's Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Derbyshire, UK
    Posts
    4,961
    Thanks
    1,219
    Thanked 1,446 Times in 1,175 Posts
    What issues are you having?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Vu+ Ultimo 4K with 3TB HDD, Dual FBC (Sat) tuners, 1x Twin Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 4K with 1TB HDD, Dual FBC (Sat) tuners, 1x Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 2 with 1TB HDD 'White Edition', 2x DVB-S2 tuners
    Mut@nt HD2400 with 1TB HDD, 4x DVB-S2 tuners
    Fixed 28.2E Technomate 65cm Mesh Satellite Dish with Inverto Unicable II/JESS LNB and Inverto Unicable Splitter
    Fixed 28.2E Sky Zone 1 45cm Satellite Dish with Octo LNB
    (All receivers installed with the latest Dev build)

  14. #28
    Member no1baggiesfan's Avatar

    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    62
    Thanks
    8
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by Andy_Hazza View Post
    What issues are you having?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Had recording issues with V4 images, so I went back to v3.2 which works, but now I cannot download plugins and samba will not work (cant DL it either) cannot get the swapfile to start (manual or auto, set it up on usb and hdd no luck) for some reason I can no longer FTP to the box either lol, installed kodi, but its requesting python squlite3 ???

    previous forum link: http://www.world-of-satellite.com/sh...l=1#post421454

    edit: just as I posted FTP starts working LOL
    Last edited by no1baggiesfan; 23-10-16 at 12:36.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •