Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member

    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    HDMI to VGA conversion problem

    Hi there,

    I have a Gigablue Quad STB and a Sony TV with only one HDMI input. As I want to connect to the tv also my Chromcast, I tried to use VGA inline on my TV for my STB signal.

    I bought HDMI to VGA converter (with and without power supply) and when I connect VGA and Audio to my TV I get sound but not video. Instead I get a message "not displayable". I do however get audio signal.

    My TV is Full HD.

    Can you think of any settings on the STB that I need to change in order to get the video displayed? I already tried to set the STB both on 50Hz and 60Hz but this did not help. I also set my STB on resolution "automatic", 720p, 1080i, 1080p but every time I get this freaking "not displayable" message on my TV.

    Thanx for any suggestions !

    Pavana

  2. #2
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Stafford
    Posts
    821
    Thanks
    195
    Thanked 168 Times in 150 Posts
    Can't help with your specific problem but I would have used an HDMI switcher - only about a fiver.
    VU+ Solo2 HDD Harmony 650 remote
    Mutant HD51 4K
    VU+ Zero
    Edision OS MINI

  3. #3
    Forum Supporter
    Donated Member
    Ashley69's Avatar

    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    888
    Thanks
    161
    Thanked 232 Times in 199 Posts
    Mut@nt HD51 4K, VU+Duo 2..
    Edision OS MINI, New Apple TV 4k
    Amazon Echo, Amazon Dot


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •