Hello Guest, if you're reading this it means you have not yet registered. Please take a second, Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    59
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 4 Posts

    Help vu duo stuck on starting

    Hi all after trying to download a trailer with the apple trailers plug in.The trailer wouldn't download but the box wouldn't let me exit the recorded programs menu,so I rebooted the box with the switch at rear of unit and now my box is stuck on displaying starting.... On the front of the box and going no further,any ideas on how to remedy this
    Last edited by Jaxter; 24-12-10 at 00:02.

  2. #2
    Senior Member

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Berkshire
    Posts
    9,679
    Thanks
    1,039
    Thanked 4,351 Times in 2,250 Posts
    you may have flicked on off too quick turn off box and leave to rest then turn on all should come back as normal
    PM HELP WILL BE IGNORED PLEASE POST HERE IN FORUM AS IT BENEFITS EVERYONE
    NO CARD SHARING TALK WILL BE TOLERATED, LAN OR WAN! IN OPEN FORUM OR PM


    IF THE POSTS HELP PLEASE CLICK THANKS OR ADD TO REP ↓

  3. #3
    Member

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    59
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    Ok off now will leave for 45 mins then try again thanks for speedy response.

  4. #4
    Senior Member

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Berkshire
    Posts
    9,679
    Thanks
    1,039
    Thanked 4,351 Times in 2,250 Posts
    Quote Originally Posted by Jaxter View Post
    Ok off now will leave for 45 mins then try again thanks for speedy response.
    5 to 10 mins should be enough

    as far as i am aware there is an anti surge protection bulit into box to stop surging so if power is shot away and back like a real surge the box icks in to protect mode and wont turn on so you just need to make the box think again that its being turnt on as usual
    PM HELP WILL BE IGNORED PLEASE POST HERE IN FORUM AS IT BENEFITS EVERYONE
    NO CARD SHARING TALK WILL BE TOLERATED, LAN OR WAN! IN OPEN FORUM OR PM


    IF THE POSTS HELP PLEASE CLICK THANKS OR ADD TO REP ↓

  5. #5
    Member

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    59
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    Ok left off with no power for 45 mins switched back on same problem!

  6. #6
    Senior Member

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Berkshire
    Posts
    9,679
    Thanks
    1,039
    Thanked 4,351 Times in 2,250 Posts
    ok maybe a flash corruption or a folder out try reflashing a fresh

    happens with windows pc machines a power cut can corrupt the boot loader MBR so could be same here

    what may of happened is the corrupted download crashed the box not allowing it to start

    if you can ftp try first to delete the appltrailers folder from /media/hdd
    PM HELP WILL BE IGNORED PLEASE POST HERE IN FORUM AS IT BENEFITS EVERYONE
    NO CARD SHARING TALK WILL BE TOLERATED, LAN OR WAN! IN OPEN FORUM OR PM


    IF THE POSTS HELP PLEASE CLICK THANKS OR ADD TO REP ↓

  7. #7
    Member

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    59
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    Ok just reflashed going from VIX image to black hole and so far so good box has gone past starting to initial set up wizard I'll see how I get on with this for a while,I was very comfortable with VIX but I was getting a he'll of a lot of crashing I'll see if this runs more stable for me. Thanks for all advice Silverfox much appreciated :-)

  8. #8
    Senior Member

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Berkshire
    Posts
    9,679
    Thanks
    1,039
    Thanked 4,351 Times in 2,250 Posts
    your welcome mate

    i will add though i use the apple trailers too and vix 1.3 and i have not seen a problem yet it must have been a one off error

    if ever you decide try vix again i'm sure it will be ok
    PM HELP WILL BE IGNORED PLEASE POST HERE IN FORUM AS IT BENEFITS EVERYONE
    NO CARD SHARING TALK WILL BE TOLERATED, LAN OR WAN! IN OPEN FORUM OR PM


    IF THE POSTS HELP PLEASE CLICK THANKS OR ADD TO REP ↓

  9. #9
    Member

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    59
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    I think I'll play with black hole for a day or two but I will most likely go back to VIX it just seems more UK centric and in my experience has what I need in a very quick and easy format to setup.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •