Hello Guest, if you're reading this it means you have not yet registered. Please take a second, Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 61
  1. #1
    Forum Supporter
    Donated Member
    khan888's Avatar

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Nottingham
    Posts
    484
    Thanks
    470
    Thanked 190 Times in 86 Posts

    Jump the line and get Windows 10 right now

    Download either the 32-bit or 64-bit version depending on what your computer is curently running, run the software and you should be upgaded to windows 10 after a while

    Code:
    Please register to view content. Only take's a few seconds!
    Octagon SF4008 (1tb hdd - Openvix 5.0) Edision Combo (8gb USB - Openvix 5.0)

  2. The Following User Says Thank You to khan888 For This Useful Post:

    cwebb66 (31-07-15)

  3. #2
    Moderator

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,628
    Thanks
    1,194
    Thanked 2,464 Times in 1,327 Posts
    is there no way to activate this yet from a fresh install?

    stupid thing wants you to upgrade windows before fresh installing

    unlucky me i fresh installed first.
    Vu Ultimo4K, OpenViX 5.0, 8xdvb-c, 8xdvb-s2, 2xdvb-t2
    Vu Solo4K, OpenViX 5.0, 8xdvb-s2
    Dreambox DM900, OpenViX 5.0, 2xdvb-s2, 2xdvb-c/t2
    Terrestrial, Cable, Fixed 28.2e + Unicable2 LNB

  4. #3
    Moderator abu baniaz's Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East London
    Posts
    14,846
    Thanks
    4,183
    Thanked 5,723 Times in 3,866 Posts
    Shoud be able to phone up

  5. #4
    Senior Member

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    238
    Thanks
    53
    Thanked 89 Times in 63 Posts
    Similar issue for me, I have a Windows 8 Volume license key, so no free upgrade.
    If I want to update I need to install my Windows 7 Pro and then perform an upgrade, you'd think they would let you convert your Windows 7/8 Product key so you could do a fresh install without needing to upgrade first.

  6. #5
    Moderator

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,628
    Thanks
    1,194
    Thanked 2,464 Times in 1,327 Posts
    yes indeed, who really wants to waste time performing an update and then a fresh install.

    i dont think u can phone them up?
    Vu Ultimo4K, OpenViX 5.0, 8xdvb-c, 8xdvb-s2, 2xdvb-t2
    Vu Solo4K, OpenViX 5.0, 8xdvb-s2
    Dreambox DM900, OpenViX 5.0, 2xdvb-s2, 2xdvb-c/t2
    Terrestrial, Cable, Fixed 28.2e + Unicable2 LNB

  7. #6
    Senior Member

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    238
    Thanks
    53
    Thanked 89 Times in 63 Posts
    My understanding is the upgrade uses a generic key and during the upgrade process they whitelist your hardware ID, so you can reinstall Windows 10 on the same hardware in the future without needing a key, I believe you do get the option of not keeping any files/settings during the update, but probably a bit late now.

    You could try ringing them, they may be that busy that they just give you a key?

  8. #7
    ViX Beta Tester
    Donated Member


    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2,699
    Thanks
    3,066
    Thanked 975 Times in 595 Posts
    Quote Originally Posted by ArowonA View Post
    Similar issue for me, I have a Windows 8 Volume license key, so no free upgrade.
    Is there not a free upgrade to 8.1 from 8 in the Windows store and once upgraded then you can request the further upgrade to Windows 10?
    D I S C L A I M E R
    My right to post information is protected under the rights for freedom act. In all instances, information discussed here on my posts are either hypothetical in nature, out of general curiosity, common knowledge, public knowledge, or role-play. Any use of the collective descriptions and shared knowledge from any of my posts are at the sole discretion of the reader. I am not responsible for what you do with it!

  9. #8
    Senior Member

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    238
    Thanks
    53
    Thanked 89 Times in 63 Posts
    Quote Originally Posted by mcquaim View Post
    Is there not a free upgrade to 8.1 from 8 in the Windows store and once upgraded then you can request the further upgrade to Windows 10?
    I meant to write 8.1, there is no free updates for VLK/Enterprise products. I wasn't expecting it to be honest, it's just I have an old Windows 7 key that I could use if I want Windows 10 but it seems like too much hassle.

  10. The Following User Says Thank You to ArowonA For This Useful Post:

    mcquaim (31-07-15)

  11. #9
    ViX Beta Tester
    Donated Member


    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2,699
    Thanks
    3,066
    Thanked 975 Times in 595 Posts
    I'm tempted to upgrade an old laptop just to have a play but I just don't have the time to do a fresh install.. It does look promising though, anything would be better than Windows 8, shocking attempt at an OS
    D I S C L A I M E R
    My right to post information is protected under the rights for freedom act. In all instances, information discussed here on my posts are either hypothetical in nature, out of general curiosity, common knowledge, public knowledge, or role-play. Any use of the collective descriptions and shared knowledge from any of my posts are at the sole discretion of the reader. I am not responsible for what you do with it!

  12. #10
    Moderator

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,628
    Thanks
    1,194
    Thanked 2,464 Times in 1,327 Posts
    i used the ms media creation tool, and no where on that site it mentions to upgrade first.
    Vu Ultimo4K, OpenViX 5.0, 8xdvb-c, 8xdvb-s2, 2xdvb-t2
    Vu Solo4K, OpenViX 5.0, 8xdvb-s2
    Dreambox DM900, OpenViX 5.0, 2xdvb-s2, 2xdvb-c/t2
    Terrestrial, Cable, Fixed 28.2e + Unicable2 LNB

  13. The Following User Says Thank You to rossi2000 For This Useful Post:

    mcquaim (31-07-15)

  14. #11
    ViX Beta Tester
    Donated Member


    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2,699
    Thanks
    3,066
    Thanked 975 Times in 595 Posts
    Quote Originally Posted by rossi2000 View Post
    i used the ms media creation tool, and no where on that site it mentions to upgrade first.
    Does this completely fresh install windows wiping all data or does it just upgrade your current OS?
    D I S C L A I M E R
    My right to post information is protected under the rights for freedom act. In all instances, information discussed here on my posts are either hypothetical in nature, out of general curiosity, common knowledge, public knowledge, or role-play. Any use of the collective descriptions and shared knowledge from any of my posts are at the sole discretion of the reader. I am not responsible for what you do with it!

  15. #12
    V.I.P

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    218
    Thanks
    16
    Thanked 232 Times in 96 Posts
    Code:
    Please register to view content. Only take's a few seconds!
    After clicking the link:

    Code:
    Please register to view content. Only take's a few seconds!

  16. The Following User Says Thank You to ocram For This Useful Post:

    mcquaim (31-07-15)

  17. #13
    Moderator

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,628
    Thanks
    1,194
    Thanked 2,464 Times in 1,327 Posts
    fresh install can do an upgrade i think but i took the opportunity to trash the hdd and rebuilt with 2 new partitions.
    Vu Ultimo4K, OpenViX 5.0, 8xdvb-c, 8xdvb-s2, 2xdvb-t2
    Vu Solo4K, OpenViX 5.0, 8xdvb-s2
    Dreambox DM900, OpenViX 5.0, 2xdvb-s2, 2xdvb-c/t2
    Terrestrial, Cable, Fixed 28.2e + Unicable2 LNB

  18. The Following User Says Thank You to rossi2000 For This Useful Post:

    mcquaim (31-07-15)

  19. #14
    V.I.P

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    218
    Thanks
    16
    Thanked 232 Times in 96 Posts
    Quote Originally Posted by mcquaim View Post
    Does this completely fresh install windows wiping all data or does it just upgrade your current OS?
    It lets you:

    Code:
    Please register to view content. Only take's a few seconds!

    Whatever you do, first UPGRADE, and make sure your Win 10 install is activated. This way Microsoft has your hardware id and you'll get auto activated next time you do a clean install.
    Last edited by ocram; 31-07-15 at 16:00.

  20. The Following User Says Thank You to ocram For This Useful Post:

    mcquaim (31-07-15)

  21. #15
    ViX Beta Tester twol's Avatar

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,803
    Thanks
    378
    Thanked 863 Times in 665 Posts
    Having sworn I wouldn't do it after experiences with the Windows 8 Ŗ, I decided to go the Windows Insider route a few months ago and upgraded by live Win7 system ( 1) my main system is now Ubuntu and (2) I obviously backed up the Win7 system.
    Apart from screwing up my main User account (had to create a new one as it wouldn,t run exe files any more) and a couple of other fixable funnies, it has now evolved into a faster, useable system without any issues.
    Have been running the live Win10 professional build for the last few weeks and it is solid and hate to say it very good.
    Mut@nt HD51 ViX plus HD51 multiboot support for Images 1->4
    Xtrend ET8500 ViX plus Multiboot support OS1/OS2 image
    Xtrend ET7500 (standard ViX image)

Page 1 of 5 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •