Hello Guest, if you're reading this it means you have not yet registered. Please take a second, Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
  1. #16
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    48
    Thanks
    20
    Thanked 7 Times in 4 Posts
    Is it clearing on Sky HD? I can see it as a testing channel 55401, 11.612 H DVB-S2 8PSK SR 23 FEC 2/3
    VU+ Duo2 + USB Turbo, VU+ Zero

  2. The Following User Says Thank You to Cheeseman For This Useful Post:

    Alanp (11-10-15)

  3. #17
    Forum Supporter
    Donated Member

    Tournaments Won: 1

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    766
    Thanks
    354
    Thanked 213 Times in 132 Posts
    Not clearing for me at the moment but the epg data is there but if it's testing maybe not broadcasting 24/7 will check again at 7pm
    VU+Duo2 VIX 3.2
    VU+Uno VIX 3.2

  4. #18
    Forum Supporter
    Donated Member
    Bazzer's Avatar

    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Nottingham
    Posts
    605
    Thanks
    371
    Thanked 135 Times in 104 Posts
    It starts at 7 every night m8
    Mutant HD2400 , HD2400 DVB-S/S2 ,OpenVix version 4.2.0.30 ,Iskin dark, and MK picons , remote Harmony 650, Amazon firestick running Orroo build 3.0

  5. #19
    Junior Admin
    Donated Member
    Stanman's Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    11,170
    Thanks
    1,014
    Thanked 3,556 Times in 2,597 Posts
    The HD is not clearing

    Support The Sponsor - Buy from the best HERE
    Please abide by the rules - have a read HERE
    VIX manual & guides >>HERE
    Download images from >> HERE
    New Box Setup Guide >>HERE

    D I S C L A I M E R
    My right to post information is protected under the rights for freedom act. In all instances, information discussed here on my posts are either hypothetical in nature, out of general curiosity, common knowledge, public knowledge, or role-play. Any use of the collective descriptions and shared knowledge from any of my posts are at the sole discretion of the reader. I am not responsible for what you do with it!

    PM HELP WILL BE IGNORED PLEASE POST HERE IN FORUM AS IT BENEFITS EVERYONE


    Follow us on Twitter

    NO CARD SHARING TALK WILL BE TOLERATED, LAN OR WAN! IN OPEN FORUM OR PM

    IF THE POSTS HELP PLEASE CLICK THANKS OR ADD TO REP ?



  6. #20
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    48
    Thanks
    20
    Thanked 7 Times in 4 Posts
    AMC from BTHD added at 11612H 23000 8PSK-2/3, clearing
    VU+ Duo2 + USB Turbo, VU+ Zero

  7. #21
    ViX Beta Tester Andy_Hazza's Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Chesterfield, UK
    Posts
    4,241
    Thanks
    1,144
    Thanked 1,229 Times in 990 Posts
    Yeah clearing for me also.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Vu+ Ultimo 4K with 3TB HDD, Dual FBC tuners, 1x Twin Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 4K with 1TB HDD, Dual FBC tuners, 1x Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 2 with 1TB HDD 'White Edition', 2x DVB-S2 tuners
    Mut@nt HD2400 with 1TB HDD, 4x DVB-S2 tuners
    Fixed 28.2E Technomate 65cm Mesh Satellite Dish with Inverto Unicable II/JESS LNB and Inverto Unicable Splitter
    Fixed 28.2E Sky Zone 1 45cm Satellite Dish with Octo LNB
    (All receivers installed with the latest Dev build)

  8. #22
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Stafford
    Posts
    731
    Thanks
    155
    Thanked 152 Times in 137 Posts
    I find it if i manually scan - how does it get swapped with the sd version in bouquets ? as I can only access it via 'last scanned'
    VU+ Solo2 HDD Harmony 650 remote
    Mutant HD51 4K
    VU+ Zero
    Edision OS MINI

  9. #23
    Member

    Join Date
    May 2015
    Posts
    99
    Thanks
    7
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    My sound is coming through on this channel. ..any ideas how to fixthis

  10. #24
    ViX Beta Tester Andy_Hazza's Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Chesterfield, UK
    Posts
    4,241
    Thanks
    1,144
    Thanked 1,229 Times in 990 Posts
    Quote Originally Posted by moparopkop View Post
    My sound is coming through on this channel. ..any ideas how to fixthis
    Eh??


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Vu+ Ultimo 4K with 3TB HDD, Dual FBC tuners, 1x Twin Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 4K with 1TB HDD, Dual FBC tuners, 1x Hybrid DVB-C/T/T2 tuner
    Vu+ Solo 2 with 1TB HDD 'White Edition', 2x DVB-S2 tuners
    Mut@nt HD2400 with 1TB HDD, 4x DVB-S2 tuners
    Fixed 28.2E Technomate 65cm Mesh Satellite Dish with Inverto Unicable II/JESS LNB and Inverto Unicable Splitter
    Fixed 28.2E Sky Zone 1 45cm Satellite Dish with Octo LNB
    (All receivers installed with the latest Dev build)

  11. #25
    Member

    Join Date
    May 2015
    Posts
    99
    Thanks
    7
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    No sound i meant........running openvix 5

  12. #26
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    48
    Thanks
    20
    Thanked 7 Times in 4 Posts
    Have you tried audio button, select English?
    VU+ Duo2 + USB Turbo, VU+ Zero

  13. The Following User Says Thank You to Cheeseman For This Useful Post:

    moparopkop (13-10-15)

  14. #27
    Member

    Join Date
    May 2015
    Posts
    99
    Thanks
    7
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by Cheeseman View Post
    Have you tried audio button, select English?
    That sorted it thanks again

  15. #28
    Forum Supporter
    Donated Member


    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    48
    Thanks
    20
    Thanked 7 Times in 4 Posts
    Anyone else only getting this in 4:3/pillarbox?
    VU+ Duo2 + USB Turbo, VU+ Zero

  16. #29
    Member wallnut's Avatar

    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    83
    Thanks
    12
    Thanked 24 Times in 22 Posts
    Yes mate, same here.

    See this thread
    http://www.world-of-satellite.com/sh...Duo+driver+bug

  17. The Following User Says Thank You to wallnut For This Useful Post:

    Cheeseman (15-10-15)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •