Hello Guest, if you're reading this it means you have not yet registered. Please take a second, Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Forum Supporter
    Donated Member
    dfox's Avatar

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    370
    Thanks
    89
    Thanked 32 Times in 31 Posts

    Harmony Touch DVR Button

    Just received and set up my harmony touch but there is one button I cannot get working. I cannot get the remote to recognize or enter the recordings list on the HDD. Even when I try and teach the remote the command it says it has recognized it and saved it but it will only work when I go into the below on the remote:

    Menu - Devices - GI LX3 - DVR or Media.

    Anyone got this working?

  2. #2
    ViX Beta Tester

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    germania
    Posts
    4,331
    Thanks
    98
    Thanked 1,220 Times in 961 Posts
    Hi,
    for my Solo2/Duo2/Ultimo there is a command "List" for record list. I put this command on DVR et voila. Check the commands of your LX3 in device mode of the touch and when you find a command that opens you movies assign it to DVR.

    If everything fails you can always learn the needed command from your original remote and put this on DVR.

    ciao
    ---
    Sat:VU+ Ultimo4K/Solo4K/Duo2/2*Solo2, DM7020
    Remote: Harmony 200, 700, 2*785,Link, Smart Control, Smart Companion, 2*Touch, 2*Ultimate, Keyboard

  3. #3
    Forum Supporter
    Donated Member
    dfox's Avatar

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    370
    Thanks
    89
    Thanked 32 Times in 31 Posts
    ciao[/QUOTE]

    When in device mode I see the commands and 'DVR' and 'Media' open the recordings list but when I exit out of device mode and use the actual button and not the touch screen DVR doesn't work anymore, only works when in device mode. How do I put the command on the DVR button from device mode list as I have tried altering what the button does in my harmony software but that doesn't work? I will give it another go tonight.

    If everything fails you can always learn the needed command from your original remote and put this on DVR.

    I have also done this and it correctly recognises the command from the original remote so I assign it to the DVR button and sync, when I try the button it does nothing, but does when I am in device mode?
    Last edited by dfox; 11-06-15 at 10:52.

  4. #4
    ViX Beta Tester

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    germania
    Posts
    4,331
    Thanks
    98
    Thanked 1,220 Times in 961 Posts
    Hi,
    on the left side of myharmony you see "button", go there. Now you see on the bottom right side a drop down bow with device or activity, choose your activity there. Now you see a picture of your remote on the left side, scroll down so that you can see DVR and click it with the mouse. Now select your LX3 on the top right side and select the needed command below the device list. Press OK and sync.

    ciao
    ---
    Sat:VU+ Ultimo4K/Solo4K/Duo2/2*Solo2, DM7020
    Remote: Harmony 200, 700, 2*785,Link, Smart Control, Smart Companion, 2*Touch, 2*Ultimate, Keyboard

  5. #5
    Forum Supporter
    Donated Member
    dfox's Avatar

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    370
    Thanks
    89
    Thanked 32 Times in 31 Posts
    Quote Originally Posted by Trial View Post
    Hi,
    on the left side of myharmony you see "button", go there. Now you see on the bottom right side a drop down bow with device or activity, choose your activity there. Now you see a picture of your remote on the left side, scroll down so that you can see DVR and click it with the mouse. Now select your LX3 on the top right side and select the needed command below the device list. Press OK and sync.

    ciao
    Worked a treat. Spot on. Thanks alot

  6. #6
    ViX Beta Tester

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    germania
    Posts
    4,331
    Thanks
    98
    Thanked 1,220 Times in 961 Posts
    Hi Nufc12,
    I know that you are using OpenViX because I am reading here to:-)

    Big Ralf is watching you:-)
    ---
    Sat:VU+ Ultimo4K/Solo4K/Duo2/2*Solo2, DM7020
    Remote: Harmony 200, 700, 2*785,Link, Smart Control, Smart Companion, 2*Touch, 2*Ultimate, Keyboard

  7. #7
    Forum Supporter
    Donated Member
    dfox's Avatar

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    370
    Thanks
    89
    Thanked 32 Times in 31 Posts
    haha I assumed so

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •