Hello Guest, if you're reading this it means you have not yet registered. Please take a second, Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Ts media plugin

  1. #1
    Junior Member

    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    22
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ts media plugin

    I have ts media but some content wont play. Is say box cannot decode or encode. One of them can't remember. Any fixes or updates using vix

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

  2. #2
    ViX Beta Tester Rob van der Does's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Den Helder (Netherlands) Vigeois (France)
    Posts
    29,541
    Thanks
    1,338
    Thanked 8,387 Times in 5,872 Posts
    No; video-decoding can only be done in hardware. And in hardware no codecs can be added.
    Atemio Nemesis
    Amiko A3 (Spark2)
    VU+ Solo2/DUO2-Quad/Ultimo/UNO/DUO
    Xtrend ET8000/9200
    TM Nano 2Super/Twin
    GigaBlue Quad Plus
    Images: PLi/ViX/VTi/Open-ATV/XTADigiality 85cm multifocus-4 X twin-Inverto-LNB's/Triax 88 USALS
    Logitech Harmony 300/555/600/900/1100




    Help asked via PM will be ignored.
    The forum is there for help and all will benefit from your questions.
    Follow us on Twitter
    NO CARD SHARING TALK WILL BE TOLERATED, LAN OR WAN, IN OPEN FORUM OR PM !

  3. #3
    Junior Member

    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    22
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    if I put usb stick bin front it plays all different files no problems. Is it all down to the person who puys files on ts media how they encode it I have a vu+ solo2

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    Last edited by smiggy1974; 02-10-13 at 16:49.

  4. #4
    ViX Beta Tester
    Donated Member
    Larry-G's Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    31,861
    Thanks
    7,803
    Thanked 22,404 Times in 12,138 Posts
    Quote Originally Posted by smiggy1974 View Post
    if I put usb stick bin front it plays all different files no problems. Is it all down to the person who puys files on ts media how they encode it I have a vu+ solo2

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    As rob stated the decoding part takes place in hardware and as such you can not add codecs as you would on a pc based program. There are certain files that simply wont play and thats out of the plugin makers hands.

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    My posts contain my own personal thoughts and opinions, they do not represent those of any organisation or group. If you don't like what I post don't read it. If my posts offend you tough shit, complain to some one who cares.

  5. #5
    Junior Member

    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    22
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for info cheers

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •