Hello Guest, if you're reading this it means you have not yet registered. Please take a second, Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Member

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    40
    Thanks
    7
    Thanked 5 Times in 3 Posts

    Help !!! How to get VUDuo to use CCcam on DE_133 image ?

    OK, you might think that I'm completely stupid but I have to ask you anyway.
    Got my Vu Duo yesterday and has struggled with the setup.
    I have downloaded CC cam 2.1.4 and placed the configurationfiles in /etc
    On the blue panel I have activated the configuration but the only channels I can look at are the free channels. I'm using DE_VUDUO_133 image. How can I tell VuDuo to use the CCcam that I have installed ?

    / rasod

  2. #2
    V.I.P grtmoby's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Egypt
    Posts
    1,575
    Thanks
    549
    Thanked 729 Times in 477 Posts
    u need to do two things

    start cccam and then
    put ur config file
    Nobody knows everything. We were born to help and aid each other... That's why we are all here, to share, teach and learn.
    Rules can be found HERE
    Support our sponsor World-Of-Satellite HERE


  3. #3
    Member

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    40
    Thanks
    7
    Thanked 5 Times in 3 Posts
    OK, that I can understand ... But ... How do I start CCcam then ?

  4. #4
    V.I.P grtmoby's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Egypt
    Posts
    1,575
    Thanks
    549
    Thanked 729 Times in 477 Posts
    i think in DE it was blue blue

    in the cam center and choose start cam (up/down or right/left)
    Nobody knows everything. We were born to help and aid each other... That's why we are all here, to share, teach and learn.
    Rules can be found HERE
    Support our sponsor World-Of-Satellite HERE


  5. #5
    Member

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    40
    Thanks
    7
    Thanked 5 Times in 3 Posts
    Thanks grtmoby for helping me out ! It was blue-green to get to the DE AutocamManager, the Default Cam is: Common Interface and not CCcam 2.1.4...
    I must have made some mistakes in the setup. Do you know where to change the Default Cam ? Pressing "Add" on the DE Autocam Manager doesn't give any help ...

    / rasod

  6. #6
    V.I.P grtmoby's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Egypt
    Posts
    1,575
    Thanks
    549
    Thanked 729 Times in 477 Posts
    if u can see cccam in the list, then move to it with the directional arrows, sorry can't remember it
    Nobody knows everything. We were born to help and aid each other... That's why we are all here, to share, teach and learn.
    Rules can be found HERE
    Support our sponsor World-Of-Satellite HERE


  7. #7
    Member

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    40
    Thanks
    7
    Thanked 5 Times in 3 Posts
    Found it ! I used DCC to get in to the box. In /etc/DelCamConf there was an entry for deldefault which I changed to point to CCcam2.1.4 this solved it !
    Anyway thanks grtmoby for helping me !

    / rasod

  8. The Following User Says Thank You to rasod For This Useful Post:

    grtmoby (18-09-10)

  9. #8
    V.I.P grtmoby's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Egypt
    Posts
    1,575
    Thanks
    549
    Thanked 729 Times in 477 Posts
    happy u got it sorted out
    sorry for the bad memory
    Nobody knows everything. We were born to help and aid each other... That's why we are all here, to share, teach and learn.
    Rules can be found HERE
    Support our sponsor World-Of-Satellite HERE


  10. #9
    Member

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    68
    Thanks
    14
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    short press on blue button then arrow left or right to change cam , press ok
    regards jrbmw

  11. The Following User Says Thank You to jrbmw For This Useful Post:

    grtmoby (18-09-10)

  12. #10
    V.I.P grtmoby's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Egypt
    Posts
    1,575
    Thanks
    549
    Thanked 729 Times in 477 Posts
    Quote Originally Posted by jrbmw View Post
    short press on blue button then arrow left or right to change cam , press ok
    regards jrbmw
    yeah this is what i have been talking about

    thanks jrbmw
    Nobody knows everything. We were born to help and aid each other... That's why we are all here, to share, teach and learn.
    Rules can be found HERE
    Support our sponsor World-Of-Satellite HERE


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •