Hello Guest, if you're reading this it means you have not yet registered. Please take a second, Click here to register and in a few simple steps, you will be able to enjoy all the many features of our fine community. Please note that nicknames are prohibited lewd or meaningless (no numbers or letters at random) and introduce yourself in the section for you to meet our community.
Page 3 of 118 FirstFirst 123451353103 ... LastLast
Results 31 to 45 of 1769
  1. #31
    Moderator
    Donated Member
    Mr. Mister's Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Northern Ireland
    Posts
    4,917
    Thanks
    4,815
    Thanked 2,668 Times in 1,185 Posts
    got this Rob with the 2nd ipk that you posted..

    Code:
    Please register to view content. Only take's a few seconds!

  2. #32
    V.I.P
    Donated Member
    Larry-G's Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    32,532
    Thanks
    7,825
    Thanked 22,850 Times in 12,365 Posts
    using the second .ipk file my duo ( fresh flash to 3.0-204 with only tuners and network setup ) has been sat on the following screen for a good 5 minutes.
    My posts contain my own personal thoughts and opinions, they do not represent those of any organisation or group but my own.

    If you don't like what I post, Don't read it.

    SIMPLES.

  3. #33
    ViX Beta Tester

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    13,970
    Thanks
    3,336
    Thanked 4,062 Times in 3,171 Posts
    Installed 2nd version fine for me & it works...

    Code:
    Please register to view content. Only take's a few seconds!

  4. #34
    ViX Beta Tester

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    13,970
    Thanks
    3,336
    Thanked 4,062 Times in 3,171 Posts
    Actually, it doesn't work for me.
    It creates a bouquet but all channels except for Setanta Sports are empty.

  5. #35
    V.I.P
    Donated Member
    Larry-G's Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    32,532
    Thanks
    7,825
    Thanked 22,850 Times in 12,365 Posts
    i think my problem was that i installed the plugin rite after the install.

    once i transferred a bouquet to the box and tuned to a active channel all was ok. but this should not have made a difference as it locked up during the install it self, once i rebooted the box via telnet the plugin was fully installed so it looks like it tried to run the script as part of the install and because the box was not on a active channel it locked up.
    My posts contain my own personal thoughts and opinions, they do not represent those of any organisation or group but my own.

    If you don't like what I post, Don't read it.

    SIMPLES.

  6. #36
    V.I.P
    Donated Member
    Larry-G's Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    32,532
    Thanks
    7,825
    Thanked 22,850 Times in 12,365 Posts
    Quote Originally Posted by judge View Post
    Actually, it doesn't work for me.
    It creates a bouquet but all channels except for Setanta Sports are empty.
    it pulled every thing in for me.
    My posts contain my own personal thoughts and opinions, they do not represent those of any organisation or group but my own.

    If you don't like what I post, Don't read it.

    SIMPLES.

  7. #37
    ViX Beta Tester Rob van der Does's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    34,728
    Thanks
    1,558
    Thanked 9,221 Times in 6,510 Posts
    As far as I can see it works fine (but I have no previous experience with this plugin, nor with the UK/Sky channel numbering and bouquets).

    Attached a slightly tweaked version: credentials added and on de-install now also the .sh should be removed.


    Help asked via PM will be ignored.
    The forum is there for help and all will benefit from your questions.
    NO CARD SHARING TALK WILL BE TOLERATED, LAN OR WAN, IN OPEN FORUM OR PM !

    English is not my native tongue.
    I apologise for all my grammar, spelling and idiom errors.

  8. #38
    ViX Beta Tester

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    13,970
    Thanks
    3,336
    Thanked 4,062 Times in 3,171 Posts
    Rob, second version worked for me now, but I had to manually install dvbsnoop.

  9. #39
    V.I.P
    Donated Member
    Larry-G's Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    32,532
    Thanks
    7,825
    Thanked 22,850 Times in 12,365 Posts
    the latest one install and runs fine for me.
    My posts contain my own personal thoughts and opinions, they do not represent those of any organisation or group but my own.

    If you don't like what I post, Don't read it.

    SIMPLES.

  10. #40
    ViX Beta Tester Rob van der Does's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    34,728
    Thanks
    1,558
    Thanked 9,221 Times in 6,510 Posts
    Quote Originally Posted by judge View Post
    Rob, second version worked for me now, but I had to manually install dvbsnoop.
    Hmm, strange; dvbsnoop was installed here automatically.


    Help asked via PM will be ignored.
    The forum is there for help and all will benefit from your questions.
    NO CARD SHARING TALK WILL BE TOLERATED, LAN OR WAN, IN OPEN FORUM OR PM !

    English is not my native tongue.
    I apologise for all my grammar, spelling and idiom errors.

  11. #41
    V.I.P

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    149
    Thanks
    54
    Thanked 390 Times in 106 Posts
    Quote Originally Posted by StuBFrost View Post
    What does the plugin do about non sky channels, for example the red button channels etc.
    most red button are transmitted in the BAT too so all bbci, sbo and sport acitve are generated. some are transmitted with the max 0xffff epg position so these are sub processed by their channelID's which are ALWAYS unique! the new sbo that have now re appeared in the BAT may need a new namespace assigning to them that is different from the current sbo channels. will get looked at by the next version.

  12. The Following 6 Users Say Thank You to LraiZer For This Useful Post:

    irishchris (15-10-12),judge (17-08-12),Larry-G (17-08-12),mcquaim (17-08-12),Mr. Mister (17-08-12),wiz569 (17-08-12)

  13. #42
    ViX Beta Tester Rob van der Does's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    34,728
    Thanks
    1,558
    Thanked 9,221 Times in 6,510 Posts
    @ LraiZer:

    A minor cosmetical suggestion: the widget myMenu contains also 'exit' and info. Would be nicer if exit would be done with the (labelled) red-button, and info had it's own widget.

    And thanks for this wonderful plugin!


    Help asked via PM will be ignored.
    The forum is there for help and all will benefit from your questions.
    NO CARD SHARING TALK WILL BE TOLERATED, LAN OR WAN, IN OPEN FORUM OR PM !

    English is not my native tongue.
    I apologise for all my grammar, spelling and idiom errors.

  14. The Following User Says Thank You to Rob van der Does For This Useful Post:

    LraiZer (17-08-12)

  15. #43
    V.I.P

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    149
    Thanks
    54
    Thanked 390 Times in 106 Posts
    Quote Originally Posted by Rob van der Does View Post
    OK, I created an ipk with the latest version posted in this thread. Please give it a try, but first de-install DVBSNOOP to see if it will be auto installed with the plugin.
    If you find it to be working correct, I'll add it to the feeds.
    a version of AutoBouquets plugin has been on Commando Neutrino for months, this plugin is called "AutoBouquets E2" when createing an ipk, thanks

  16. #44
    V.I.P

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    149
    Thanks
    54
    Thanked 390 Times in 106 Posts
    Quote Originally Posted by Rob van der Does View Post
    @ LraiZer:

    A minor cosmetical suggestion: the widget myMenu contains also 'exit' and info. Would be nicer if exit would be done with the (labelled) red-button, and info had it's own widget.

    And thanks for this wonderful plugin!
    its only basic working gui at present to concentrate on bouquet generation. gui is not final, and only a current working solution, thanks

  17. The Following User Says Thank You to LraiZer For This Useful Post:

    mcquaim (17-08-12)

  18. #45
    ViX Beta Tester Rob van der Does's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    34,728
    Thanks
    1,558
    Thanked 9,221 Times in 6,510 Posts
    Quote Originally Posted by LraiZer View Post
    its only basic working gui at present to concentrate on bouquet generation. gui is not final, and only a current working solution, thanks
    OK, clear, thanks.

    Quote Originally Posted by LraiZer View Post
    a version of AutoBouquets plugin has been on Commando Neutrino for months, this plugin is called "AutoBouquets E2" when createing an ipk, thanks
    ipk is in this post


    Help asked via PM will be ignored.
    The forum is there for help and all will benefit from your questions.
    NO CARD SHARING TALK WILL BE TOLERATED, LAN OR WAN, IN OPEN FORUM OR PM !

    English is not my native tongue.
    I apologise for all my grammar, spelling and idiom errors.

  19. The Following User Says Thank You to Rob van der Does For This Useful Post:

    mcquaim (17-08-12)

Page 3 of 118 FirstFirst 123451353103 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •