Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problem getting a Tenda W150M to work with a Mac

    Hi

    I recently bought a Tenda W150M (from World of Satellite of course) to connect my Vu+ Duo wirelessly to my router (Client + AP mode). Unfortunately the instructions for doing this and the accompanying wizard are for Windows - and I have a Mac. Are there any Mac owners who have managed to crack this one? It would be great to hear from you.

  2. #2
    The Boss Sicilian's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    26,667
    Thanks
    21,511
    Thanked 24,146 Times in 6,714 Posts
    Read the guide here http://www.world-of-satellite.com/sh...-all-Receivers Dont see a problem with it working with a mac as its a web based setup.
    D I S C L A I M E R

    My right to post information is protected under the rights for freedom act. In all instances, information discussed here on my posts are either hypothetical in nature, out of general curiosity, common knowledge, public knowledge, or role-play. Any use of the collective descriptions and shared knowledge from any of my posts are at the sole discretion of the reader. I am not responsible for what you do with it!

    Follow us on Twitter 0penViX
    Rules can be found
    HERE
    Support our sponsor World-Of-Satellite
    HERE
    Support our sponsor VUPLUS-SHOP.CO.UK HERE
    EDISION OS MEGA, TM-NANO-SE M2 PLUS, MUTANT HD51, VU+ ULTIMO 4K
    Triax 1.1m Powered by TM2600, Technomate 80cm Powered by TM-2600 and Fixed 28.2 Zone 2 dish





  3. #3
    Member

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    East London
    Posts
    40
    Thanks
    23
    Thanked 1 Time in 1 Post
    im having problems with my tenda w150m on an et9000. is this the right spot to ask for some help? it was working fine with the bt home hub 3, but i changed my router to a draytek vigor 2750n. the tenda w150m says its connected to the draytek, and the et9000 confirms it in the network adapter settings, but when i go to software update, the box tells me that the internet connection isnt setup properly. none of the network functions work. they were all functioning fine before i changed the router. i have an et9200 conneted via LAN cable to the draytek, and everything works fine including FTP to the box and making changes. whereas the wireless box, although i can access it via FTP, i cant make any changes. i just get error. please help somebody. thanks.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •